Keystone logo
IMF Smart Education

IMF Smart Education

IMF Smart Education

Introducere

IMF este o referință națională în formarea pentru întreprinderi și persoane fizice; atestat de cei peste 125.000 de studenți instruiți. Instruirea noastră se bazează pe diversitatea domeniilor și expertiza subiectelor pe care le predăm. Calitatea și reputația serviciilor noastre sunt garantate de entități precum ISO 9001 și 14001, ANCED (Asociația Națională a Centrelor de Educație la Distanță) și Asociația pentru Avansarea Școlilor Colegiale de Afaceri (AACSB). Astăzi, în catalogul nostru, predăm subiecte precum prevenirea riscurilor profesionale cu energie regenerabilă sau resurse umane. Avem calificări private și oficiale, acesta din urmă rezultat al alianței semnate cu universități de prestigiu, ceea ce ne permite să oferim titluri reglementate de Ministerul Educației. Studenții au posibilitatea de a selecta modul pe care doresc să-l facă cursul, iar companiile pot alege să folosească bonusul nostru de formare în managementul serviciilor pentru a vă procesa creditul. Mizăm pe o echipă de profesioniști specializați în fiecare domeniu pentru a oferi asistență tutorială și de învățare studenților, asigurându-ne că obținem în permanență o echipă de îngrijire personalizată și cuprinzătoare.

Printre instrumentele noastre există un loc de muncă și practicile clienților noștri privați, iar companiile pot beneficia de un loc de întâlnire pe piața muncii. De asemenea, avem o platformă inovatoare pentru instruire online, cu peste 250 de cursuri proprii disponibile. Am dezvoltat lucrări personalizate pentru companii precum Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicia, etc. Lucrăm, de asemenea, cu angajatori, partenerii sociali și administrația publică pentru a promova instruirea gratuită pentru anumite grupuri și șomeri. Pe scurt, suntem o organizație al cărei scop principal este satisfacția clienților noștri și, pentru asta, tocmai am găsit o modalitate de a o obține: să ne străduim, în fiecare zi, să dăm tot ce putem.

Vedere

Viziunea IFM este de a fi un lider internațional în învățământ la distanță și profesioniști online în domenii tehnice.

Misiune

Vrem să creștem alături de tine. Scopul este de a asigura un nivel ridicat de satisfacție pentru clienții noștri, prin atenție personalizată și excelență în calitatea serviciilor. Acest obiectiv necesită o îmbunătățire continuă a resurselor tehnice și materiale, iar implicarea maximă a tuturor formării personalului la IFM este o experiență diferită.

valori

 • Asigurați pregătire absolvită, oferind instruire de calitate la prețuri competitive.
 • Optarea pentru noi tehnologii pentru a adăuga valoare formării.
 • Apropierea fizică de studenți prin rețeaua noastră internațională de birouri și centre asociate.
 • Sistem personalizat de mentorat academic. Echipa motivată extrem de profesionist.
 • Angajament intern față de echipa noastră, stabilind politici care permit dezvoltarea profesională bazată pe încredere, flexibilitate și auto-cerință.

Locații

 • Pitcairn

  Pitcairn, Statele Unite ale Americii

  • Valencia

   c/ Guillem de Castro 9, 46007, Valencia

   • Seville

    c/ Camino de los Descubrimientos, 11, 41092, Seville

    • Madrid

     Madrid, Spania

     Întrebări