Keystone logo
International Career Institute

International Career Institute

International Career Institute

Introducere

O Institutul de carieră internațională (ICI) este un lider în domeniul educației la distanță, cu unele dintre cele mai diverse oferte de curs disponibile studenților. Face parte dintr-o rețea de colegii afiliate stabilite în 1978, care, împreună educe zeci de mii de elevi anual la nivel mondial.

studenții ICI primesc abilități care vor schimba perspectivele de angajare și de a crește valoarea lor pentru angajatori. Institutul ascultă angajatorii, prin legăturile sale puternice pentru industrie.

tutorii noștri sunt profesioniști care nu sunt cadre didactice cu normă întreagă, ci mai degrabă practicieni care lucrează în mod activ în domeniul lor de specializare. ICI oferă în prezent peste 50 de ani de carieră interesantă și stilul de viață axat cursuri la o gamă largă de cursanți adulți, indiferent de locație sau de experiența anterioară și de educație.

ICI este recunoscută pe plan internațional. Institutul are:

  • în picioare formal, cu diferite organisme guvernamentale, industrie și de asigurare a calității,
  • A fost susținută de către profesioniști din întreaga lume,
  • Cursurile sunt elaborate în cooperare cu agențiile guvernamentale de educație și reprezentanți ai industriei,
  • Absolvenții au obținut locuri de muncă și a stabilit afaceri de succes într-o gamă largă de industrii,
  • 32% dintre studenții ICI sunt de fapt angajați ai companiilor și departamente guvernamentale. Taxele de curs au fost fie parțial sau integral finanțate de angajatori.

Locații

Locații
  • 27 Old Gloucester St , WC1N 3AX, London

Întrebări