Keystone logo
International Business Academy

International Business Academy

International Business Academy

Introducere

Despre IBA

IBA International Business Academy dezvoltă și livrează programe de învățământ superior care funcționează în lumea reală. Suntem una dintre cele mai internaționale academii de afaceri orientate la nivel internațional, cu peste 85 de instituții partenere de peste mări pe tot globul.

Fapte

IBA are:

  • 1.430 de studenți cu normă întreagă
  • 3.200 de studenți cu fracțiune de normă

Noi oferim

IBA oferă programe de învățământ superior la AP, licență profesională și niveluri de master, în domenii precum finanțe, vânzări și marketing, comunicare, tehnologie și web, producție și management, printre altele.

În plus, oferim diverse educații suplimentare și cursuri scurte oamenilor de afaceri care au nevoie de un upgrade la competența lor, împreună cu cursuri de 6 săptămâni pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă într-o gamă largă de domenii.

Educație care funcționează

La IBA, suntem pasionați de dezvoltarea și furnizarea de programe de educație care funcționează în lumea reală, creând valoare atât pentru companii cât și pentru oameni.

În cadrul programelor, combinăm teoria cu abilitățile practice, bazate pe cazuri și proiecte, în colaborare cu lumea afacerilor - cu stagii standard, sau bazate pe zilele de lucru obișnuite ale studenților adulți în cadrul unei companii.

De asemenea, IBA pune accent pe cercetare, inovare și dezvoltare, în colaborare cu o gamă largă de companii și instituții partenere, atât în Danemarca, cât și în străinătate.

122329_fac.jpg

Noua clădire modernă este situată chiar lângă fluviu, oferind studenților un mediu de studiu excelent.

Parteneri

IBA lucrează cu peste 85 de universități și instituții de pe tot globul, din țări de peste mări sau îndepărtate, cum ar fi China, Coreea de Sud, Brazilia și America, către țări europene precum Anglia, Franța, Spania și România.

Suntem membri activi ai Rețelei Școlilor de Afaceri Internaționale (NIBS). Excursiile de studiu, schimburile de studenți și angajați, precum și conferințele și proiectele de dezvoltare sunt organizate prin această rețea de parteneri internaționali. Studenții IBA participă de asemenea la competiții internaționale de caz.

Programele de Master ale IBA sunt acreditate de Universitatea Leeds Beckett și Universitatea Coventry. Multe dintre universitățile noastre partenere internaționale oferă, de asemenea, studenților IBA acces direct la programele lor de învățământ superior.

IBA are Carta Erasmus. Prin urmare, studenții noștri din instituțiile partenere sunt bineveniți aici ca studenți de schimb, la fel cum studenții danezi au multe oportunități de a include o călătorie în străinătate ca parte a studiilor lor.

122330_fac2.jpg

IBA în număr

În total, IBA are în jur de 4.700 de studenți anual - reprezentați de 1.500 de studenți cu normă întreagă și 3.200 de studenți la cursurile de dezvoltare profesională.

Studenții provin atât din Danemarca, cât și din străinătate, formând baza unui mediu interesant, atractiv și internațional pentru studenți.

Angajați

IBA are în jur de 120 de angajați permanenți și 80 de profesori și lectori independenți.

Locații

  • Kolding

    Havneparken 1, 6000, Kolding

Întrebări