Keystone logo
International Culinary Studio

International Culinary Studio

International Culinary Studio

Introducere

Cu sediul în Christchurch, Noua Zeelandă, ne-am angajat să oferim educație profesională, excelentă, bazată pe tehnologie, livrată într-un format de învățare mixtă. Oferim cursuri acreditate, precum și o gamă de cursuri culinare on-line specifice industriei, hobby și Junior Chef la nivel internațional.

Învățat de educatori de bucătar-șef din industrie, învățarea mixtă combină predarea personală și educația online. Abordarea învățării mixte este extrem de flexibilă, ceea ce înseamnă că studenții din domeniul ospitalității pot studia și lucra în același timp.

Colaborăm îndeaproape cu studenții noștri pentru a oferi programul nostru unic legat de carieră, care pentru unele opțiuni de curs include o externă în industrie, asigurându-le elevilor să dobândească abilitățile necesare pentru a avea încredere într-un mediu culinar comercial.

  • Valorile noastre

Excelență, integritate, inovație, empatie, pasiune și creativitate

  • Scopul nostru

Oferirea unei educații culinare excelente conduse de tehnologie.

  • Filozofia noastră

International Culinary Studio se angajează să ofere o educație culinară online excelentă, permițând studenților să studieze și să lucreze, în timp ce finalizează o calificare acreditată la nivel internațional, asigurându-le astfel poziții de calitate în bucătăriile din întreaga lume.

Noi suntem

Cel mai important furnizor de educație privată de calificări culinare internaționale acreditate online, fie pentru studenți locali sau internaționali.

Filosofia noastră didactică unică, care cuprinde un model de elev de 360 de grade - hi-touch, folosește o abordare modernă pentru a asigura elevilor un rol activ în propria experiență de învățare. Învățați de profesori de șefi din industrie, studenții noștri beneficiază de formare de clasă mondială folosind tehnologia care, combinată cu experiența din industrie și accesul la rețeaua noastră internațională de bucătari, asigură faptul că sunt bine pregătiți pentru o carieră culinară oriunde.

Oferim un mediu de afaceri unic și creativ, permițând angajaților și studenților noștri să se dezvolte și să crească. Ne angajăm să construim relații solide și de durată în industria ospitalității și ne străduim să asistăm fiecare student să obțină un loc de muncă adecvat sau să își atingă visele și obiectivele culinare personale.

De ce ar trebui să studiezi cu International Culinary Studio ?

  • Flexibilitate

Studiază un program flexibil pentru a se potrivi cu stilul tău de viață, munca și obligațiile familiale

  • suportabilitate

Fără cheltuieli de navetă și studiul online este semnificativ mai accesibil

  • Învățare adaptabilă

Dezvoltă autodisciplina, motivația de sine și abilități de comunicare mai bune

  • Cursuri unu la unu

Cursuri personalizate cu un instructor de bucătar complet acreditat

  • Calificare recunoscută

O gamă largă de cursuri acreditate recunoscute la nivel mondial

  • Biblioteca extinsă

Acces la materiale de suport excelente, inclusiv un glosar și o gamă de rețete tipărite

  • Cursuri video live

Înregistrări video live înregistrate pentru vizionare de câte ori este necesar

  • Câștigă în timp ce înveți

Deja lucrezi? Schimbarea carierei? Obțineți calificarea în timp ce sunteți încă angajat

  • Accesibilitate

O mare parte din conținutul cursului poate fi vizualizat prin intermediul unei aplicații oricând, oriunde, pe orice dispozitiv

  • Badging digital

Luați-vă realizările la nivel global cu portofoliul dvs. online și insigna digitală

  • Bariere de învățare?

Modelul personalizat de îndrumare și învățare a elevilor depășește multe dificultăți de învățare

  • Abilități din lumea reală

Absolvent cu abilități reale care vă vor ajuta să reușiți la locul de muncă competitiv de astăzi

Călătorește în lume cu certificarea dvs. insignă digitală de ospitalitate recunoscută la nivel mondial și ieșiți din mulțime

Pathway carierei culinare

Există patru tipuri de bucătari în majoritatea bucătăriilor profesionale, care funcționează în cadrul unei structuri clasificate sau ierarhizate. Sunt:

  • bucătari ucenici sau stagiari, cunoscuți sub numele de Chefi comis
  • bucătari de secțiune, cunoscuți sub numele de Chefs de Partie sau Line Cooks
  • Sous Chefs, care acționează ca al doilea comandant al bucătăriei
  • Șefi / bucătari executivi, care sunt responsabili de gestionarea întregii bucătării și sunt cunoscuți și sub numele de bucătari de bucătărie.

164672_Capturadepantalla100_edited.jpg

Locații

Locații
  • Canterbury Plains

    Williams Street,122, 7630, Canterbury Plains

    • facebook
    • twitter
    • instagram

Întrebări