Keystone logo
Institute for Humane Education

Institute for Humane Education

Institute for Humane Education

Introducere

Institute for Humane Education IHE ( IHE ) oferă programe postuniversitare, formare și resurse pentru profesori și factorii de schimbare pentru a crea un viitor mai drept, uman și durabil, educând despre problemele interconectate ale drepturilor omului, durabilității mediului și protecției animalelor și construind o societate de soluționari. Un soluționar poate identifica sisteme inumane și nesustenabile, apoi poate dezvolta soluții sănătoase și doar pentru oameni, animale și mediu. Conștienți de impactul lor personal, soluționarii se străduiesc, de asemenea, să facă cel mai bine și cel mai puțin rău prin alegerile pe care le fac.

Institute for Humane Education Umană îi educă pe oameni să creeze o lume în care toți oamenii, animalele și natura pot prospera.

Pentru a ne îndeplini misiunea, oferim: programe online de masterat și doctorat în educație umană livrate în parteneriat cu Universitatea din Antioch și concepute pentru a pregăti profesorii și factorii de schimbare pentru a educa despre problemele interconectate ale drepturilor omului, etica mediului și protecția animalelor; Solutionary Hub care oferă oportunități de învățare, dezvoltare profesională, resurse educaționale și metodologii pentru avansarea mișcării soluționale în creștere; Informare cu impact ridicat prin adrese principale, cărți, ateliere, discuții TEDx și consultări.

Locații

  • Surry

    Surry Road,792, 04684, Surry

    Întrebări