Keystone logo
Informa – Defence & Security MA Drept Terorism și Securitate
Informa – Defence & Security

MA Drept Terorism și Securitate

London, Regatul Unit

11 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8.850 / per year *

Învățământ la Distanță

* 11.065 USD până pe 15 mai 2020. 9.795 GBP / 12.245 USD după 15 mai 2020

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

171976_button_read-more-info-on-institutions-website1.png

Calificarea dvs. în dreptul securității și terorismului

Cunoștințele pe care le veți dobândi în urma acestui curs se vor dovedi neprețuite în confruntarea cu amenințarea mereu prezentă și din ce în ce mai complexă la adresa securității locale, naționale și globale.

Securitatea este acum o problemă a forțelor de securitate, diplomaților și organizațiilor internaționale și are un impact din ce în ce mai mare asupra vieții cetățenilor obișnuiți. O mare parte din acest impact are loc prin mecanisme de abordare a securității și combaterii terorismului, care trebuie să aibă o bază legală. Acest curs explorează conceptele de securitate, poliție și combatere a terorismului în combinație cu dreptul internațional, dreptul drepturilor omului, securitatea și legea împotriva terorismului.

Studiați terorismul global și răspunsul la terorism prin canale legale adecvate în acest curs unic de învățare online la distanță de la Centrul Liverpool pentru Studii Avansate de Poliție de la Universitatea John Moores din Liverpool cu Informa Connect.

 • Când: 14 septembrie 2020
 • Unde: livrat online cu sprijinul experților de top din industrie
 • Durata: 11-28 luni in functie de traseul parcurs
 • Ideal pentru: Acest curs de drept al securității și terorismului este de neprețuit pentru persoanele sau organizațiile care au datoria de a proteja oamenii, infrastructura, lanțurile de aprovizionare și comunitatea în general. Este ideal pentru cei care doresc să-și actualizeze și să-și reîmprospăteze cunoștințele și pentru oricine este curios în legătură cu acest subiect sau este interesat de o carieră în elaborarea de politici, aplicarea legii, securitate, operațiuni de combatere a terorismului, relații internaționale, diplomație sau securitate internă.

7 module disponibile

Studiați terorismul global și răspunsul la terorism prin canalele legale adecvate în acest curs unic de la Centrul Liverpool pentru Studii Avansate de Poliție de la Universitatea John Moores din Liverpool, în parteneriat cu Informa Connect.

 • Studii de securitate
 • Dreptul internațional și dreptul drepturilor omului
 • Probleme contemporane în criminalitate, siguranță și securitate
 • Terorism și contraterorism
 • Răspunsuri militare și de securitate la combaterea terorismului
 • Legea securității internaționale și a terorismului
 • Teza de disertație în dreptul securității și terorismului

Învață online cu sprijinul experților din industrie

Predat de profesioniști cu experiență în combaterea terorismului, cadre universitare și experți în materie, inclusiv Dr. Paul Burke, Dr. Nick Ridley, Dr. Ian Stanier și Dr. Rex Li.

Acesta este un program și o calificare la Universitatea Liverpool John Moores, cu înscrierea și livrarea administrate de Informa Connect. Cursul este predat, evaluat, asigurat de calitate și acordat de Universitatea John Moores din Liverpool.

Despre Universitatea John Moores din Liverpool

Liverpool Mechanics Institute a fost fondat de oameni cu putere și influență care au recunoscut efectele transformatoare ale educației și impactul pe care învățarea și aspirația l-ar putea avea asupra indivizilor, comunităților și societății. A fost prima instituție de acest fel fondată în Anglia.

Această mișcare mică, de pionierat, a fost urmată de înființarea Institutului și Școlii de Artă Liverpool și a Colegiului Nautic din Liverpool, iar în 1900 Irene Mabel Marsh a deschis campusul IM Marsh. Aceste organizații au pus împreună bazele Universității John Moores din Liverpool, o instituție care a crescut și a înflorit și continuă să ofere oportunități tuturor.

Astăzi, cu o comunitate vibrantă de 25.000 de studenți din peste 100 de țări din întreaga lume, 2.500 de angajați și cursuri de 250 de grade, Liverpool John Moores University este una dintre cele mai mari, mai dinamice și mai avansate universități din Marea Britanie.

Programul de studii de securitate este susținut de Centrul Liverpool pentru studii avansate de poliție de la Universitatea John Moores din Liverpool. Universitatea combină calificări recunoscute profesional cu cursuri inovatoare și orientate social. Centrul are o reputație remarcabilă pentru cercetare, personalul academic contribuind în mod regulat la reviste din industrie, grupuri consultative, politici guvernamentale, precum și obținerea unei expuneri publice regulate prin presă și mass-media.

Despre Centrul Liverpool pentru Studii Avansate de Poliție

Înființat în 2015, Centrul Liverpool pentru Studii Avansate de Poliție (LCAPS) are o mulțime de experiență profesională, practică și academică. LCAPS folosește această experiență pentru a efectua cercetări și a oferi instruire în domeniile poliției, prevenirii criminalității și profesiilor de securitate conexe.

Centrul Liverpool pentru Studii Avansate de Poliție reunește personal activ în cercetare din întreaga universitate.

Portofoliul de învățare interdisciplinar al LCAPS echipează studenții și practicienii cu abilitățile de care au nevoie pentru a răspunde cerințelor complexe ale poliției contemporane.

Portofoliul de grade predate al Centrului Liverpool pentru Studii Avansate de Poliție se extinde, iar LCAPS va oferi în curând unul dintre cele mai cuprinzătoare portofolii de programe academice de poliție.

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Msc în mediere și rezolvarea conflictelor
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia
 • Msc în studiile de terorism și deradicalizare
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia
 • În mediere și rezolvarea conflictelor
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia