Keystone logo
Informa – Defence & Security MSc Antiterorism
Informa – Defence & Security

MSc Antiterorism

11 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8.850 / per year *

În campus

* 11.065 USD până la 15 mai 2020. 9.795 USD / 12.245 USD după 15 mai 2020

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Calificarea dvs. în combaterea terorismului

Proiectat pentru a investiga dezvoltarea fenomenelor, contextul său politic și, cel mai important, pentru a oferi o examinare detaliată a măsurilor de combatere a terorismului.

Programul evaluează evenimentele și problemele de terorism din secolele XX și XXI și analizează „securitizarea” din ce în ce mai mare a vieții sociale. Conectează baza conceptuală a studiului academic la problemele practice cu care se confruntă comunitatea internațională și ia în considerare amenințările teroriste emergente și problemele legate de combaterea terorismului, forțelor de ordine, agențiilor guvernamentale și sectorului privat.

133046_pexels-photo-461077.jpeg
 • Când: 14 septembrie 2020
 • Unde: livrat online cu sprijinul experților de top din industrie
 • Durata: 11-28 luni, în funcție de traseul parcurs
 • Ideal pentru: Acest program este ideal pentru cei care doresc să-și dezvolte cariera în domeniul antiterorismului, securității și carierei legate de informații în sectoarele publice și private, precum și pentru profesioniștii deja angajați în astfel de domenii care încearcă să-și îmbunătățească perspectivele de carieră prin calificări suplimentare. . Certificatul postuniversitar / Diploma postuniversitară / Masteratul este o pregătire excelentă pentru multe cariere din serviciile civile și externe, organizații neguvernamentale și internaționale, poliție, firme private și cercetare.

Module disponibile

Obțineți acces la cei mai importanți experți din lume și explorați cele mai relevante subiecte din mediul internațional de astăzi. Cu acest curs de terorism de învățare la distanță, vă puteți potrivi oricând în timpul vieții și a studia.

 • Terorism și contra-terorism
 • Analiza inteligenței
 • Probleme contemporane în domeniul criminalității, siguranței și securității
 • Răspunsurile la nivelul politicii comunitare la extremismul violent care duce la terorism
 • Răspunsuri militare și de securitate la terorism
 • Finanțarea terorismului
 • Dezertarea studiilor de combatere a terorismului

Aflați online cu sprijinul experților din industrie

Învățat de profesioniști cu experiență în domeniul combaterii terorismului, medici academicieni și experți în domeniu, inclusiv Dr. Paul Burke, Brian McNeill, Dr. Ian Stanier și Dr Tim Parsons.

Acesta este un program și calificare al Universității Liverpool John Moores, cu înscrierea și livrarea administrate de Informa Connect. Cursul este predat, evaluat, asigurat de calitate și acordat de Liverpool John Moores University.

Despre Liverpool John Moores University

Liverpool Mechanics Institute a fost fondat de oameni de putere și influență care au recunoscut efectele transformatoare ale educației și impactul pe care învățarea și aspirația îl pot avea asupra indivizilor, comunităților și societății. A fost prima instituție de acest fel care a fost fondată în Anglia.

Această mică mișcare de pionierat a fost urmată de înființarea Institutului și a Școlii de Artă din Liverpool și a Colegiului Nautic din Liverpool, iar în 1900 Irene Mabel Marsh a deschis campusul IM Marsh. Aceste organizații au pus bazele Universității John Moores din Liverpool, o instituție care a crescut și a înflorit și continuă să ofere oportunități tuturor.

Astăzi, cu o comunitate vibrantă de 25.000 de studenți din peste 100 de țări din întreaga lume, 2.500 de angajați și cursuri de 250 de grade, Universitatea Liverpool John Moores este una dintre cele mai mari, cele mai dinamice și avansate universități din Marea Britanie.

Programul de Studii de Securitate este livrat de Centrul pentru Studii Avansate de Poliție din cadrul Universității John John Moores din Liverpool. Universitatea combină calificările recunoscute profesional cu cursuri inovatoare și orientate social. Centrul are o reputație remarcabilă pentru cercetare, personalul academic contribuind în mod regulat la reviste din industrie, grupuri consultative, politici guvernamentale, precum și la obținerea unei expuneri publice obișnuite prin presă și mass-media.

Despre Liverpool Center for Advanced Policing Studies

Înființat în 2015, Liverpool Center for Advanced Policing Studies (LCAPS) are o bogată experiență profesională, practică și academică. LCAPS folosește această experiență pentru a efectua cercetări și a oferi instruire în domeniile poliției, prevenirii criminalității și profesiilor de securitate aliate.

Liverpool Center for Advanced Policing Studies reunește personal activ de cercetare din întreaga Universitate.

Portofoliul de învățare interdisciplinară LCAPS echipează studenții și practicienii cu abilitățile de care au nevoie pentru a răspunde cerințelor complexe ale poliției contemporane.

Portofoliul de diplome predate al Centrului pentru Studii Polițistice din Liverpool se extinde și LCAPS va oferi în curând unul dintre cele mai cuprinzătoare portofolii de programe academice de poliție.

Taxe

grad Până pe 15 mai 2020 După 15 mai 2020
Certificat postuniversitar: 3.150 GBP / 3.950 USD 3.495 £ / 4.370 USD
Diploma post universitara: 5.950 £ / 7.450 USD 6.595 £ / 8.245 USD
Masterat: 8.850 £ / 11.065 USD 9.795 de lire sterline / 12.245 USD

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Msc în mediere și rezolvarea conflictelor
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia
 • Msc în studiile de terorism și deradicalizare
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia
 • În mediere și rezolvarea conflictelor
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia