Keystone logo
IMF Smart Education

IMF Smart Education

IMF Smart Education

Introducere

IMF este o referință națională în formarea întreprinderilor și persoanelor fizice; atestat de cei peste 125.000 de elevi instruiți. Pregătirea noastră se bazează pe diversitatea domeniilor și expertiza disciplinelor pe care le predăm. Calitatea și reputația serviciilor noastre sunt garantate de entități precum ISO 9001 și 14001, ANCED (Asociația Națională a Centrelor de Învățământ la Distanță) și The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Astăzi, în catalogul nostru predăm subiecte precum Energie regenerabilă Prevenirea riscurilor ocupaționale și Resurse umane. Avem calificari private si oficiale, aceasta din urma rezultata in urma aliantei semnate cu universitati de prestigiu, care ne permite sa oferim titluri reglementate de Ministerul Educatiei. Studenții au posibilitatea de a selecta modul pe care doresc să vă facă cursul, iar companiile pot alege să folosească bonusul nostru de formare în managementul serviciilor pentru a vă procesa creditul. Ne bazăm pe o echipă de profesioniști specializați în fiecare domeniu pentru a oferi asistență didactică și de învățare studenților, asigurându-ne că în orice moment obținem o echipă de îngrijire personalizată, cuprinzătoare.

Printre instrumentele noastre se numără o angajare și practici atât ale clienților noștri privați, cât și ale companiilor care pot beneficia de un loc de întâlnire pe piața muncii. De asemenea, avem o platformă inovatoare de instruire online, cu peste 250 de cursuri disponibile. Am dezvoltat lucru personalizat pentru companii precum Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicia, etc. De asemenea, lucrăm cu angajatori, parteneri sociali și administrația publică pentru a promova formarea gratuită pentru anumite grupuri și șomeri. Pe scurt, suntem o organizație al cărei scop principal este satisfacția clienților noștri și pentru asta, tocmai am găsit o modalitate de a o obține: ne străduim, în fiecare zi, să dăm tot ce avem mai bun.

Vedere

Viziunea IFM este de a fi un lider internațional în învățământ la distanță și profesioniști online în domenii tehnice.

Misiune

Vrem să creștem alături de tine. Scopul este de a asigura un nivel ridicat de satisfacție pentru clienții noștri, prin atenție personalizată și excelență în calitatea serviciilor. Acest obiectiv necesită o îmbunătățire continuă a resurselor tehnice și materiale, iar implicarea maximă a tuturor formării personalului la IFM este o experiență diferită.

valori

 • Asigurați pregătire absolvită, oferind instruire de calitate la prețuri competitive.
 • Optarea pentru noi tehnologii pentru a adăuga valoare formării.
 • Apropierea fizică de studenți prin rețeaua noastră internațională de birouri și centre asociate.
 • Sistem personalizat de mentorat academic. A motivat o echipă extrem de profesionistă.
 • Angajament intern față de echipa noastră, stabilind politici care permit dezvoltarea profesională bazată pe încredere, flexibilitate și auto-cerință.
 • Peste 150.000 de studenți cu o satisfacție de 98%
  • Capacitatea de angajare a studenților noștri este de 99%
  • Plan internațional de burse
  • Peste 20 de ani de a oferi predare de cea mai înaltă calitate.
  • Pool de locuri de muncă și stagii
  • Rețea cu profesioniști

Locații

 • Madrid

  Madrid, Spania

  • Madrid

   Calle de Bernardino Obregón, 25, 28012, Madrid

   Programe

   Întrebări