Keystone logo
Harvard Business School Online

Harvard Business School Online

Harvard Business School Online

Introducere

Harvard Business School Online oferă o modalitate unică și foarte interesantă de a învăța concepte de afaceri vitale. Oriunde vă aflați în cariera dvs. sau în lume, vă oferim experiențe educaționale care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele personale și profesionale.

Învățătorii noștri sunt de acord. Într-un sondaj recent al participanților din trecut, realizat de City Square Associates, patru din cinci spun că HBS Online merită investiția.

De ce? Potrivit comunității noastre de cursanți, HBS Online:

  • Accelerează cariera: 93 la sută au spus că programele noastre le-au echipat cu abilități care le-au întărit CV-ul, în timp ce unul din patru a raportat câștigarea unei promovări sau schimbarea titlurilor după finalizarea unui curs HBS Online.
  • Clarifică obiectivele: 77% dintre cursanți au declarat că HBS Online a sporit claritatea în viitorul lor profesional, de la a determina dacă este timpul să treacă la un nou domeniu sau industrie pentru a lua decizia de a urma un MBA.
  • Cresterea increderii: 90% au raportat sentimentul de incredere in munca si mai confortabila luarea deciziilor de afaceri. Și încrederea a fost observată: 53% dintre respondenți au primit mai multă responsabilitate la locul de muncă după ce au luat un curs HBS Online.
  • Creează comunitate: 63 la sută au spus că s-au simțit ca și când s-au alăturat unei comunități de colegi asemănători, cu aspirații similare în carieră și educație.

Modelul nostru de învățare permite acest lucru. Oferind profesioniștilor o experiență educațională bazată pe caz, activă și socială, HBS Online vă pune în fruntea factorilor de decizie și vă solicită să vă luptați cu problemele din lumea reală, să discutați și să dezbateți împreună cu colegii dvs. pentru a ajunge la o soluție .

Am reimaginat educația online de afaceri. Acum este timpul să vă reimaginați cariera.

Admitere

Eligibilitatea înscrierii

  • 18 ani
  • Experiență în limba engleză
  • Angajat să învețe și să se angajeze cu colegii participanți pe tot parcursul programului

Aplicație online

Gratuit

Este necesară o documentație specială

Nu

Burse și finanțare

Asistența pentru școlarizare este disponibilă pentru programul Credential of Readiness (CORe) , precum și pentru analize de afaceri, economie pentru manageri și programe de certificat de contabilitate financiară. Pentru a vizualiza opțiunile de ajutor financiar disponibile pentru aceste programe, vă rugăm să consultați pagina de plată și ajutor financiar .

Statistica absolvenților

Mărturii studențești

Locații

  • Cambridge

    Cambridge, Statele Unite ale Americii

Întrebări