Keystone logo
Georgetown University Online

Georgetown University Online

Georgetown University Online

Introducere

Despre Universitatea din Georgetown


Universitatea Georgetown este o universitate privată, non-profit, acreditată, situată în Washington, DC. Fondată în 1789 de John Carroll, Georgetown este cea mai veche universitate catolică și iezuită din America. Astăzi, Georgetown este o importantă universitate internațională de cercetare. Are 9 școli, un spital afiliat și multe programe postuniversitare de înaltă clasă.


Misiune, viziune și valori

Misiunea și valorile misiunii Georgetown reflectă tradiția iezuită de a educa întreaga persoană. Universitatea promovează un cadru în care studenții se pot dezvolta prin reflecție, slujire și anchetă.


Înscriere, participare, absolvire

Pe baza datelor din toamna anului 2015, numărul de absolvenți a fost de peste 10.500 de studenți. Prezența absolvenților a fost după cum urmează.

  • 31% cu fracțiune de normă și 69% cu normă întreagă
  • 11% înscriși în învățământul la distanță
  • 1.800 de grade de licență, 3.300 de grade de masterat, 950 de grade de doctorat


Ajutor financiar

Universitatea Georgetown acceptă cereri de ajutor financiar de la absolvenți pe tot parcursul anului universitar. Studenții care solicită ajutor financiar federal trebuie să depună un dosar FAFA. Studenții eligibili pot primi împrumuturi sau granturi. Școala postuniversitară a Universității din Georgetown poate oferi burse, asistență și burse limitate. Acestea se bazează pe calificări academice.

Pentru a rămâne în conformitate cu reglementările federale VISA, studenții internaționali nu sunt eligibili să ia cursuri exclusiv online. Universitatea Georgetown nu este încă capabilă să ofere formate on-line în fiecare stat pentru fiecare program online.


Datele de începere

Programele pot avea date specifice de început bazate pe semestre academice. De exemplu, programele de studii MPS încep în semestrele de toamnă, de vară și de primăvară.


Facultate

Universitatea Georgetown are peste 1450 de facultate cu normă întreagă și 1.050 de facultăți cu fracțiune de normă. Printre instructorii lui Georgetown se numără foști diplomați, oficiali din domeniul sănătății publice, economiști, oameni de știință, CEO și alți experți din industrie. În întreaga disciplină, membrii facultății dețin diplome avansate de la doctorat. și JD la MA, MBA și M.Ed., printre altele.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Washington

    Massachusetts Avenue Northwest, 640, 20001, Washington

    Întrebări