Keystone logo
© Eva Dang
Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Introducere

Când alegeți Școala de Afaceri și Finanțe din Greenwich (GSBF), Alegi o experiență care te va provoca și te va inspira. Suntem o instituție veche de zeci de ani, oferind o gamă largă de cursuri în domeniul managementului afacerilor, de la diplome la grade la studenții din întreaga lume.

GSBF Este promovat de profesioniști de înaltă calificare cu mulți ani de experiență comercială și academică. Calificarea medie a profesioniștilor care lucrează la GSBF Este Post Graduate cu o experiență de 12 ani, atât în ​​domeniul academic, cât și în cel de afaceri. Oferim programe online, extrem de flexibile, adresate profesioniștilor care duc vieți aglomerate. Ca student la GSBF Vă puteți completa educația oricând - de oriunde folosind desktop / laptop / tabletă sau orice alt dispozitiv mobil. Persoanele care se aplică la programele noastre includ:

 • Manageri de succes, directori și profesioniștii care doresc să avanseze în cariera lor.
 • Oamenii ambițioși care doresc să își urmărească rapid cariera aleasă.
 • Cei care doresc să înceapă o nouă întreprindere sau să ia un nivel actual la un nivel superior.

Școala de Afaceri și Finanțe din Greenwich (GSBF) Se străduiește să ofere un mediu de învățare suportiv, dar riguros, pentru a ajuta elevii să-și atingă potențialul și să-și atingă cu succes aspirațiile de carieră. Suntem la GSBF Mândrim cu noi în crearea unui mediu profesional și prietenos pentru toți cei care vin să învețe cu noi.

Calificări de renume mondial

Marea Britanie are unele dintre cele mai renumite universități din lume, inclusiv Universitatea din Cambridge și Universitatea din Oxford. Instituțiile din Marea Britanie au câștigat o reputație bine meritată pentru niveluri ridicate de calitate și standarde înalte de predare. Prin studierea în Marea Britanie, veți face parte din acest patrimoniu educațional.

 • Programele noastre sunt rentabile
 • Puteți studia oricând - oriunde
 • Ideal pentru profesioniștii care lucrează

Motive pentru a studia cu noi

Profesional: Calificările oferite la GSBF sunt dezvoltate pentru a vă ajuta să dobândiți abilitățile necesare pentru a reuși și a face diferența la locul de muncă.

ACCESIBIL: Toate calificările oferite la GSBF sunt accesibile decât colegiile și universitățile tradiționale.

Flexibil: Calificările sunt super flexibile, oferite 100% online. Prin urmare, puteți accesa același lucru din orice parte a lumii utilizând orice computer / laptop sau un dispozitiv mobil. Evaluarea unităților / modulelor se face prin depunerea de sarcini.

Asigurarea calității: Toate diplomele noastre de diplomă sunt acordate de către universitățile de vârf ale Regatului Unit prin rutele Top Up.

Locații

 • UK Online

  UK Online, Regatul Unit

  Întrebări