Keystone logo
© BIMM University
INFINITYTRADES FX

INFINITYTRADES FX

INFINITYTRADES FX

Introducere

81066_81026_stock-1863880_1280.jpg


Infinitul Academiei Forex a fost structurat cu dvs. în minte, am proiectat un curs educațional personalizat, care vă va duce de la un novice complet, fără experiență la un comerciant valutar independent independent!

La aderarea la academia noastra de valutar va vom inceta lent prin elementele de baza inainte de a va introduce in lumea tranzactiilor valutare prin web-urile noastre online live, unde veti fi trecut prin cursul nostru in fiecare saptamana, intelegem ca este posibil sa nu puteti participa la anumite astfel încât, pentru confortul dvs., educația dvs. să fie înregistrată și disponibilă în orice moment, acest curs oferă mult mai mult decât educația în valută, vă ajutăm să vă stăpâniți mentalitatea de ce vă transformați într-un comerciant prea consistent.

Fiind unul dintre studenții noștri, veți avea acces deplin la toate serviciile noastre, care include un pachet de întâmpinare pentru infinit, cu prezentarea completă a cursurilor dvs. live în fiecare săptămână, webinarele reprezintă o educație vizuală și audio online pe care o puteți accesa prin telefonul smartphone, alerte pe care le puteți copia pe cont propriu, oferindu-vă posibilitatea de a câștiga în timp ce învățați cu noi, toate formarea se face online, 90% din studenții noștri actuali lucrează cu normă întreagă alături de academie și nu aveți nevoie să depuneți fonduri în un cont de tranzacționare să ni se alăture.

Locații

  • Havant

    3 New Road, Aura House, Unit 2 Bedhampton, PO9 1DE, Havant

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări