Keystone logo
© Carrianna Field
Instituto Artes Visuales

Instituto Artes Visuales

Instituto Artes Visuales

Introducere

O Institutul de Arte Vizuale Este o instituție privată, care din anul 1994 este dedicat domeniilor specializate de design grafic, creatie multimedia, dezvoltarea de comunicare pentru instruire web și mișcare grafică.

misiune

La formarea studentul caută să combine cunoștințele tehnice și conceptuale a diferitelor zone. Metodologia teoretică și practică permite elevilor să avanseze prin dezvoltarea de exerciții care permit asimilarea teoriei predate anterior și să își asume procese de lucru profesionale.

Scopuri

Obiectivele principale ale acestui centru sunt:

  1. Tren elevii corect actualizate în disciplinele legate de design grafic, grafica de mișcare și de dezvoltare web a conținutului comunicării.

Pentru a pregăti studenții în modul de dezvoltare a activității profesionale. Formarea noastră se bazează pe progresele înregistrate în cunoașterea diferitelor domenii prin punerea în aplicare prin informare. Spori creativitatea și dezvoltarea aptitudinilor artistice ale studentului. Să încurajeze inițiativa personală și atitudine profesională inovatoare.

Aceste obiective sunt realizate în diversele programe de formare oferite de centrul: Cariera în Arte Vizuale, Master Of Arte și Comunicare, Master în Design grafic sau Master în Multimedia și Internet precum și diverse cursuri profesionale în Design grafic, web design grafic, fotografie și video digitale, design tipografic, design grafic, design editorial, design de ambalaj ...

Locații

  • Spain Online

    Spain Online, Spania

Întrebări