Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Introducere

Facultatea înseamnă mai mult decât pregătirea pentru viitoarea ta carieră - este o șansă de a descoperi cine ești și în ce crezi. O educație HCU vă va pregăti pentru fiecare pas al călătoriei dumneavoastră, din ziua în care deveniți un Husky până în momentul în care vă veți obține diploma. Aflați mai multe despre beneficiile de a studia la HCU, o universitate creștină de top cu sediul în Texas.

HCU are o tradiție academică de 60 de ani axată pe credință și calitatea învățării. Cu acreditarea noastră, veți obține o educație de calitate recunoscută la nivel național. Cursurile dvs. sunt în orice moment al zilei, astfel încât să puteți finaliza cursurile atunci când vă este convenabil.

HCU Online este o opțiune ideală pentru studenții care doresc să urmeze cursurile școlare în funcție de programul lor. Ne străduim să oferim o oportunitate convenabilă de a vă obține diploma, dar dorim, de asemenea, să menținem taxele de școlarizare printre cele mai mici din țară.

Admitere

După ce ați găsit programul de diplomă online potrivit, urmați pașii de mai jos pentru a începe. Pentru întrebări despre transfer, consultați mai multe informații despre transferul la HCU Online .

 1. Complete Your Application
 2. Completați cererea gratuită pentru ajutor federal pentru studenți (FAFSA)
 3. Trimiteți foaia matricolă/GED
  • Studenții de licență trebuie să trimită foile matricole care să arate că au obținut o diplomă de liceu generală sau avansată sau un GED cu scor de trecere. (Renunțat dacă studentul are 32 de ore de credit sau mai mult de credit de transfer.)
  • Trimiteți documentele necesare
  • Foile matricole: studenții trebuie să trimită toate foile matricole de la orice instituție frecventată anterior (adresa de mai sus). Transcrierile oficiale trebuie trimise direct de la colegiul sau universitatea care ți-a acordat diploma de licență pentru a fi considerate oficiale.
  • Transcrierile de la orice curs suplimentar de la acel moment ar trebui, de asemenea, trimise, inclusiv foaia matricole postbacalaureat sau absolvent.

Burse și finanțare

Există multe tipuri de ajutor financiar disponibil pentru studenții de la HCU. Fiecare nou student rezidențial de licență este eligibil pentru un premiu pentru meritul pentru boboc, bazat pe performanța lor academică de liceu. Burse suplimentare sunt disponibile atât pentru studenții de licență, cât și pentru studenții absolvenți, pe baza domeniului de studiu academic.

Granturile federale și împrumuturile pentru studenți sunt, de asemenea, disponibile pentru cei care îndeplinesc anumite criterii bazate pe nevoi pe baza cererii lor gratuite pentru ajutor federal pentru studenți (FAFSA). Studenții eligibili se pot califica și pentru o poziție federală de muncă-studiu în campus.

Frecvența la o instituție de învățământ superior este o investiție în viitorul tău. Pentru mulți studenți, câștigarea unei burse poate fi o modalitate fantastică de a finanța această investiție. La HCU, oferim o gamă largă de burse pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor educaționale ale diverșilor studenți.

În timpul examinării cererii dvs. de admitere la universitate, cererea dvs. este selectată automat pentru a vedea dacă îndepliniți cerințele pentru una sau mai multe dintre bursele noastre de merit de licență sau bursele de absolvire.

 • Premiile pentru meritul bobocilor
 • Premii de merit de transfer
 • Additional Scholarships
 • Granturi guvernamentale
 • Burse pentru studenți acasă
 • Graduate Scholarships
 • Evaluare gratuită a transcripției

Clasamente

 • HC câștigă clasamentul standard de aur pentru 2023-24 Military Friendly Schools®
 • HCU numită printre cele mai bune colegii și universități creștine online
 • HCU desemnată printre cele mai bune colegii online din Texas

Mărturii studențești

De ce să studiezi la Houston Christian University Online

 • Accesibil: cursurile dvs. sunt la orice oră din zi, astfel încât să puteți finaliza cursurile atunci când vă este convenabil. HCU Online este o opțiune ideală pentru studenții care doresc să meargă la școală pe propriul program.
 • Educație holistică: HCU integrează credința și rațiunea în mediul academic, astfel încât să fii pregătit nu numai pentru cariera ta, ci și pentru o viață plină de sens în slujirea lui Dumnezeu.
 • Educație de înaltă calitate: HCU are o tradiție academică de 60 de ani axată pe credință și calitatea învățării. Cu acreditarea noastră, obțineți o educație de calitate recunoscută la nivel național.
 • Accesibil: HCU are unele dintre cele mai mici școlarizare disponibile astăzi. Dorim să oferim o oportunitate convenabilă de a obține diploma, dar și dorința de a ne menține școlarizarea printre cele mai mici din țară.

Premii și acreditări

Universitatea Creștină din Houston este acreditată de către Asociația de Sud a Colegiilor și Școlilor Comisia pentru Colegii pentru a acorda diplome de asociat, de bacalaureat, de absolvent și de doctorat.

Locații

 • Houston

  7502, Fondren Road, TX 77074, Houston

Întrebări