Keystone logo
Grace Education Programe pregătitoare TOEFL și cursuri de engleză pentru afaceri
Grace Education

Programe pregătitoare TOEFL și cursuri de engleză pentru afaceri

Paris, Franţa

Request duration

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

* pe baza zonei geografice - nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Te pregătești pentru TOEFL? TOEIC? IELTS? CAE? sau CPE?

Înscrieți-vă pentru a efectua un test de diagnostic gratuit pentru a vă determina punctele tari și punctele slabe.

Scorul cel mai bun! Vorbiți cu consilierii noștri în domeniul educației și carierei pentru a afla mai multe despre cursurile noastre online de pregătire a testelor, admiterile la universitate și consilierea carierei.

Toate cursurile de pregătire a testelor includ:

  • Lectii video
  • Materiale de studiu online
  • Practica cu alegeri multiple pune întrebări pe bănci
  • Cursuri online live conduse de instructori de top
  • Examen simulat
  • Accesul la aplicații mobile în multe cazuri

Introducere

Timp de aproape un deceniu, Grace Education este un centru digital de învățământ la distanță pentru studenți și profesioniști, care combină consultarea admiterii și pregătirea examenului de admitere pentru colegiu, afaceri și școală postuniversitară cu servicii de plasare a forței de muncă, consiliere în managementul carierei și formare pentru dezvoltarea leadershipului pentru a cultiva academice pe tot parcursul vieții progresie și evoluție profesională continuă.

De la înființarea sa în 2012, Grace Education a colaborat cu profesori de limbă maternă-engleză cu experiență, specialiști în vorbire și profesioniști din afaceri din diverse sectoare pentru a proiecta cursuri digitale de pregătire a testelor de competență în limba engleză pentru persoane care nu sunt anglofone. ca cursuri de engleză profesională / de afaceri pentru a spori încrederea și abilitățile de vorbire în toate situațiile legate de muncă.

Obțineți cele mai bune rezultate la testele de competență în limba engleză cu Grace

În pregătirea pentru admiterea la universitățile în care cursurile sunt oferite în limba engleză, solicitanții care nu sunt anglofoni trebuie să demonstreze un nivel minim de competență în limba engleză măsurat prin unul sau mai multe dintre următoarele teste standardizate: TOEFL, TOEIC, IELTS, CAE și CPE.

În plus față de pregătirea pentru pregătirea testelor de engleză, mulți dintre studenții noștri profită și de antrenorii de admitere la facultate, afaceri sau absolvenți Grace Education pentru a ajuta cu aplicațiile lor universitare și pentru a obține intrarea în colegii și universități americane, britanice și europene extrem de selective.

Cu o rată de succes de admitere a studenților de 97% de la înființarea sa în 2012, Grace Education a ajutat sute de solicitanți să primească admitere în școli de prestigiu precum Harvard, Yale, Stanford, Wharton, Columbia, pentru a numi doar câteva.

În plus, mulți dintre acești studenți continuă să conducă cariere extraordinare cu ajutorul antrenorilor Grace Education Career and Leadership Institute.

Pedagogie

Grace își construiește succesul cu metode de predare încercate și testate

Nivelul de competență în limba engleză al unui student va fi determinat de un test de diagnostic. După analiză, studenții sunt împerecheați cu un specialist în limba engleză cu care vor decide care curs de pregătire a testelor de engleză este cel mai potrivit.

Instrucțiuni bazate pe exemple, strategii de testare practică, simulări de testare și revizuire sunt nucleul metodelor de predare ale Grace Education .

Studenții selectează ziua și ora cursurilor personale individuale.

Sunt disponibile planuri de plată flexibile.

Suntem una dintre puținele firme care iau în considerare costul geografic al vieții în stabilirea prețurilor noastre pentru a face programele și serviciile noastre accesibile tuturor studenților, indiferent de locul în care trăiesc.

Mărturii

"Sunt cercetător medical din Tunisia. Am studiat limba engleză medicală timp de 18 săptămâni pentru a mă pregăti pentru o bursă de cercetare în Marea Britanie. Aceasta ar fi prima mea călătorie în Anglia. După ce am studiat limba engleză la universitate, am avut o înțelegere decentă. Cu toate acestea, orele Grace Education au fost foarte eficiente, deoarece m-am putut concentra în mod special pe subiecte științifice relevante pentru cercetarea mea. Acest lucru a fost extrem de util pentru a-mi construi abilitățile de vorbire și încrederea atunci când vorbesc despre cercetările mele în limba engleză. " Loubna R., Tunisia

"Recomand cu căldură să iau engleza de finanțe și contabilitate cu Grace Education . Sunt franceză și studiez engleza pentru a-mi îmbunătăți scorul la TOEFL și pentru a merge la o școală de afaceri americană. La Grace Education , ceea ce este minunat este că am un antrenor care m-a ajutat pentru a-mi crește scorul și altul care mă ajută cu cererile mele de școală de afaceri. Cei doi antrenori ai mei vorbesc între noi și toți trei am venit cu un program personalizat pentru a-mi îmbunătăți scorul TOEFL și a maximiza șansele mele de a obține admiterea la școala de afaceri. Faptul că cei doi antrenori ai mei comunică între ei este un real avantaj pe care nu cred că îl puteți găsi foarte ușor la o altă agenție de consultanță în materie de admitere. Vă mulțumesc pentru feedback-ul dvs. și pentru că m-ați ajutat să mă îmbunătățesc! " Mathieu D., Franța

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare