Keystone logo
Global Humanistic University

Global Humanistic University

Global Humanistic University

Introducere

Consiliul de Licențiere a Învățământului Superior (HELB), Ministerul Educației, Guvernul Anguilla acordă GHU AI o licență pentru a funcționa în Anguilla ca universitate privată cu putere de acordare a diplomelor de licență, master și doctorat în domeniile Administrarea Afacerilor, Finanțe, și Legea.

GHU AI este acreditat de către Agenția Națională de Acreditare - AAC și Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri - ACBSP din SUA.

GHU este un furnizor privat de programe de studii online cu fracțiune de normă, cu birourile sale principale în Anguilla. Viziunea noastră este să oferim acces la predare și învățare inovatoare, bazate pe cercetare, tuturor celor care pot beneficia. Scopul nostru este de a avea un impact pozitiv asupra vieții studenților și personalului nostru și de a contribui la sectorul învățământului superior din insula Curacao, precum și în comunitatea internațională mai largă.

GHU se angajează să respecte principiile egalității, oportunităților și diversității. Aspirăm să promovăm accesul și incluziunea pe scară largă, oferind oportunități de învățământ la distanță online și moduri de studiu flexibile, care oferă studenților noștri oportunitatea de a-și îmbunătăți calificările în timp ce lucrează și continuă să urmeze o carieră. Instituția se consideră în primul rând un partener al afacerii. GHU oferă programe de doctorat, precum și - prin parteneriate academice la nivel mondial - programe de master și de licență. Limba de predare folosită în programe este limba maternă a partenerului academic corespunzător. Pentru programele de master și de licență, GHU caută acum în mod activ parteneri bine stabiliți și de renume la nivel mondial.

Programele de doctorat vor fi disponibile și în limba maternă a majorității studenților. În acest scop, GHU are peste 120 de consilieri și profesori în peste 40 de țări care vorbesc o combinație de 20 de limbi.

GHU va fi onorat să urmeze partenerii academicieni, consilierii și studenții din întreaga lume.

Pentru o scurtă prezentare video a GHU, vă rugăm să faceți clic pe următorul link:

href="https://youtu.be/ShwORRmTVP0

Viziune

Ca universitate globală Global Humanistic University (GHU) situată în Caraibe, va găzdui mii de studenți prin învățământ la distanță. Învățământul superior are un mare potențial ca legătură între universități și societate prin învățământul la distanță. Scopul este despre călătorii de transformare, împuternicirea studenților noștri cu instrumentele, atributele și oportunitățile de a-și transforma potențialul în succes.

Astăzi, studenții au crescut într-o lume în care informațiile sunt partajate, iar interacțiunea are loc cu ușurință pe internet. Potențialul de a partaja informații a schimbat cercetarea și a creat oportunități pentru noi moduri de colaborare, adesea denumite știință deschisă sau cercetare deschisă. Astfel de practici includ schimbul de date și schițe înainte de publicare, caiete deschise și acces deschis la publicații. Noile generații de studenți vor fi din ce în ce mai familiarizate cu modelele de învățare combinată cu conținut online. Acestea sporesc noi posibilități de dialog academic și de învățare online autodirijată vor spori abilitățile și independența absolvenților. Studenții se bucură de mobilitate între diferite sectoare ale economiei prin stagii sau programe de învățământ superior cu companii din sectorul privat.

Suntem o universitate globală și, ca și casa noastră, Willemstad/Curacao reflectă diversitatea și își împărtășesc internaționalismul, de la diferitele culturi și comunități ale studenților noștri până la partenerii noștri academici din Caraibe, America de Sud și din întreaga lume.

Programul este predat în limba dumneavoastră maternă.

Clasamente

Mărturii studențești

Locații

  • The Valley

    The Valley AI - 2640, Anguilla, 2640, The Valley

    Întrebări