Keystone logo
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Introducere

Bine ați venit la școala noastră de afaceri, IEBS IEBS , Școala de inovare și antreprenoriat în afaceri, născută în timpul crizei mondiale, cu scopul de a oferi o alternativă reală la alternativele tradiționale ale modelului de predare. Datorită sprijinului diferitelor instituții propuneți un nou model educațional bazat pe valori solide care formează oameni mai responsabili pentru a direcționa proiecte cu spirit antreprenorial din Inovație, Etică și Durabilitate. Un concept inovator Școală de afaceri Pregătim profesioniști capabili să conducă inovarea și antreprenoriatul, oameni, care adaugă valoare companiilor lor, angajaților lor și societății în general, printr-un nou mod de a face afaceri.

Despre

În IEBS optează pentru o formație în care:

 • Utilizarea noilor tehnologii și inovația în învățare stau la baza formării.
 • Utilizarea studiilor de caz și a simulărilor reprezintă coloana vertebrală a educației, pregătindu-i pe elevi să se confrunte cu lumea reală.
 • Învățarea formală la clasă, combinată cu învățarea informală pe Internet, vă învață cum să învățați și să încurajați învățarea colaborativă.
 • cele mai noi tendințe și inovații încorporate în fiecare domeniu al cunoașterii.
 • Profesorii noștri devin mentorii dvs., îndrumând și ajutând elevul în orice moment și devenind o parte activă a procesului de formare a elevului.

Elevul participă, își exprimă opiniile și învață să analizeze și să ia propriile decizii.

Misiune si viziune

Vrem să fim o altă școală de afaceri care să se concentreze pe formarea bazată pe inovație și antreprenoriat Misiunea noastră este de a pregăti viitorii antreprenori, antreprenori și directori corporativi pentru a conduce schimbarea și transformarea în organizațiile lor prin inovație, antreprenoriat, etică și durabilitate. În viziunea noastră, dorim să fim o altă școală de afaceri care să se concentreze pe formarea bazată pe inovație și antreprenoriat. Scopul nostru este de a transmite studenților capacitatea de a inova și de a se angaja să-și susțină proiectele de la început până la sfârșit.

Valorile noastre

Inovare, antreprenoriat, etică și durabilitate IEBS se IEBS pe cei patru piloni pe care credem că ar trebui să stea la baza managementului corporativ în următoarele decenii:

 • Inovație: suntem profesioniști angajați și companii inovatoare care aduc beneficii mai mari societății.
 • Antreprenoriat: sprijinirea antreprenorilor și inovarea fac parte din misiunea noastră fondatoare. Prin urmare, toți studenții din programele de masterat și antreprenori pot participa la un campus în care sunt oferite sprijin și finanțare pentru cele mai bune proiecte.
 • Etică: suntem dedicați unei lumi în care valorile tradiționale ale încrederii, onestității și beneficiilor reciproce se recuperează.
 • Sustenabilitate: credem într-o afacere pe termen lung care oferă un beneficiu companiei, angajaților și societății, precum și că este durabilă cu mediul.

Responsabilitate socială

La IEBS acționăm în conformitate cu principiile și valorile noastre și ne aplicăm conducerii școlii de afaceri.

 • IEBS urmează filosofia dezvoltării durabile prin înlocuirea utilizării hârtiei cu formatul electronic prin încorporarea „e-Reader” sau eBook. Elevii pot descărca conținut direct pe acest dispozitiv.
 • IEBS oferă o colaborare completă de burse în programele sale de master pentru a promova antreprenoriatul și inovarea, în principal în țările în curs de dezvoltare din America Latină.
 • IEBS alocă o parte din profiturile sale cooperării și dezvoltării educației în țările în curs de dezvoltare.

Întrebări