Keystone logo
Independence University

Independence University

Independence University

Introducere

Fie că participați online sau la campusul nostru din Utah, ne dorim ca educația dvs. la Independence University să fie o experiență pozitivă. De aceea, vă vom oferi instrumentele și resursele potrivite care vă vor optimiza succesul educațional. La IU, studenții din campus primesc un laptop pe care să-l folosească în timpul școlii și să-l păstreze atunci când absolvesc. Studenții online primesc un laptop și o tabletă.

PENTRU A ÎNDEPLINI MISIUNEA NOASTRA NOI:

Oferiți o bază solidă de competențe specifice care le va permite studenților să dobândească abilitățile necesare ocupației lor alese.

Oferiți elevilor educație și cunoștințe pentru a deveni membri competenți ai comunităților lor, permițându-le să aprecieze și să facă față cu succes problemelor de relații umane întâlnite la locul de muncă.

Oferiți programe care să includă o varietate de abilități care să le ofere studenților o realizare mai completă a lumii în care trăiesc și lucrează, astfel încât să fie capabili să realizeze o carieră și un stil de viață satisfăcător și satisfăcător.

Serviți ca lider al învățământului superior online în fiecare dintre comunitățile noastre, încorporând sugestii și recomandări de la reprezentanți cunoscuți ai programelor oferite.

Locații

  • Independence

    West College Avenue,1057, 67301, Independence

    Întrebări