Keystone logo
Grace Education Stagiu / Curs de coaching de căutare de locuri de muncă
Grace Education

Stagiu / Curs de coaching de căutare de locuri de muncă

Paris, Franţa

0 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Cine ar trebui să ia în considerare un consilier în carieră?

 1. Sunteți un solicitant de locuri de muncă care dorește acces la majoritatea posturilor de locuri de muncă care nu sunt listate niciodată public de companii.
 2. CV-ul / CV-ul / scrisoarea de intenție nu interesează un angajator sau recrutor.
 3. Devii extrem de nervos înainte de interviuri: Practica cu un consilier de carieră te va ajuta să te simți mai confortabil și mai pregătit.
 4. Obțineți interviuri, dar fără oferte.
 5. Au trecut ani de la ultimul dvs. interviu: un antrenor vă va ajuta să repetați și să redescoperiți acele abilități pe care nu le-ați folosit de ceva timp.
 6. Aveți o „problemă”: v-ați dat afară din ultimul loc de muncă? Schimbați domeniile sau industriile? Un antrenor de interviu vă va învăța cum să abordați aceste subiecte în timpul interviurilor.
 7. Ai un interviu aliniat pentru munca ta de vis: Vrei să te simți extrem de încrezător în timpul interviului pentru poziția ta de vis? S-ar putea să aveți nevoie de antrenamente specifice cu un antrenor pentru a câștiga un avantaj.
 8. Sunteți un colegiu sau un student absolvent care caută un stagiu.
 9. În prezent sunteți la primul loc de muncă după facultate, MBA sau școală de licență și nu este ceea ce vă așteptați.
 10. Sunteți un profesionist care lucrează cu câțiva ani de experiență și nu simțiți că avansați și / sau sperați să schimbați cariera.

Dacă oricare dintre cele de mai sus se aplică pentru dvs. sau doriți o analiză gratuită a CV-ului sau CV-ului dvs., luați un moment pentru a vorbi cu unul dintre specialiștii noștri în carieră care vă vor ajuta să găsiți oportunitatea care este cu adevărat potrivită pentru dvs. Vă rugăm să organizați o întâlnire gratuită făcând clic aici .

Introducere

Timp de aproape un deceniu, Grace Education este un centru digital de învățământ la distanță pentru studenți și profesioniști, care combină consultarea admiterii și pregătirea examenului de admitere pentru colegiu, afaceri și școală postuniversitară cu servicii de plasare a forței de muncă, consiliere în managementul carierei și formare pentru dezvoltarea leadershipului pentru a cultiva academice pe tot parcursul vieții progresie și evoluție profesională continuă.

De la înființarea sa în 2012, Grace Education Career, Leadership & Professional Development Institute are și continuă să atragă persoane extrem de talentate, în special absolvenți foarte distinși de la Harvard și alte universități de top cu medii profesionale diversificate, care sunt instruiți pentru a deveni antrenori de succes în carieră.

Principalele avantaje ale încredințării lui Grace cu planificarea și dezvoltarea carierei:

Antrenorii noștri de carieră sunt localizați în întreaga lume și sunt cunoscuți pe scară largă cu privire la funcțiile cheie ale afacerii în următoarele industrii: consumatori, servicii financiare, industriale, științe ale vieții, asistență medicală, tehnologie, educație și industrii nonprofit, precum și centre funcționale de expertiză pentru finanțe, resurse umane , tehnologie, juridică, marketing, afaceri corporative și lanț de aprovizionare, printre altele.

Ajutăm la construirea viitorului clienților noștri. Construim un plan pentru a atrage și pregăti generațiile viitoare de lideri prin misiuni strategice de locuri de muncă, experiențe de învățare țintite, coaching și managementul succesiunii.

O rețea internațională profesională extinsă care acoperă toate industriile

Grace Education Career, Leadership & Professional Development Institute a cultivat o vastă rețea de contacte cu conducerea superioară a companiei de top din toate industriile. - Aceasta este o situație câștigătoare pentru dvs., companiile și noi!

Grace Education Career, Leadership & Professional Development Institute vă va putea găsi oportunități pe care s-ar putea să nu le găsiți singur - nu pentru că vă lipsesc abilitățile, ci pentru că probabil nu aveți acces la persoanele potrivite din interior. compania sau industria.

Suntem o resursă excelentă dacă sunteți nou în industrie, deoarece tocmai v-ați finalizat calificările, sau vă mutați în alt oraș sau țară sau dacă aveți îngrijorări sau nesiguranțe cu privire la alegerea locului dvs. de muncă sau industria carierei.

Există, de asemenea, beneficii suplimentare atunci când alegeți Grace Education Career, Leadership & Professional Development Institute - cum ar fi evenimente sociale organizate și de rețea pentru clienții noștri. Dacă călătoriți la nivel internațional pentru un stagiu sau un loc de muncă, este puțin probabil să cunoașteți pe cineva în noua dvs. locație. Vă putem ajuta să vă familiarizați, deoarece știm adesea despre hangouturile locale și vă putem ajuta cu evenimente sociale și divertisment.

În plus față de coaching-ul nostru de carieră, mulți dintre studenții noștri profită și de antrenorii de admitere la facultate, afaceri sau absolvenți Grace Education pentru a ajuta cu aplicațiile lor universitare și pentru a obține intrarea în colegii și universități americane, britanice și europene extrem de selective.

Cu o rată de succes de admitere a studenților de 97% de la înființarea sa în 2012, Grace Education a ajutat sute de solicitanți să obțină admiterea la programe prestigioase de școli postuniversitare la Harvard, Yale, Stanford, Columbia și MIT pentru a numi doar câteva.

