Keystone logo
Informa – Defence & Security MSc Terorism, securitate și poliție
Informa – Defence & Security

MSc Terorism, securitate și poliție

11 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8.850 / per year *

Învățământ la Distanță

* 11.065 USD până la 15 mai 2020. 9.795 USD / 12.245 USD după 15 mai 2020

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Calificarea dvs. în domeniul terorismului, politicii și securității

De ce terorism, polizare și securitate?

De multe ori poliția este prima linie de apărare împotriva atacurilor teroriste, iar rolul din ce în ce mai mare al poliției în lupta împotriva terorismului înseamnă noi provocări pentru polițiști. Atât în cercurile naționale, cât și în cele internaționale, este din ce în ce mai mare ca personalul să înțeleagă puternic legăturile interdisciplinare dintre securitate și contra-terorism.

Cursul nostru postuniversitar în Terorism, Poliție și Securitate este conceput pentru a oferi polițiștilor abilitățile necesare pentru a ajuta la combaterea terorismului și a criminalității internaționale. Concentrându-vă pe probleme de securitate internațională, cum ar fi informațiile, răspunsul militar și justiția penală, veți analiza, de asemenea, securitatea mai aproape de casă și veți identifica rolul poliției comunitare în combaterea radicalizării. Aflați cum teoria poliției, guvernanța și elaborarea politicilor se conectează la securitatea globală prin învățarea la distanță, pentru a înțelege mai bine comunitatea internațională de poliție.

High police presence in Lyon, France, during the 25th weekend of the yellow vests movement. Police violence is at its highest since the 1950s. As of now, 23 protestors and bystanders have lost an eye and 5 persons their hand (source: mediapart.fr, http://tiny.cc/6hd85y) Recently an independant journalist, got arrested (https://twitter.com/GaspardGlanz). Violence continues, even though Amnesty International and the UN condemn the use of excessive force against protesters (source: amnesty.org, http://tiny.cc/3jd85y).
 • Când: 14 septembrie 2020
 • Unde: Livrat online prin Liverpool John Moores University
 • Durata: 11-28 luni în funcție de calea aleasă

Instruirea în domeniul terorismului și securității merge mână în mână cu studiile poliției. Beneficiați de experiența Centrului pentru Studii Avansate de Poliție din Liverpool, condus de Sir Jon Murphy QPM, care are o rețea largă în domeniile poliției, prevenirii criminalității și politicii de securitate. În timpul studiului postuniversitar, veți învăța cum să analizați problemele actuale cu care se confruntă forța de poliție globală și rolul informațiilor de poliție pentru a combate radicalizarea și terorismul.

Cine studiază MSc în terorism, polizare și securitate?

Acest program este conceput pentru ofițerii de poliție actuali și aspiranți și profesioniștii ai legii pentru a-și dezvolta înțelegerea industriei de securitate, politica de apărare, criminalitatea internațională, politica externă și instituțiile guvernamentale și neguvernamentale asociate. De asemenea, este potrivit pentru cei din sectoare conexe de securitate internațională și de combatere a terorismului, precum și pentru academicieni care doresc să înțeleagă mai bine răspunsul împotriva terorismului.

7 module disponibile

Programul de curs este conceput pentru a oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra problemelor actuale cu care se confruntă industria de securitate și forțele de poliție. Pe măsură ce amenințarea teroristă crește în număr și complexitate, profesioniștii au nevoie de o înțelegere puternică a rolului poliției în combaterea terorismului.

 • Studii de securitate
 • Răspunsuri militare și de securitate la terorism
 • Poliție și societate
 • Răspunsuri în domeniul politicii comunitare la extremismul violent
 • Analiza inteligenței
 • Probleme contemporane în domeniul criminalității, siguranței și securității
 • Dezertare terorism, securitate și poliție

Alegerea nivelului de studiu

Cursul este disponibil la certificat postuniversitar, diplomă postuniversitară și nivel de master în știință. Cei care studiază PGCert vor lua primele trei module, în timp ce studenții PGDip vor lua primele șase module. Cei care aleg să studieze cursul la nivelul MSc au oportunitatea de a finaliza o disertație pe un subiect de interes, permițând studenților să se angajeze într-un proiect de cercetare axat pe industrie pentru a-și aplica cunoștințele și abilitățile pe propriile lor aspirații de carieră.

