Keystone logo
International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

Introducere

Despre smocuri

Tufts este lider în învățământul superior american, distinctiv pentru succesul său ca universitate de dimensiuni medii, care excelează în cercetare și oferă studenților o experiență personală. Combinația noastră unică de cercetare și arte liberale atrage studenți, facultate și personal care se dezvoltă în mediul nostru de curiozitate, creativitate și implicare.

Misiune

Tufts este o universitate de cercetare centrată pe student dedicată creării și aplicării cunoștințelor. Ne-am angajat să oferim experiențe transformative studenților și cadrelor didactice într-un mediu incluziv și colaborativ în care cercetătorii creativi generează idei îndrăznețe, inovează în fața provocărilor complexe și se disting ca cetățeni activi ai lumii.

Viziune

Să fii o universitate inovatoare de erudiți creativi într-o gamă largă de școli care au un impact profund unul asupra celuilalt și asupra lumii.

Despre programe internaționale și parteneriate

Oferim cele mai inovatoare și dinamice programe disponibile astăzi. Credem că cel mai bun mod de a învăța o limbă sau o cultură este să o trăiești. În plus față de programul bogat de excursii care introduc studenții în Boston, un program puternic de viață rezidențială și numeroase oportunități de schimb cultural, Tufts oferă o facultate imbatabilă.

Facultate

Toți membrii facultății noastre sunt instructori profesioniști de engleză cu o experiență vastă în predarea limbii engleze ca a doua limbă. Cursurile noastre de engleză sunt predate de instructori dedicați care își folosesc imaginația și experiența pentru a maximiza potențialul de învățare al fiecărui elev. Programele de limbă engleză Tufts sunt inovatoare în modul în care combină materialul de clasă cu experiența din viața reală.

Extra-curriculare

Timpul de curs este completat de o serie de activități din lumea reală care vă ajută să trăiți limba pe măsură ce o învățați. Veți vorbi și folosi limba în fiecare zi, care este modalitatea naturală de a vă îmbunătăți capacitatea și încrederea. De la cursuri interesante până la excursii interesante și discuții de seară despre viața și obiceiurile americane, vă ajutăm să învățați limba și cultura care este America.

Locații

  • Medford

    200 Boston Ave Medford, MA 02155, 02155, Medford

  • Boston

    274 Tremont Street, 02111, Boston

    Programe

    Întrebări