Keystone logo
Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Introducere

Școala de Afaceri Instituto Europeo de Posgrado este membru fondator al Asociației Spaniole a Școlilor de Afaceri (AEEN) și membru asociat al Comisiei Internaționale pentru Educație la Distanță (ICODE).

Mai mult de 1 milion de ore de predare se desfășoară în fiecare an prin intermediul platformei sale online către studenți de diferite naționalități (rețea internațională). În 2013, mai mult de 2000 de persoane au studiat la Instituto Europeo de Posgrado.

Pentru aceasta, Instituto Europeo de Posgrado contează cu directori, profesori, profesori și absolvenți ai celor mai prestigioase universități și școli de afaceri din întreaga lume.

Burse și facilități de plată

Dacă sunteți interesat să studiați un master sau MBA, Instituto Europeo de Posgrado vă poate ajuta să vă furnizați 40% burse și facilități de plată:

Interviu telefonic personal

Pentru a beneficia de o bursă, solicitantul trebuie să treacă un interviu telefonic personal în care Instituto Europeo de Posgrado va încerca să determine dacă solicitantul îndeplinește cerințele stabilite.

Aceste cerințe sunt legate de situația personală, profesională și financiară a candidaților. Pentru adjudecare, respectăm o ordine strictă de aplicare.

Facilități de plată


Există, de asemenea, facilități de plată speciale, promovate de Instituto Europeo de Posgrado.

Locații

  • Madrid

    Instituto Europeo de Posgrado C/ Caléndula 93 Edificio J (Miniparc III), Alcobendas, 28109 Madrid, 28109, Madrid

  • Spain Online

    Spain Online, Spania

    Întrebări