Keystone logo
Holos University Graduate Seminary

Holos University Graduate Seminary

Holos University Graduate Seminary

Introducere

La Holos University Graduate Seminary ( HU ), pregătim studenții să integreze principiile universale de spiritualitate și sănătate holistică prin auto-dezvoltare, explorare științifică și cercetare și servicii compătimitoare. Universitatea Holos se bazează pe educarea savanților din întreaga lume cu privire la subiecte legate de energiile subtile și medicina energetică prin învățare interactivă la distanță. De peste cincisprezece ani, studenții noștri au generat cercetări holistice inovatoare pentru a extinde beneficiile cuprinzătoare ale sănătății holistice orientate spiritual.

Tradițiile mistice ale practic tuturor religiilor conțin referințe substanțiale care se referă la energiile fizice subtile ale corpului, aspectele transpersonale ale minții și activitatea expresivă a spiritului. Aceste tradiții există la baza misticismului holistic, a direcției spirituale, a intuiției de consiliere și a asistenței medicale integrate. Holos University Graduate Seminary ( HU ) subliniază abordările spirituale ecumenice care îndeplinesc o nevoie crescândă de o abordare incluzivă, holistică și creativă a vieții în comunitățile contemporane.

În calitate de seminar, la Holos University Graduate Seminary se concentrează asupra aspectelor spirituale ale studiilor și cercetărilor sale. Ca universitate, la Holos University Graduate Seminary se străduiește să susțină cele mai înalte standarde academice în predare și cercetare și să servească drept punte între instituțiile academice, științifice și religioase. Proiectul educațional al programului HU , axat pe aceste principii de bază, conduce inevitabil la o înțelegere nouă, mai largă și mai expansivă a energiilor subtile, a conștiinței și a transformării umane. (...)

Dimensiunea clasei Holos este limitată la maximum zece studenți. Această dimensiune a clasei are ca rezultat un raport slab elev / profesor, care oferă fiecărui elev oportunitatea de a acorda atenție personală care ar putea să nu fie găsită la alte instituții.

Universitatea Holos folosește învățarea mixtă la distanță pentru a oferi studii academice bazate pe explorarea științifică și intuitivă a vindecării integrative, a spiritualității aplicate și a recunoașterii tărâmurilor energetice subtile. Studiile pun accentul pe dezvoltarea de sine, explorarea și cercetarea științifică și serviciul compasiv în lume.

Locații

  • Fair Grove

    5607 S. 222nd Road Fair Grove, MO 65648, 65648, Fair Grove

    Întrebări