Keystone logo
Illinois College Online

Illinois College Online

Illinois College Online

Introducere

În 1829 fondatorii noștri au adus o viziune întreprinzătoare în prerie și au schimbat fața educației din regiune. Rev. John H. Ellis, misionar presbiterian, a atras atenția studenților congregaționali de la Universitatea Yale cu planuri pentru Colegiu, determinând una dintre celebrele „Trupe Yale” să se deplaseze spre vest pentru a ajuta la înființarea Colegiului. Primii doi absolvenți ai statului au obținut diplome de la Illinois College în 1835.

În special, Illinois College a fost un centru al mișcării abolitioniste. Un mare juriu a acuzat un grup de studenți pentru adăpostirea sclavilor fugari și se crede că două case din campus au făcut parte din calea ferată subterană. În plus, primul președinte al Colegiului din Illinois, Edward Beecher, a fost un adversar sincer al sclaviei și fratele influentului autor anti-sclavie Harriet Beecher Stowe.

Printre vizitatorii și lectorii din campus în primii ani ai colegiului s-au numărat Abraham Lincoln, Ralph Waldo Emerson, Bronson Alcott, Mark Twain, Horace Greeley și Wendell Phillips. Cel mai cunoscut absolvent, William Jennings Bryan, clasa din 1881, a fost de trei ori candidat la funcția de președinte, secretar de stat și congresman al SUA. Senatorii SUA, membrii Congresului, guvernatorii de stat și judecătorii federali se numără printre numeroșii absolvenți ai Colegiului din Illinois care au condus cariere influente în serviciul public.

Colegiul a devenit co-educațional în 1903 prin încorporarea Academiei pentru Femei din Jacksonville. În 1932, societatea Phi Beta Kappa a înființat un capitol la Illinois College și rămâne una dintre singurele 11 din stat.

De mai bine de 180 de ani, Illinois College a continuat tradiția de excelență în educația pentru arte liberale. Istoria bogată și simțul patrimoniului sunt larg sărbătorite și sunt un sentiment de mândrie în rândul studenților și absolvenților.

Locații

 • Jacksonville

  1101 west college avenue, Illinois 62650, , Jacksonville

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări