Keystone logo
Informa – Defence & Security MSc Studii de Informații și Securitate
Informa – Defence & Security

MSc Studii de Informații și Securitate

11 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8.850 / per year *

Învățământ la Distanță

* 11.065 USD până la 15 mai 2020. 9.795 USD / 12.245 USD după 15 mai 2020

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Calificarea dvs. în Studii de Informații și Securitate

De ce studiile de informații și securitate?

Începând cu 9/11, SUA au raportat că au cheltuit peste 500 de miliarde de dolari pentru informații *. Guvernele naționale, organismele internaționale și corporațiile majore recunosc nevoia de personal cu o abordare puternică a problemelor de informații și securitate, iar organizațiile necesită din ce în ce mai mult personal care să poată demonstra și cunoștințe excepționale, abilități de cercetare și analiză.

Calificarea noastră postuniversitară în Studii de Informații și Securitate este concepută pentru a ajuta la consolidarea comunității internaționale de informații. Abordarea unei game largi de la elementele fundamentale până la subiecte aprofundate, inclusiv analiza, criminalitatea financiară, rolul inteligenței în contra-terorism și succesul istoric și eșecurile informațiilor. Studiați prin învățare la distanță pentru a obține o cunoaștere cuprinzătoare a importanței informațiilor în lumea noastră în continuă schimbare și periculoasă.

success
 • Când: 14 septembrie 2020
 • Unde: Livrat online prin Liverpool John Moores University
 • Durata: 11-28 luni în funcție de calea aleasă

Instruirea în domeniul informațiilor este esențială pentru a asigura siguranța, atât la nivel național, cât și internațional. În timpul studiului postuniversitar, veți învăța să înțelegeți și să aplicați inteligența în probleme practice și amenințări emergente pentru securitate. Descoperiți interconectivitatea poliției și forțelor de ordine, politicii și afacerilor private și modul în care aceste grupuri diferite sunt importante în combaterea și combaterea amenințărilor internaționale.

(* Sursa: The Guardian )

Cine studiază Master în Studii de Informații și Securitate?

Acest program este studiat de către cei care investighează opțiunea carierelor legate de securitate și informații atât în sectoarele publice cât și în cele private, incluzând activitatea de poliție, analiști și consultanți de informații, servicii de informații străine sau militare, administrația locală, ofițerii infracțiunilor financiare, vamale și imigrație, și eforturi de combatere a terorismului. De asemenea, este potrivit pentru profesioniștii deja angajați în astfel de domenii care încearcă să-și îmbunătățească perspectivele de carieră prin învățământul superior. Este o pregătire excelentă pentru multe cariere în serviciul civil și străin, organizații neguvernamentale și internaționale, firme private și organisme de cercetare.

7 module disponibile

Programul de curs este conceput pentru a oferi o analiză detaliată a evenimentelor și problemelor importante de informații și securitate de la sfârșitul secolului XX și până în zilele noastre. Conectați baza practică a informațiilor la problemele mai ample cu care se confruntă sistemul internațional.

 • Studii de securitate
 • Analiza inteligenței
 • Crime și securitate financiară internațională
 • Terorism și contra-terorism
 • Istoria inteligenței: succesul și eșecurile
 • Probleme contemporane în domeniul criminalității, siguranței și securității
 • Studii de informații și securitate Disertație

Alegerea nivelului de studiu

Cursul este disponibil la certificat postuniversitar, diplomă postuniversitară și nivel de master în știință. Cei care studiază PGCert vor lua primele trei module, în timp ce studenții PGDip vor lua primele șase module. Cei care aleg să studieze cursul la nivelul MSc au oportunitatea de a finaliza o disertație pe un subiect de interes, permițând studenților să se angajeze într-un proiect de cercetare axat pe industrie pentru a-și aplica cunoștințele și abilitățile pe propriile lor aspirații de carieră.

Aflați online cu sprijinul experților din industrie

În timpul studiului, veți avea acces la facultatea de la Universitatea John John Moores din Liverpool. Aflați de la profesioniști cu experiență în domeniul combaterii terorismului, academicieni și experți în materie, inclusiv Sir Jon Murphy, profesorul Mick Creedon, dr. Nick Ridley și dr. Adrian James.

Acesta este un program și calificare al Universității Liverpool John Moores, cu înscrierea și livrarea administrate de Informa Connect. Cursul este predat, evaluat, asigurat de calitate și acordat de Liverpool John Moores University.

Despre Liverpool John Moores University

Liverpool Mechanics Institute a fost fondat de oameni de putere și influență care au recunoscut efectele transformatoare ale educației și impactul pe care învățarea și aspirația îl pot avea asupra indivizilor, comunităților și societății. A fost prima instituție de acest fel care a fost fondată în Anglia.

Această mică mișcare de pionierat a fost urmată de înființarea Institutului și a Școlii de Artă din Liverpool și a Colegiului Nautic din Liverpool, iar în 1900 Irene Mabel Marsh a deschis campusul IM Marsh. Aceste organizații au pus bazele Universității John Moores din Liverpool, o instituție care a crescut și a înflorit și continuă să ofere oportunități tuturor.

Astăzi, cu o comunitate vibrantă de 25.000 de studenți din peste 100 de țări din întreaga lume, 2.500 de angajați și cursuri de 250 de grade, Universitatea Liverpool John Moores este una dintre cele mai mari, cele mai dinamice și avansate universități din Marea Britanie.

Programul de Studii de Securitate este livrat de Centrul pentru Studii Avansate de Poliție din cadrul Universității John John Moores din Liverpool. Universitatea combină calificările recunoscute profesional cu cursuri inovatoare și orientate social. Centrul are o reputație remarcabilă pentru cercetare, personalul academic contribuind în mod regulat la reviste din industrie, grupuri consultative, politici guvernamentale, precum și la obținerea unei expuneri publice obișnuite prin presă și mass-media.

Despre Liverpool Center for Advanced Policing Studies

Înființat în 2015, Liverpool Center for Advanced Policing Studies (LCAPS) are o bogată experiență profesională, practică și academică. LCAPS folosește această experiență pentru a efectua cercetări și a oferi instruire în domeniile poliției, prevenirii criminalității și profesiilor de securitate aliate.

Liverpool Center for Advanced Policing Studies reunește personal activ de cercetare din întreaga Universitate.

Portofoliul de învățare interdisciplinară LCAPS echipează studenții și practicienii cu abilitățile de care au nevoie pentru a răspunde cerințelor complexe ale poliției contemporane.

Portofoliul de diplome predate al Centrului pentru Studii Polițistice din Liverpool se extinde și LCAPS va oferi în curând unul dintre cele mai cuprinzătoare portofolii de programe academice de poliție.

Taxe

grad Până pe 15 mai 2020 După 15 mai 2020
Certificat postuniversitar: 3.150 GBP / 3.950 USD 3.495 £ / 4.370 USD
Diploma post universitara: 5.950 £ / 7.450 USD 6.595 £ / 8.245 USD
Masterat: 8.850 £ / 11.065 USD 9.795 de lire sterline / 12.245 USD

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MA / PG Dip / PG Cert în securitate globală
  • Online United Kingdom
 • MA / PGDip / PGCert în Afaceri Internaționale
  • Online United Kingdom
 • MA Securitate și strategie globală (online)
  • London, Regatul Unit