Keystone logo
Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Introducere

Suntem o mișcare pentru a crea o educație de design accesibilă și accesibilă pentru Ivy League

DESPRE Interaction Design Foundation

Suntem o inițiativă nonprofit independentă, cu un obiectiv paradoxal - de a ridica nivelul de educație de design global la un standard al Ivy League, reducând în același timp costurile la cât mai mici posibil. Deci, democratizăm învățarea prin furnizarea de materiale curriculare de prim ordin și ne propunem să găsim echilibrul perfect între rigoarea academică și relevanța practică.

Înființată în 2002 în Danemarca, am fost inspirați de sistemul educațional scandinav pentru a crea o educație low-cost, de înaltă calitate, pentru a schimba modul în care oamenii învață știința, arta și complicațiile designului. Din 2002, am construit o platformă de colaborare și educație durabilă și am crescut comunitatea noastră globală pentru a ajunge la 454 de grupuri locale din 90 de țări.

Continuăm să colabăm cu universități și companii de top, cum ar fi Stanford, Cambridge și Lab Labs, precum și cu autori menționați ca Clayton Christensen și Don Norman, pentru a ne împărtăși cunoștințele cu peste un milion de designeri în fiecare lună.

CUM SCHIMBEM EDUCAȚIA DE DESIGN

Educație și dezvoltare profesională

Oferim o bibliotecă unică și extinsă de manuale legate de proiectare și de cursuri on-line de instructor. Membrii, de asemenea, dobândesc experienta hands-on prin participarea la proiecte reale si activitati de proiectare. Cu toate acestea, procesul educațional se desfășoară și în afara cursurilor: membrii invata unii de la alții prin forumuri profesionale de discuții, prin întâlniri locale și prin participarea la evenimente de design global IDF.

Dezvoltarea abilităților de leadership

Membrii IDF au oportunități de a se antrena în diverse roluri de conducere. În funcție de preferințele și abilitățile lor, aceștia pot îndruma designerii juniori, pot gestiona proiecte, pot să participe la o comunitate locală sau să joace un rol global la IDF. Pentru cei care au nevoie de abilități de coaching avansate în activitatea lor, oferim un curs cuprinzător de instruire privind coaching-ul în profesia de design, împreună cu oportunitatea de a practica prin coaching-ul membrilor IDF Design League.

Procesul IDF implică o combinație atentă și echilibrată a factorilor de evaluare subiectivi și obiectivi. Recunoașterea finală a nivelului de competență al unui cursant în UX se acordă în urma unei evaluări aprofundate a competențelor persoanei respective de către instructorii săi, antrenorul personal și consiliul IDF.

Contribuția la profesie

Experții dovediți în domeniul UX pot contribui la calitatea serviciilor educaționale și profesionale prin dezvoltarea materialelor de instruire și a manualelor sau prin prezența la Consiliul de administrație al IDF. De asemenea, oferim oportunități de publicare remarcabile, cu o acoperire imediată a publicului țintă de peste milioane de utilizatori.

Angajarea și dezvoltarea personalului

Ajutăm companiile, de la cel mai mic la cel mai mare, cum ar fi SAP și Accenture, să construiască experiențe minunate ale clienților în cel mai sigur mod. Componența IDF a Companiei permite managerilor companiilor:

  • Accesați cea mai mare comunitate de designeri UX din lume
  • Construiți designul UX și experiența de cercetare în companiile lor, luând cursuri de instructor conduse de acasă sau la locul de muncă - acestea sunt complet auto-paced, astfel încât să găzduiască programe ocupat
  • Rezolvați problemele de afaceri reale prin obținerea de asistență din partea rețelei IDF din întreaga lume a profesioniștilor în design și a autocarelor
  • Administrați calitatea de membru și conturi individuale, fără probleme și cheltuieli neprevăzute

Locații

  • Copenhagen

    Copenhagen, , Copenhagen

Întrebări