Keystone logo
Hong Kong Institute of Vocational Education

Hong Kong Institute of Vocational Education

Hong Kong Institute of Vocational Education

Introducere

În calitate de membru al grupului VTC, Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) este cel mai important furnizor de educație profesională și profesională din Hong Kong, angajat să promoveze profesioniști apreciați de industrii. IVE a evoluat în tandem cu dezvoltarea economică din Hong Kong, construind o forță de muncă competentă și inovatoare necesară într-o economie a cunoașterii.

Facilități excelente

Pentru a îmbogăți experiența de învățare a studenților IVE, sunt create facilități de standarde industriale pentru a simula mediul la locul de muncă. Laboratoarele și centrele noastre sunt actualizate în mod regulat pentru a fi la curent cu ultimele tendințe din industrie.

Excelența didactică

Echipa noastră didactică înalt calificată are o experiență solidă în industrie. Cu abordarea noastră unică „Gândiți și faceți”, profesorii noștri conferă cunoștințe academice echilibrate și cunoștințe practice necesare la locul de muncă real, esențiale pentru succesul profesional.

Odată cu punerea în aplicare a programelor de dezvoltare a personalului, personalul didactic rămâne pe impulsul evoluțiilor din industrie. Elevii pot învăța de la profesorii lor cele mai actualizate cunoștințe și pot fi echipați cu competențe pentru dezvoltarea lor viitoare.

Rețea industrială puternică

IVE se străduiește să creeze un parteneriat industrial pe termen lung în sprijinul planificării cursurilor și al proiectării curriculumului. Asistența industrială ia, de asemenea, forma unor activități interactive de învățare, oportunități de atașament în industrie și locuri de muncă.

Viitor promițător

Studenții noștri primesc în mod constant numeroase premii și burse, mărturie pentru excelența lor academică și realizări remarcabile. Peste 300 de burse sunt oferite de corporații, organisme profesionale și entuziaști.

Caracteristici Campus

Studenții care intră într-un program IVE vor descoperi o viață de studiu îmbogățitoare și plină de distracție. Cele 9 campusuri ale noastre IVE creează un mediu interactiv de învățare pentru studenți să cultive pasiunea pentru învățare și să își dezvolte interesele și talentele prin diferite activități sportive și culturale.

Taberele IVE de pe întreg teritoriul sunt complet echipate cu facilități esențiale de ultimă generație pentru a pregăti studenții pentru o viață a campusului bine rotunjită. Fiecare campus a fost construit special cu facilități specializate pentru studenții de diferite discipline pentru a dobândi cunoștințe și abilități practice în domeniile alese.

    Locații

    • VTC International Development Office 14/F, VTC Tower, 27 Wood Road, Wan Chai, , Hong Kong

    Întrebări