Keystone logo
Informa – Defence & Security MSc Diplomație și Studii de securitate
Informa – Defence & Security

MSc Diplomație și Studii de securitate

Online United Kingdom

11 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8.850 / per year *

Învățământ la Distanță

* 11.065 USD până la 15 mai 2020. 9.795 USD / 12.245 USD după 15 mai 2020

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Calificarea dvs. în studii de diplomație și securitate

De ce Studii de diplomație și securitate?

Rolul diplomației în securitatea internațională nu poate fi supraevaluat și o înțelegere puternică a guvernanței globale și a afacerilor internaționale este din ce în ce mai vitală pentru profesioniștii din domeniul securității. Odată cu noile rezoluții adoptate de membrii Națiunilor Unite pentru a furniza și a împărtăși instrumente utilizate pentru detectarea terorismului, ascensiunea globalizării creează necesitatea unei abordări diplomatice internaționale a securității.

Cursul nostru postuniversitar în Studii de diplomație și securitate este conceput pentru a dota studenților un set de instrumente specifice relațiilor internaționale și politicii externe, specifică industriei, după cum se aplică securității și contra-terorismului. Acest curs unic vă permite să aplicați teoria diplomatică la problemele actuale din criminalitatea globală și vă oferă un set de instrumente pentru abordarea scenariilor din lumea reală. Elevii folosesc o sală de clasă online pentru a învăța alături de o comunitate globală, oferindu-vă experiențe de primă mână din alte țări și organizații.

handshake, business, hand
 • Când: 14 septembrie 2020
 • Unde: Livrat online prin Liverpool John Moores University
 • Durata: 11-28 luni în funcție de calea aleasă

Instruirea în domeniul diplomației și securității este necesară pentru relațiile internaționale și negocierile pentru prevenirea conflictelor globale. Mult timp au trecut zilele a două blocuri de putere concurente - peisajul politic de astăzi este complex și necesită profesioniști calificați pentru a naviga în noua dinamică. Descoperiți natura întrețesută a diplomației, informațiilor și contra-terorismului în acest curs online.

Cine studiază MSc în diplomație și studii de securitate?

Acest program este perfect pentru cei care doresc să înceapă o carieră în diplomație și relații internaționale, sau cei care doresc să își accelereze perspectivele de carieră. Aceasta include poziții în cadrul ministerelor naționale de externe, întreprinderilor multinaționale și organizațiilor de combatere a terorismului. Este deosebit de valoros pentru cei interesați de problemele politice și al căror rol de muncă implică abordarea problemelor de securitate diplomatică sau internațională, și care ar beneficia de îmbunătățirea cunoștințelor și a gândirii critice prin intermediul studiului postuniversitar.

7 module disponibile

Programul de curs este conceput pentru a vă oferi înțelegerea legăturilor interdisciplinare dintre studiile diplomatice și securitate, alături de contra-terorism și relațiile internaționale. Analizați teoriile și paradigmele noi și învățați să vă implicați critic cu subiectul.

 • Studii de securitate
 • Analiza inteligenței
 • Teoria și practica diplomatiei moderne
 • Terorism și contra-terorism
 • Relațiile internaționale în lumea contemporană
 • Probleme contemporane în domeniul criminalității, siguranței și securității
 • Disertarea studiilor de diplomație și securitate

Alegerea nivelului de studiu

Cursul este disponibil la certificat postuniversitar, diplomă postuniversitară și nivel de master în știință. Cei care studiază PGCert vor lua primele trei module, în timp ce studenții PGDip vor lua primele șase module. Cei care aleg să studieze cursul la nivelul MSc au oportunitatea de a finaliza o disertație pe un subiect de interes, permițând studenților să se angajeze într-un proiect de cercetare axat pe industrie pentru a-și aplica cunoștințele și abilitățile pe propriile lor aspirații de carieră.

Aflați online cu sprijinul experților din industrie

În timpul studiului, veți avea acces la facultatea de la Universitatea John John Moores din Liverpool. Aflați de la profesioniști cu experiență în domeniul combaterii terorismului, academicieni și experți în materie, inclusiv Sir Jon Murphy, Dr. Nick Ridley, Dr. Rex Li și Dr. Xin Liu.

Acesta este un program și calificare al Universității John John Moores, cu înscrierea și livrarea administrate de Knect365 Learning. Cursul este predat, evaluat, asigurat de calitate și acordat de Liverpool John Moores University.

Despre Liverpool John Moores University

Liverpool Mechanics Institute a fost fondat de oameni de putere și influență care au recunoscut efectele transformatoare ale educației și impactul pe care învățarea și aspirația îl pot avea asupra indivizilor, comunităților și societății. A fost prima instituție de acest fel care a fost fondată în Anglia.

Această mică mișcare de pionierat a fost urmată de înființarea Institutului și a Școlii de Artă din Liverpool și a Colegiului Nautic din Liverpool, iar în 1900 Irene Mabel Marsh a deschis campusul IM Marsh. Aceste organizații au pus bazele Universității John Moores din Liverpool, o instituție care a crescut și a înflorit și continuă să ofere oportunități tuturor.

Astăzi, cu o comunitate vibrantă de 25.000 de studenți din peste 100 de țări din întreaga lume, 2.500 de angajați și cursuri de 250 de grade, Universitatea Liverpool John Moores este una dintre cele mai mari, cele mai dinamice și avansate universități din Marea Britanie.

Programul de Studii de Securitate este livrat de Centrul pentru Studii Avansate de Poliție din cadrul Universității John John Moores din Liverpool. Universitatea combină calificările recunoscute profesional cu cursuri inovatoare și orientate social. Centrul are o reputație remarcabilă pentru cercetare, personalul academic contribuind în mod regulat la reviste din industrie, grupuri consultative, politici guvernamentale, precum și la obținerea unei expuneri publice obișnuite prin presă și mass-media.

Despre Liverpool Center for Advanced Policing Studies

Înființat în 2015, Liverpool Center for Advanced Policing Studies (LCAPS) are o bogată experiență profesională, practică și academică. LCAPS folosește această experiență pentru a efectua cercetări și a oferi instruire în domeniile poliției, prevenirii criminalității și profesiilor de securitate aliate.

Liverpool Center for Advanced Policing Studies reunește personal activ de cercetare din întreaga Universitate.

Portofoliul de învățare interdisciplinară LCAPS echipează studenții și practicienii cu abilitățile de care au nevoie pentru a răspunde cerințelor complexe ale poliției contemporane.

Portofoliul de diplome predate al Centrului pentru Studii Polițistice din Liverpool se extinde și LCAPS va oferi în curând unul dintre cele mai cuprinzătoare portofolii de programe academice de poliție.

Taxe

grad Până pe 15 mai 2020 După 15 mai 2020
Certificat postuniversitar: 3.150 GBP / 3.950 USD 3.495 £ / 4.370 USD
Diploma post universitara: 5.950 £ / 7.450 USD 6.595 £ / 8.245 USD
Masterat: 8.850 £ / 11.065 USD 9.795 de lire sterline / 12.245 USD

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Diplomația globală a MAE: Asia de Est (învățare online)
  • London, Regatul Unit
 • MA Global Diplomacy: MENA (Online Learning)
  • London, Regatul Unit
 • MA Diplomație globală (învățare online)
  • London, Regatul Unit