Keystone logo
© TESS
Grace Education

Grace Education

Grace Education

Introducere

De aproape un deceniu, Grace Education este un institut de centru de învățare electronică de vârf pentru studenți și profesioniști, care combină consultarea admiterii și pregătirea examenului de admitere pentru facultate, afaceri și școală postuniversitară cu servicii de plasare a forței de muncă, consultanță în managementul carierei și formare pentru dezvoltarea leadershipului pentru a cultiva academice pe tot parcursul vieții progresie și evoluție profesională continuă.

Aplicați la facultate, MBA, școală de afaceri sau școală postuniversitară (arte și științe, contabilitate, arhitectură, drept, medicină, programe de asistență medicală etc.)?

Căutați un loc de muncă și / sau sperați să schimbați cariera?

Permiteți-ne să vă ajutăm să vă găsiți drumul și să ajungeți acolo unde doriți să mergeți.

Permiteți-ne să vă ajutăm să faceți cele mai bune alegeri de educație și carieră.

Aflați și deveniți cel mai bun cu Grace Education .

Introducere

Grace Education oferă servicii de pregătire digitală, personalizată, cuprinzătoare pentru admitere profesională și servicii de pregătire pentru examenul de admitere pentru a îndruma studenții în toate fazele colegiului, în afaceri, în masterat și în procesul de admitere la școala postuniversitară (arte și științe, contabilitate, arhitectură, inginerie, drept, medical, programe de asistență medicală etc.) de aproape un deceniu.

La Grace Education , suntem mai mult decât o agenție tradițională de consultanță pentru admitere, cu o singură dată. Spre deosebire de nicio altă consultanță de admitere, consultanții și profesioniștii noștri de la Harvard și alte instituții de renume mondial, instituțiile internaționale continuă să fie prezente pentru studenții noștri mult timp după ce obțin admiterea la școală. Suntem unul dintre puținii care oferă servicii formale de dezvoltare a carierei profesionale, coaching în leadership și servicii de plasare a forței de muncă. Am plasat cu succes candidați cu start-up-uri promițătoare, companii de nivel mediu în creștere și cu cinci sute de întreprinderi importante, inclusiv Apple, Google, Microsoft și altele.

Fiecare alegere academică și decizie ulterioară afectează viitoarea carieră profesională a unui student. Misiunea noastră este de a îndruma și instrui studenții de-a lungul întregii lor vieți pe măsură ce navighează în progresele lor academice și profesionale individuale.

Misiune

O Grace Education însoțește studenții pe parcursul întregii vieți academice și profesionale, inspirându-i pe cei mai buni din fiecare să caute ce este mai bun pentru toți.

Istoria noastra

Fondată în 2012 de un fost consultant în admitere la Admissionado, absolvent al Harvardului și al London School of Economics, precum și autor publicat de New York Times, Grace Education este un consultant digital de admitere în școli, MBA și absolvire a școlilor, pregătirea examenului de admitere, agenția de plasare a locurilor de muncă. și institut de dezvoltare a conducerii.

Încă de la înființare, Grace Education cultivă o rețea internațională în creștere, în primul rând de consultanți educați în Ivy-League, cu medii profesionale variate, care au demonstrat un angajament demonstrat și puternic atât pentru educație, cât și pentru ocuparea forței de muncă. Fiecare student și profesionist care alege Grace Education este desemnat un antrenor personal. După sesiunile inițiale de brainstorming, antrenorul și elevul Grace Education definesc o strategie cu obiective pe termen scurt, mediu și lung de îndeplinit.

Valoarea noastră adăugată

La Grace Education , facem mult mai mult decât consiliere în materie de admitere. Spre deosebire de consultanțele tradiționale, oferim servicii profesionale de management al carierei, consiliere pentru dezvoltarea leadershipului și servicii de plasare a forței de muncă pentru profesioniștii de nivel junior, mediu și senior care doresc progresul carierei sau trecerea la studii postuniversitare sau la noi locuri de muncă. Nu considerăm pur și simplu obiectivele de educație și ocupare a unui candidat ca misiuni complet separate și distincte. Dimpotrivă, Grace Education împreună cu OECD, numeroși economiști, oameni de știință sociali și alți experți consideră că educația și ocuparea forței de muncă sunt invariabil legate. Ceea ce înseamnă acest lucru în mod concret este că, dacă un elev de liceu alege Grace Education , avem instrumentele și resursele pentru a-l însoți nu numai să atingă obiectivele de admitere la facultate, dar suntem disponibili și pentru a-l ajuta în căutarea stagiului de vară, în căutarea unui loc de muncă după absolvire de la universitate, consiliere pentru admiterea școlii postuniversitare, precum și căutări de locuri de muncă la nivel mediu până la seniori după aceea. Cu alte cuvinte, Grace Education este poziționată pentru a însoți studenții, precum și profesioniștii, pentru a-și harta și pilota întreaga traiectorie academică și profesională începând de la liceu sau în orice moment al vieții lor.

Până în prezent, am avut succes. Încă de la înființare, Grace Education a îndrumat studenții să se pregătească cel mai bine pentru procesul de admitere la facultate și universitate, precum și să însoțească profesioniști juniori, de nivel mediu și seniori care caută o progresie în carieră sau trecerea la studii postuniversitare sau la noi locuri de muncă.

Statistici cheie

Rată de acceptare de 97% la facultate, MBA, programe de masterat și postuniversitare, inclusiv: Harvard, Columbia, Universitatea din Chicago, Wharton, EM Lyon, Warwick, HEC și multe altele.

Din 2012, clienții Grace Education au câștigat peste 1 milion de dolari în burse de la școlile de afaceri și absolvenți de top din întreaga lume.

Cum te însoțește Grace Education

Vi se atribuie un antrenor personal care să vă ajute să faceți brainstorming, să imaginați, să creați strategii și să executați planul dvs. unic de acțiune pentru a vă admite la școală de afaceri sau absolventă (arte și științe, contabilitate, arhitectură, inginerie, finanțe, drept, medicină, programe de asistență medicală , etc.). La Grace, nu te abandonăm niciodată după ce ai primit admitere. Vă vom fi alături pentru a vă ajuta, de asemenea, să reflectați și să vă construiți calea de dezvoltare a carierei în timpul școlii postuniversitare și nu numai.

141541_pexels-photo-3769021.jpeg

De ce să ne alegeți?

97% dintre studenții noștri au fost admiși la programele de top la alegere. Școlile care acordă admitere includ Harvard, Columbia, Stanford, Wharton, LBS, INSEAD, HEC, ESSEC, EM Lyon, ESCP Europe și multe altele. Nu există o formulă magică. Lucrăm pur și simplu cu dvs. noaptea și ziua la fiecare aspect al aplicației dvs. pentru a evidenția punctele sale forte unice, maximizând astfel șansele de admitere.

Prețuri

Cu 50% - 60% mai puțin decât cea a concurenților de frunte. Prețurile noastre reflectă cu exactitate valoarea produselor și serviciilor noastre de e-learning. Să știți că prețurile scumpe nu oferă absolut nicio garanție de admitere.

Servicii cheie

 • Consultație eseu aplicație
 • Admiterea Interviului Coaching
 • Recomandare scrisoare de consultare
 • Consultare profesională despre curriculum vitae (CV)
 • Căutare de burse / bursă / consultare de cerere
 • Consultare de admitere în lista de așteptare
 • Pregătirea examenului de admitere
 • Consultare de admitere la TOEFL
 • Consultanță în carieră și plasare

Locații

 • Paris

  6, rue Polonceau, 75018, Paris

Întrebări