Keystone logo
GBSB Global Business School - Online programs Programul de doctorat online în managementul inovării
GBSB Global Business School - Online programs

Programul de doctorat online în managementul inovării

Spain Online, Spania

3 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 24.000 *

Învățământ la Distanță

* pentru solicitanții non-europeni | 12.000 EUR pentru solicitanții europeni

Introducere

Doctoratul online în Managementul Inovării la GBSB Global Business School este conceput pentru a pregăti studenții internaționali pentru cariere academice de succes. Acest program îmbunătățește abilitățile de cercetare și oferă o bază solidă în domeniul managementului inovării, al afacerilor digitale, al inteligenței artificiale, al managementului cunoștințelor, al antreprenoriatului și al managementului inovării tehnologice.

Studenții vor dobândi cunoștințe esențiale de cercetare, familiarizându-se în același timp cu cele mai recente tendințe în managementul inovării. Studierea la GBSB Global oferă flexibilitatea învățării online, asigurându-vă că vă puteți echilibra studiile cu angajamentele profesionale și personale. Mediul nostru de susținere vă asigură că sunteți bine echipat pentru a prospera academic și profesional.

Programul evidențiază

  • Dezvoltă-ți abilitățile de cercetare: Îmbunătățiți-vă competențele de cercetare prin cursuri intensive, pregătindu-vă pentru studii și cercetări la nivel academic.
  • Pregătire academică cuprinzătoare: Obțineți o bază academică solidă în subiecte esențiale, cum ar fi antreprenoriatul, managementul inovării și subiecte opționale.
  • Învățare online flexibilă: Beneficiați de flexibilitatea studiului online, ceea ce vă permite să vă echilibrați angajamentele profesionale și personale.

Acreditari

Autoritatea pentru învățământul superior din Malta & (MFHEA) recunoaște oficial programul și este aliniat la Cadrul european al calificărilor pentru învățarea pe tot parcursul vieții.

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

De ce să studiezi la GBSB Global Business School - Online programs

Despre Școală

Întrebări