Abordarea noastră

La Grace Education Career, Leadership & Professional Development Institute, prioritatea noastră numărul unu este clienții noștri. Nu lucrăm direct pentru companiile care doresc să ocupe posturi. Lucrăm pentru clienții care caută stagii, locuri de muncă parțiale sau cu normă întreagă, schimbări de carieră etc.

Metodele noastre sunt simple. Mai întâi punem întrebări și apoi ascultăm. Oferim sfaturile noastre și ajungem la un consens înainte de a lua decizii finale. Nu s-a terminat atunci pentru că continuăm să punem întrebări și să ascultăm solicitanții de locuri de muncă pentru a ne ajusta strategia pentru a obține obiectivele dorite.

După un diagnostic preliminar și o evaluare riguroasă a profilului profesional al unui candidat prin chestionare, este atribuit un antrenor Grace Career. Încă de la prima întâlnire, candidatul și antrenorul își vor petrece timpul pentru a se cunoaște mai bine. Vor realiza acest lucru printr-o serie de conversații online și telefonice.

Grace plasează persoanele în căutarea unui loc de muncă cu antrenori de carieră care îi vor însoți pe toată durata timpului lor cu noi. Ceea ce face potrivirea perfectă între un antrenor și un căutător de loc de muncă se rezumă adesea la afinități intangibile care se dezvoltă fie imediat, fie în timp. Cu toate acestea, Grace garantează că toți solicitanții vor fi împerecheați cu cineva care crede în ei, în obiectivele lor profesionale și care este încântat să lucreze cu ei.

Nu începem un angajament sau acceptăm plata până când nu simțiți că ați fost asociat cu potrivirea perfectă.

Sunt disponibile planuri de plată flexibile.

Suntem una dintre puținele firme care iau în considerare costul geografic al vieții în stabilirea prețurilor noastre pentru a face programele și serviciile noastre accesibile tuturor studenților, indiferent de locul în care trăiesc.

Studii de caz cu candidat real:

Cazul 1:

Rajmundar P. s-a mutat din India pentru a studia cu normă întreagă în Regatul Unit. El alege Grace Education pentru a-l ajuta cu aplicațiile sale de școală de afaceri.

După absolvirea London Business School, Rajmundar se pregătea să ia un rol cu normă întreagă la divizia de bancă de investiții a biroului Barclay's Bank din Londra, unde fusese stagiar MBA.

Rajmundar primise periodic un e-mail de la Grace Education care întreba cum se descurcă foștii săi clienți și absolvenți. Apoi a decis să-și contacteze Mark, antrenorul Grace Career și fostul bancher de investiții, care l-a ajutat cu aplicațiile sale de școală de afaceri. Au avut o conversație online grozavă și Rajmundar și-a dat seama că dorea cu adevărat să se mute în management strategic la nivel operațional, dar nu se gândise la ceea ce ar fi cel mai bun sector. Antrenorul său a avut câteva contacte la Citibank, care s-a întâmplat să fie în optimizarea strategiei operaționale. Această persoană a trimis CV-ul lui Rajmundar cuiva care a fost angajat acolo, iar restul este istorie. El este acolo de patru ani și tocmai a fost promovat în funcția de vicepreședinte. ”

Cazul 2:

Când Jannice W. și-a finalizat MBA la Iese Business School, a decis să-și urmărească ambiția de a co-fonda un start-up de comerț electronic cu produse de lux. A început bine: în câteva săptămâni a strâns 250.000 de euro pentru gama sa înaltă

Dar la fel ca multe întreprinderi tinere, Jannice nu a reușit să câștige tracțiune. La doi ani și jumătate de la lansare și după câteva reporniri eșuate ale modelului de afaceri, ea și echipa ei au închis afacerea.

„Când vedeți că contul bancar al companiei merge la zero, trebuie să vă gândiți la alternativele”, spune ea. De asemenea, avea o familie tânără pe care să o susțină, ceea ce era „mai important decât orice”.

La rândul ei, Jannice nu regretă incursiunea în antreprenoriat. Acum, însă, lucrează pentru un angajator, datorită ajutorului de la Grace Education . Jannice și-a întâlnit acum antrenorul de carieră Grace la un eveniment de networking Grace Education care a participat accidental. Ea a însoțit un prieten și fost client al Grace Education la acest eveniment și a început să se amestece cu oaspeții. Ea a discutat despre aventura ei cu Loretta, antrenorul de carieră al lui Grace și fostul executiv Google, care i-a sugerat să ia în considerare o poziție de conducere la un brand major de îmbrăcăminte de lux. Cu toate acestea, Jannice a ezitat și a insistat că nu este sigură dacă este „material corporativ”. Ea a argumentat că iubește libertatea asociată cu a fi antreprenor. Loretta a încurajat-o să vorbească cu câteva dintre contactele sale din industria de lux cu amănuntul și, după mai multe conversații și interviuri informale, Jannice a acceptat un rol de vicepreședinte senior al comerțului electronic la Saks Fifth Avenue. Ajutând retailerul să-și îmbunătățească experiența de cumpărături online a clienților, Jannice își iubește cu adevărat noua slujbă și își dă seama că poate fi „liberă” în mediul corporativ potrivit, în timp ce învață lecții de marketing neprețuite de la conducerea superioară. Ea ține în mod regulat legătura cu Loretta, căreia îi mulțumește pentru tot sprijinul, încurajarea și tenacitatea ei.

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Online MBA Coaching Mentoring și Leadership - Universitatea York St John (Marea Britanie)
  • York, Regatul Unit
 • Licență în consiliere creștină (online)
  • Orlando, Statele Unite ale Americii
 • Maestru al consilierii creștine (online)
  • Orlando, Statele Unite ale Americii