Keystone logo
Informa – Defence & Security MSc Covert Investigation and Specialist Intelligence
Informa – Defence & Security

MSc Covert Investigation and Specialist Intelligence

11 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 7.995 / per year

Învățământ la Distanță

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Examinați rolul investigării ascunse și al informațiilor de specialitate în combaterea crimei organizate grave, a terorismului și a amenințărilor comunitare

Programul inovativ Covert Investigation and Specialist Intelligence explorează teme cheie care implică probleme ascunse și de informații, inclusiv eficiență, valoare, legalitate, riscuri și etică. Cursul include o gamă mai largă de subiecte, inclusiv colecția HUMINT, generarea de informații, modelele de interviuri investigative, tehnici ascunse, legislația care stă la baza, mecanisme de supraveghere, schimb de informații și analiză la nivel local, național și global.

Livrat de universitari publicate pe scară largă și de practicieni cu experiență în domeniu, cursul explorează, de asemenea, problemele etice și juridice ridicate de activitatea ascunsă și de colectarea informațiilor și le situează în literatura academică actuală.

133053_person-sunglasses-dark-hat.jpg

Informatie cheie

PGCert / PGDip / MSc Investigație acoperită și informații de specialitate

Toți profesorii cursului lucrează în cadrul Centrului Liverpool pentru Studii Avansate de Poliție (LCAPS) de la Universitatea John John Moores din Liverpool. Acestea aduc cu ei o mulțime de experiențe practice și academice și acoperă subiecte de cercetare, inclusiv traficul de persoane pentru a furniza comerțul cu droguri; terorismul internațional; crima grava si organizata; analiza inteligenței și combaterea terorismului; și mulți au experiență vastă în cadrul rolurilor legate de aplicarea legii.

Progresie

Studenții se pot înscrie pentru:

 • PGCert (60 credite)
 • PGDip (120 credite)
 • MSc (180 credite)

Studenții care se înscriu la nivelul PGCert / PGDip se pot reînscrie în anii viitori pentru a crește nivelul acordării lor academice

Durată

 • 11 luni (PGCert)
 • 22 de luni (PGDip)
 • 27 luni (MSc)

Structura

Module 60 credite (PGCert), 120 credite (PGDip) sau 180 credite (MSc) livrate online cu resurse multimedia asociate, forumuri de discuții, colaborare în echipă și asistență tutorial

Premiat de

Universitatea Liverpool John Moores

Acesta este un program și calificare LJMU, cu înscrierea și livrarea administrate de Informa Connect. Cursul este predat, evaluat, asigurat de calitate și acordat de Liverpool John Moores University

Ideal pentru

 • Cei care doresc să intre sau să își dezvolte carierele de securitate sau de informații în sectorul public și privat.
 • Profesioniștii deja angajați în domeniile securității și informațiilor, care încearcă să-și îmbunătățească cunoștințele, gândirea critică și perspectivele de carieră, angajând calificări suplimentare.
 • Persoanele care doresc să lucreze în domeniul informațiilor, investigațiilor și carierei orientate către securitate sau să obțină promovare în organizații publice, private sau internaționale. Este ideal pentru cei ale căror planuri de carieră implică abordarea criminalității organizate grave, a terorismului și a problemelor de securitate internațională și ar beneficia de o bază universitară solidă în domeniu.
 • Studenții care încearcă să dezvolte o înțelegere mai profundă a aspectelor cheie ale inteligenței și investigării ascunse și a lumii în care trăim.

Despre Liverpool John Moores University

Liverpool Mechanics Institute a fost fondat de oameni de putere și influență care au recunoscut efectele transformatoare ale educației și impactul pe care învățarea și aspirația îl pot avea asupra indivizilor, comunităților și societății. A fost prima instituție de acest fel care a fost fondată în Anglia.

Această mică mișcare de pionierat a fost urmată de înființarea Institutului și a Școlii de Artă din Liverpool și a Colegiului Nautic din Liverpool, iar în 1900 Irene Mabel Marsh a deschis campusul IM Marsh. Aceste organizații au pus bazele Universității John Moores din Liverpool, o instituție care a crescut și a înflorit și continuă să ofere oportunități tuturor.

Astăzi, cu o comunitate vibrantă de 25.000 de studenți din peste 100 de țări din întreaga lume, 2.500 de angajați și cursuri de 250 de grade, Universitatea Liverpool John Moores este una dintre cele mai mari, cele mai dinamice și avansate universități din Marea Britanie.

Programul de Studii de Securitate este livrat de Centrul pentru Studii Avansate de Poliție din cadrul Universității John John Moores din Liverpool. Universitatea combină calificările recunoscute profesional cu cursuri inovatoare și orientate social. Centrul are o reputație remarcabilă pentru cercetare, personalul academic contribuind în mod regulat la reviste din industrie, grupuri consultative, politici guvernamentale, precum și la obținerea unei expuneri publice obișnuite prin presă și mass-media.

Despre Liverpool Center for Advanced Policing Studies

Înființat în 2015, Liverpool Center for Advanced Policing Studies (LCAPS) are o bogată experiență profesională, practică și academică. LCAPS folosește această experiență pentru a efectua cercetări și a oferi instruire în domeniile poliției, prevenirii criminalității și profesiilor de securitate aliate.

Liverpool Center for Advanced Policing Studies reunește personal activ de cercetare din întreaga Universitate.

Portofoliul de învățare interdisciplinară LCAPS echipează studenții și practicienii cu abilitățile de care au nevoie pentru a răspunde cerințelor complexe ale poliției contemporane.

Portofoliul de diplome predate al Centrului pentru Studii Polițistice din Liverpool se extinde și LCAPS va oferi în curând unul dintre cele mai cuprinzătoare portofolii de programe academice de poliție.

Taxe

Master £ 7995
Diploma post universitara £ 5995
Certificat postuniversitar £ 3495
Taxă de aplicare £ 400

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Doctor în filozofie (doctorat) în studii de pace
  • London, Regatul Unit
  • Bologna, Italia
 • Msc în mediere și rezolvarea conflictelor
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia
 • Msc în studiile de terorism și deradicalizare
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia