Keystone logo
Interaction Design Foundation Deveniți un Designer UX de la Scratch
Interaction Design Foundation

Deveniți un Designer UX de la Scratch

Engleză

La zi, Part time

Învățământ la Distanță

* Prețul pentru calitatea de membru poate fi găsit aici

Introducere

Cum va ajuta cursul dumneavoastra sa va ajute cariera?

Ce veți învăța

 • O introducere în domeniile principale ale experienței utilizatorilor și de ce contează
 • Diferitele roluri UX dintr-o organizație
 • Cum puteți crea rezultate UX - cu șabloane descărcate pentru a crea personaje, hărți ale călătoriilor pentru clienți, prototipuri și multe altele
 • Cum să treceți prin cele cinci etape ale procesului de gândire de proiectare: empatizați, definiți, ideați, prototipați și testați
 • Cum de a construi un portofoliu UX, precum și de a vă așeza un rol UX
 • Încrederea de a lucra cu clienții ca consultant UX

Dacă doriți să vă alăturați unuia dintre cele mai rapide domenii în design, atunci nu căutați mai departe - acesta este cursul pentru voi. Prin acoperirea intrărilor și ieșirilor rolului și prin aruncarea ușilor larg deschise către lumea interesantă a designului UX, "deveniți un designer UX de la zero" va face lucrurile chiar la început; va oferi o "resetare tare" pentru a vă arăta cum să vă îmbarcați o nouă carieră în designul UX.

Toate produsele, fie că sunt digitale sau nu, trebuie să furnizeze o experiență de utilizare înaltă (UX) sau să-și piardă utilizatorii de la concurenți - la urma urmei, un produs este inutil fără utilizatorii săi! Produsele cu bun UX vinde mai bine; de fapt, întreprinderile bazate pe design au depășit în mod constant media din industrie cu mai mult de două ori [1]. Cererea de designeri UX este, prin urmare, mai mare decât oricând; acestea sunt deja predominante în companiile de tehnologie, și există o nevoie tot mai mare pentru acestea în cadrul altor industrii. Impactul UX asupra designului UI, a designului web și a designului grafic, precum și înțelegerea domeniului UX vă va îmbunătăți eforturile în toate domeniile.

Prin acest curs, veți învăța toate abilitățile de care aveți nevoie pentru a ajuta companiile să livreze produsul UX potrivit pentru produsele lor. Toate tehnicile incluse în învățământ sunt standardele industriale testate și testate, care vă vor oferi cele mai bune cunoștințe pentru a vă începe să vă deplasați pe noua cale profesională. Veți învăța cum să creați diferite livrări UX de la începutul unui proiect UX până la sfârșit, de la hărți ale călătoriilor clientului până la prototipuri de hârtie și chiar evaluări euristice. Veți face, de asemenea, primii pași către crearea unui portofoliu UX - ceva care va avea cu adevărat un impact asupra aplicațiilor de locuri de muncă UX. De fapt, considerând că un portofoliu UX este atât de important pentru a vă așeza primul loc de muncă UX, am dedicat un întreg modul pentru a crea unul care vă va ajuta să ieșiți din mulțime.

Veți găsi, de asemenea, o serie de exerciții opționale și sarcini de acasă care se construiesc unul pe altul și urmează un proces de proiectare - de la prima idee, chiar până la punctul în care puteți începe testarea prototipului. Vă recomandăm să vă ocupați de provocare și să completați toate exercițiile implicate, deoarece nu numai că veți obține experiență practică cu designul UX, dar, până la final, veți avea de asemenea un studiu de caz de design pe care îl puteți include în cele menționate mai sus portofoliu.

În "A deveni un designer UX de la zero", veți avea acces la interviuri cu angajați Senior UX și experți din companii precum SAP și Google. Prin aceste interviuri, veți înțelege ce anume angajează și designerii de rang înalt, atunci când angajează un nou membru al echipei - toate astfel încât să puteți obține un avantaj față de ceilalți candidați. Am filmat, de asemenea, o serie de interviuri cu membrii IDF care au aterizat cu succes o slujbă UX. Acestea vă vor oferi o sursă de inspirație pentru propriile dvs. perspective de carieră, precum și sfaturi neprețuite despre cum să vă transformați într-o carieră în UX și cum arată viața de zi cu zi ca profesionist UX.

Nu mai așteptați să vă începeți cariera profesională UX!

Obțineți un certificat de curs UX de încredere în domeniu

Veți câștiga un certificat de curs verificabil și certificat după ce ați finalizat cursul. Puteți să le evidențiați în CV, CV, profilul LinkedIn sau pe site-ul dvs. Web.

Cine ar trebui să ia acest curs

Acesta este un curs de nivel începător potrivit pentru oricine dorește să se angajeze într-o carieră în designul UX:

 • Designeri UX, designeri de interacțiune și designeri UI care doresc să construiască portofolii eficiente și să aterizeze la următorul loc de muncă UX
 • Elevii dornici să devină designeri UX sau consultanți UX
 • Antreprenorii și proprietarii de afaceri interesați să desfășoare activități UX pe propriile produse sau servicii
 • Oricine aspiră să se transforme într-o carieră în domeniul UX

Aflați și colaborați cu o echipă globală de designeri

Când participați la acest curs, vă veți alătura unei echipe globale multidisciplinare care lucrează la acest curs și exercițiilor pe care le conține în același timp cu voi. Veți lucra împreună pentru a vă îmbunătăți abilitățile și înțelegerea. Grupul de curs va fi alcătuit dintr-un grup de profesioniști incredibil de diversi, toți având același obiectiv - să devină designeri de succes. Este sansa ta de a invata, de a creste si de a interactiona cu colegii tai pe toata planeta. Înainte de a ști, puteți să vă conectați cu niște oameni foarte folositori și să vă faceți prieteni cu indivizi asemănători, tot așa cum vă împingeți mai adânc într-o lume incitantă, plină de oportunități și posibilități puternice pentru viitor.

Provocați-vă să excelați!

Știind cum faci în timp ce progresezi este la fel de importantă pentru succesul tău, ca și cum te împingi să profiți la maximum de ceea ce oferim la IDF. De aceea vă oferim șansa să ajungeți la vârful clasei în fiecare săptămână pe clasamentul nostru, obținând cele mai multe întrebări corecte și punctaje pentru fiecare. Numele clasamentului principal apar pe clasament, iar concurența sănătoasă se învârte în jurul competiției cu tine însuți; așa că, du-te și să ia provocarea! Cu toate acestea, nu vă descurajați dacă nu găsiți numele dvs. pe bord - colegii dvs. răspund întrebărilor la momente diferite de pe planetă. Având în vedere acest lucru, luați inima că numele dvs. poate apărea în săptămâna următoare - atâta timp cât răspundeți la toate întrebările disponibile.

LECȚIUNI ÎN ACEST CURS

 • Lecțiile devin disponibile la un program de o lecție pe săptămână.
 • Lecțiile rămân deschise pentru tine pentru totdeauna și nu au termene limită.
 • Nu există limită de timp pentru a finaliza un curs.
 • Aveți acces permanent la materialele cursului, răspunsurile și colegii de clasă pentru întreaga durată a calității de membru.
 • Timp estimat pentru finalizare: 11 ore și 18 minute distribuite în 7 săptămâni.

Despre Școală

Întrebări