Keystone logo
FutureLearn O curs de introducere în predarea vocabularului - Babcock Education
FutureLearn

O curs de introducere în predarea vocabularului - Babcock Education

4 Weeks

Engleză

Part time

Învățământ la Distanță

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Explorați strategiile de predare a vocabularului și dezvoltați-vă capacitatea de a preda vocabularul cu acest curs pentru profesori și educatori.

Îmbunătățiți-vă abilitățile de predare a vocabularului

La acest curs, veți înțelege fundamentele învățării vocabularului. Veți explora cercetări cheie legate de predarea vocabularului și veți învăța strategii de predare a vocabularului pe care le puteți aplica în contextul dvs.

Vă veți dezvolta ca profesionist în învățare, în timp ce învățați nu numai de la experți în predarea vocabularului, dar și de la colegii de predare. Ar trebui să lași cursul încrezător în capacitatea ta de a-ți ajuta elevul să-și dezvolte vocabularul.

Înțelegem că, în climatul actual, este posibil să nu puteți întreprinde unele activități care implică lucrul cu copiii. Cu toate acestea, suntem siguri că conținutul acestui curs este încă relevant și vă va sprijini să planificați lucrările viitoare.

Ce subiecte vei acoperi?

Acest curs acoperă predarea vocabularului care va avea un impact asupra vorbirii, cititului și scrisului elevilor.

Ce veți obține?

Până la sfârșitul cursului, veți putea:

  • Explorați unele dintre cercetările axate pe predarea vocabularului și pe diferența de cuvinte.
  • Identificați strategii eficiente pentru predarea vocabularului și aplicați-le în contextul dvs.
  • Discutați și reflectați asupra rezultatelor activității pe care o întreprindeți în contextul dvs.
  • Gândiți-vă la rolul și importanța metacunoașterii în predarea vocabularului.

Pentru cine e cursul?

Acest curs este destinat educatorilor implicați în predarea vocabularului. Aceasta include profesori de toate nivelurile, lideri de școală, lideri de materie pentru engleză, coordonatori de alfabetizare, asistenți didactici, bibliotecari, practicieni din primii ani și cei care se află în prezent în pregătirea profesorilor.

Ce software sau instrumente aveți nevoie?

Va trebui să puteți accesa documentele Google.

Cu cine vei învăța?

Rebecca Cosgrave

Lucrez pentru Babcock Education la nivel național ca Lead English Adviser și KS2 Moderation Manager. Echipa noastră de consultanță engleză este recunoscută la nivel național și publicăm pe larg resurse pentru profesori.

Alison Jones

Lucrez pentru Babcock Education în calitate de consilier în limba engleză, Moderator pentru recuperarea lecturii TL și KS1, care sprijină profesorii / TA-urile pentru a-și dezvolta practica, inclusiv munca lor cu copiii care se confruntă cu alfabetizarea.

Rebecca Nou

Sunt consilier cu echipa Babcock Education English, susțin școli și profesori cu toate aspectele limbii engleze primare (și KS3) și am co-scris unele dintre publicațiile noastre populare.

Jenny Core

Lucrez în calitate de consilier englez pentru Babcock LDP. Munca mea presupune susținerea școlilor la nivel local și național, conduce evenimente de formare în Marea Britanie și scrierea de publicații pentru predarea engleză primară.

Cine a dezvoltat cursul?

Educația Babcock

Babcock Education, cel mai mare furnizor de servicii integrate pentru îmbunătățirea educației și servicii de intervenție de specialitate din Marea Britanie.

Acreditări

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare