Keystone logo
Informa – Defence & Security Studii de securitate MSc
Informa – Defence & Security

Studii de securitate MSc

11 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8.850 / per year *

Învățământ la Distanță

* 11.065 USD până la 15 mai 2020. 9.795 USD / 12.245 USD după 15 mai 2020

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Calificarea dvs. în studii de securitate

Analizați conceptele studiilor de securitate dezvoltându-vă cunoștințele despre considerente militare, strategice și politice mai largi. Veți câștiga o bază academică solidă în criminologie, terorism și informații.

Programul Studii de securitate vă va ajuta să câștigați o bază academică solidă în criminologie, terorism și informații. Acest lucru este combinat cu experiența practicantului echipei noastre didactice, toate acestea vă vor permite să vă angajați cu instituții și persoane centrale în zona largă de securitate.

Smiling On The Bus
 • Când: 14 septembrie 2020
 • Unde: livrat online cu sprijinul experților de top din industrie
 • Durata: 11-28 luni, în funcție de traseul parcurs
 • Ideal pentru: Acest program este ideal pentru cei care doresc să se angajeze în cariere legate de securitate și informații în sectoarele publice și private, precum și pentru profesioniștii deja angajați în astfel de domenii care încearcă să-și îmbunătățească perspectivele de carieră prin calificări suplimentare. Certificatul postuniversitar / Diploma postuniversitară / Masteratul este o pregătire excelentă pentru multe cariere în serviciile civile și externe, organizații neguvernamentale și internaționale, firme private și cercetare.

7 module disponibile

Programul examinează teme cheie și dezbateri care conturează conceptele de studii de securitate și securitate. Acesta abordează domenii critice de îngrijorare contemporană în cadrul studiilor de securitate, care acoperă probleme care se extind de la politica externă până la rolul radicalizării în politica internațională până la pericolele în evoluție ale criminalității financiare, care se află în interiorul și inclusiv pe fundalul dimensiunii cibernetice sau digitale.

 • Studii de valori mobiliare
 • Analiza inteligenței
 • Probleme contemporane în domeniul criminalității, siguranței și securității
 • Terorism și contra-terorism
 • Schimbare strategică în mediul global
 • Crime și securitate financiară internațională
 • Disertarea studiilor de securitate

Aflați online cu sprijinul experților din industrie

Învățat de profesioniști cu experiență în domeniul combaterii terorismului, academicieni și experți în domeniu, printre care Sir John Murphy, Dr. Nick Ridley, Dr. Daniel Silverstone și Dr. Helen Selby-Fell.

Acesta este un program și calificare al Universității Liverpool John Moores, cu înscrierea și livrarea administrate de Informa Connect. Cursul este predat, evaluat, asigurat de calitate și acordat de Liverpool John Moores University.

Despre Liverpool John Moores University

Liverpool Mechanics Institute a fost fondat de oameni de putere și influență care au recunoscut efectele transformatoare ale educației și impactul pe care învățarea și aspirația îl pot avea asupra indivizilor, comunităților și societății. A fost prima instituție de acest fel care a fost fondată în Anglia.

Această mică mișcare de pionierat a fost urmată de înființarea Institutului și a Școlii de Artă din Liverpool și a Colegiului Nautic din Liverpool, iar în 1900 Irene Mabel Marsh a deschis campusul IM Marsh. Aceste organizații au pus bazele Universității John Moores din Liverpool, o instituție care a crescut și a înflorit și continuă să ofere oportunități tuturor.

Astăzi, cu o comunitate vibrantă de 25.000 de studenți din peste 100 de țări din întreaga lume, 2.500 de angajați și cursuri de 250 de grade, Universitatea Liverpool John Moores este una dintre cele mai mari, cele mai dinamice și avansate universități din Marea Britanie.

Programul de Studii de Securitate este livrat de Centrul pentru Studii Avansate de Poliție din cadrul Universității John John Moores din Liverpool. Universitatea combină calificările recunoscute profesional cu cursuri inovatoare și orientate social. Centrul are o reputație remarcabilă pentru cercetare, personalul academic contribuind în mod regulat la reviste din industrie, grupuri consultative, politici guvernamentale, precum și la obținerea unei expuneri publice obișnuite prin presă și mass-media.

Despre Liverpool Center for Advanced Policing Studies

Înființat în 2015, Liverpool Center for Advanced Policing Studies (LCAPS) are o bogată experiență profesională, practică și academică. LCAPS folosește această experiență pentru a efectua cercetări și a oferi instruire în domeniile poliției, prevenirii criminalității și profesiilor de securitate aliate.

Liverpool Center for Advanced Policing Studies reunește personal activ de cercetare din întreaga Universitate.

Portofoliul de învățare interdisciplinară LCAPS echipează studenții și practicienii cu abilitățile de care au nevoie pentru a răspunde cerințelor complexe ale poliției contemporane.

Portofoliul de diplome predate al Centrului pentru Studii Polițistice din Liverpool se extinde și LCAPS va oferi în curând unul dintre cele mai cuprinzătoare portofolii de programe academice de poliție.

Taxe

grad Până pe 15 mai 2020 După 15 mai 2020
Certificat postuniversitar: 3.150 GBP / 3.950 USD 3.495 £ / 4.370 USD
Diploma post universitara: 5.950 £ / 7.450 USD 6.595 £ / 8.245 USD
Masterat: 8.850 £ / 11.065 USD 9.795 de lire sterline / 12.245 USD

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MA / PG Dip / PG Cert în securitate globală
  • Online United Kingdom
 • MA / PGDip / PGCert în Afaceri Internaționale
  • Online United Kingdom
 • MA Securitate și strategie globală (online)
  • London, Regatul Unit