Aflați online cu sprijinul experților din industrie

În timpul studiului, veți avea acces la facultatea de la Universitatea John John Moores din Liverpool. Aflați de la profesioniști cu experiență în domeniul combaterii terorismului, academicieni și experți în materie, inclusiv profesorii Mick Creedon, Brian McNeill, Dr. Ian Stanier și dr. Tim Parsons.

Acesta este un program și calificare al Universității John John Moores, cu înscrierea și livrarea administrate de Informa Connect. Cursul este predat, evaluat, asigurat de calitate și acordat de Liverpool John Moores University.

Despre Liverpool John Moores University

Liverpool Mechanics Institute a fost fondat de oameni de putere și influență care au recunoscut efectele transformatoare ale educației și impactul pe care învățarea și aspirația îl pot avea asupra indivizilor, comunităților și societății. A fost prima instituție de acest fel care a fost fondată în Anglia.

Această mică mișcare de pionierat a fost urmată de înființarea Institutului și a Școlii de Artă din Liverpool și a Colegiului Nautic din Liverpool, iar în 1900 Irene Mabel Marsh a deschis campusul IM Marsh. Aceste organizații au pus bazele Universității John Moores din Liverpool, o instituție care a crescut și a înflorit și continuă să ofere oportunități tuturor.

Astăzi, cu o comunitate vibrantă de 25.000 de studenți din peste 100 de țări din întreaga lume, 2.500 de angajați și cursuri de 250 de grade, Universitatea Liverpool John Moores este una dintre cele mai mari, cele mai dinamice și avansate universități din Marea Britanie.

Programul de Studii de Securitate este livrat de Centrul pentru Studii Avansate de Poliție din cadrul Universității John John Moores din Liverpool. Universitatea combină calificările recunoscute profesional cu cursuri inovatoare și orientate social. Centrul are o reputație remarcabilă pentru cercetare, personalul academic contribuind în mod regulat la reviste din industrie, grupuri consultative, politici guvernamentale, precum și la obținerea unei expuneri publice obișnuite prin presă și mass-media.

Despre Liverpool Center for Advanced Policing Studies

Înființat în 2015, Liverpool Center for Advanced Policing Studies (LCAPS) are o bogată experiență profesională, practică și academică. LCAPS folosește această experiență pentru a efectua cercetări și a oferi instruire în domeniile poliției, prevenirii criminalității și profesiilor de securitate aliate.

Liverpool Center for Advanced Policing Studies reunește personal activ de cercetare din întreaga Universitate.

Portofoliul de învățare interdisciplinară LCAPS echipează studenții și practicienii cu abilitățile de care au nevoie pentru a răspunde cerințelor complexe ale poliției contemporane.

Portofoliul de diplome predate al Centrului pentru Studii Polițistice din Liverpool se extinde și LCAPS va oferi în curând unul dintre cele mai cuprinzătoare portofolii de programe academice de poliție.

Taxe

grad Până pe 15 mai 2020 După 15 mai 2020
Certificat postuniversitar: 3.150 GBP / 3.950 USD 3.495 £ / 4.370 USD
Diploma post universitara: 5.950 £ / 7.450 USD 6.595 £ / 8.245 USD
Masterat: 8.850 £ / 11.065 USD 9.795 de lire sterline / 12.245 USD

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Doctor în filozofie (doctorat) în studii de pace
  • London, Regatul Unit
  • Bologna, Italia
 • Msc în mediere și rezolvarea conflictelor
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia
 • Msc în studiile de terorism și deradicalizare
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia