Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Introducere

Ne pregătim, provocare și Inspirati Studenții noștri pentru a face o diferență în lume

Către studenți, absolvenți, facultatea și personalul Maurice A. Deane Facultatea de Drept la Universitatea Hofstra, legea nu este doar ceva ce trebuie studiat - este de a fi trăită. Informeaza carierele noastre, viețile noastre și interacțiunile noastre cu ceilalți cetățeni. Este mijlocul prin care facem un impact în lume.

Instanțe, firme de avocatură și angajatorii recunosc importanța unui Juris Doctor (JD) din Legea Hofstra, sau un grad de la comun nostru JD / MBA si JD / programe MPH, pentru că ei știu absolvenții noștri sunt renumite pentru cunoștințele juridice ale acestora, pregătire și poise .

Curriculum-ul nostru evoluează în fiecare an pentru a aborda schimbările în legislație și în practică, ca atunci când am devenit recent una dintre primele scoli de drept din țară să instituie un curs obligatoriu în primul an în drept transnațional. Studenții noștri au fost mult timp implicat in clinici, burse, Externships și pro bono oportunitățile pe care le oferă o experiență avocat reală - practică alături de avocați veterani - înainte de a le-am absolvit. Dupa ce se îmbarcă pe cariera lor de alegere, avocați încă vin la Legea Hofstra la dezvoltarea în continuare a acestora cu programe cum ar fi Master of Laws (LL.M.) în Studii Juridice Americane sau Dreptul Familiei.

Hofstra Law este acasa, la aproximativ 850 de studenți, o bază de absolventi de mai mult de 11.000 de membri, 51 de administratori si o facultate full-time distins de 46 de profesori full-time, 6 profesori vizitatori și aproape 60 de profesori adjunct, printre care mulți oameni de știință recunoscuți ca naționale și experți internaționali în domeniul lor.

Maurice A. Deane Facultatea de Drept este parte a Hofstra University și este pe deplin acreditat de Consiliul Secției Educație și Admitere juridic la Baroul Asociației Avocaților Americani.

Misiune și istorie

Misiunea Maurice A. Deane Facultatea de Drept este de a pregăti, provocare și inspira elevii noștri să facă o diferență în lume, în timp ce avansăm idei importante prin intermediul academiei juridice, profesie și societate - ceea ce face un impact al nostru.

Din 1970, ne-am oferit o educație lege cuprinzătoare, contemporan pentru studenții noștri, ajutându-i să devină calificați, informați și avocații etice. Avem o istorie de a face contribuții semnificative la dialogurile locale și naționale cu privire la probleme presante sociale. Noi insistăm pe crearea unui loc unde studenții, profesorii, judecători, avocați, oameni de știință și profesioniști dintr-o varietate de discipline se pot reuni pentru a lărgi perspectivele și în avans tuturor justiție pentru toți.

Încă de la începuturile noastre, am crezut în valoarea unei educații cufundată în teorie juridică și experiență practică. Noi am fost una dintre primele școli din țară să adopte educația clinică în curriculum-ul nostru, si ne-am servit timp de mai mulți ani ca centru regional pentru Institutul National de Advocacy Trial (NITA).

Locații

Locații
  • 121 Hofstra University , 11549, Hempstead

Întrebări