Keystone logo
FutureLearn Dezvoltarea cadrelor didactice: integrarea sănătății mintale în cursul curriculumului - Universitatea Deschisă
FutureLearn

Dezvoltarea cadrelor didactice: integrarea sănătății mintale în cursul curriculumului - Universitatea Deschisă

12 Weeks

Engleză

Part time

USD 954

Învățământ la Distanță

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Dezvoltați abilități pentru a proiecta activități de predare, învățare și evaluare incluzive care să îmbunătățească sănătatea mintală și bunăstarea elevilor.

Dezvoltați-vă strategii de predare pentru a promova sănătatea mintală și bunăstarea elevilor

Acest microcredențial oferă educatorilor dintr-o varietate de sectoare și setări posibilitatea de a înțelege mai bine impactul problemelor de sănătate mintală asupra cursanților.

Aflați cum să susțineți mai bine bunăstarea mentală a elevilor

Un număr tot mai mare de studenți la școli și universități se confruntă cu probleme de sănătate mintală. Pandemia COVID-19 a sporit anxietatea și stresul pentru mulți cursanți de toate vârstele - în special pentru cei care se confruntă cu o schimbare semnificativă a modului în care este oferită educația lor.

Cu îndrumarea unor experți didactici mondiali cu experiență de zeci de ani în sprijinirea cursanților cu probleme de sănătate mintală, veți învăța cum să aplicați strategii de predare incluzive care să susțină sănătatea mintală a tinerilor și să îi ajute să dezvolte reziliența în lumea modernă.

În timp ce actul de învățare poate fi extrem de pozitiv pentru bunăstarea mentală a elevilor, în alte cazuri poate, de asemenea, exacerba sau chiar provoca dificultăți de sănătate mintală.

Acest microcredențial vă va oferi cunoștințele și instrumentele pentru a încorpora sănătatea mintală și bunăstarea elevilor în curriculum prin proiectarea activităților de predare, învățare și evaluare și prin aplicarea Designului universal pentru învățare.

Veți dezvolta o conștientizare mai mare a factorilor declanșatori și a problemelor care pot duce la dificultăți de sănătate mintală și a modului de abordare a acestora în practica dvs., explorând în același timp abordări la nivel instituțional de bunăstare mentală.

Înțelegeți implicațiile învățării online asupra sănătății mintale

Veți explora modul în care utilizarea tehnologiei poate afecta bunăstarea mentală a elevilor și veți înțelege mai bine implicațiile asupra sănătății mintale asociate învățării online.

Pe lângă identificarea potențialelor efecte negative ale învățării digitale, veți explora și modalități de valorificare a tehnologiei pentru a spori bunăstarea mentală a elevilor.

Este solicitată pregătirea pentru sănătatea mintală a profesorilor?

Da. Organizația Mondială a Sănătății a raportat că 10-20% dintre copiii din întreaga lume suferă de tulburări mentale și jumătate din toate bolile mintale încep de la vârsta de 14 ani. Instruire. Acest curs oferă cele mai recente cercetări și formare în acest domeniu extrem de important.


Pentru cursanții cu sediul în Irlanda de Nord, sunt disponibile locuri complet finanțate (gratuite) pentru cei a căror angajare a fost afectată de COVID-19. Cererile pentru locuri finanțate se închid pe 9 martie 2021 la ora 13:00. Locurile sunt limitate, așa că vă recomandăm să aplicați cât mai curând posibil. Mai multe informații: http://www.open.ac.uk/northern-ireland/fully-funded-microcredentials.

Ce abilități veți învăța?

 • Proiectare curriculară incluzivă
 • Proiectarea evaluării incluzive și a lucrărilor de grup
 • Proiectarea strategiilor de predare
 • Proiectarea învățării online care susține bunăstarea cursanților
 • Evaluarea activităților de predare, învățare și evaluare a impactului lor potențial asupra bunăstării elevilor
 • Construirea comunităților de cursanți și sprijinirea relațiilor pozitive
 • Selectarea tehnologiilor educaționale care susțin sănătatea mintală
 • Identificarea barierelor din calea sănătății mintale și a bunăstării
 • Selectarea resurselor didactice care să reflecte interesele și mediile cursanților
 • Predarea subiectelor legate de sănătatea mintală
 • Bunăstare mentală și învățare online
 • Proiectarea activităților de evaluare

Când doriți să începeți?

Ne propunem să administrăm microcredențialele noastre la fiecare câteva luni. Alăturați-vă la data care vi se potrivește sau înregistrați-vă pentru a afla de la un consilier de înscriere despre rulările și actualizările viitoare.

 • 15 martie 2021
 • 28 iunie 2021

Ce veți obține?

Până la sfârșitul cursului, veți putea:

 • Să demonstreze cunoașterea și înțelegerea diferitelor moduri în care este definită și discutată sănătatea mintală și a relației dintre sănătatea mintală și învățare în contexte globale diverse.
 • Proiectați activități de predare, învățare și evaluare care să promoveze bunăstarea mentală și care să favorizeze sănătatea mintală pozitivă.
 • Identificați unele dintre barierele din calea integrării sănătății mintale în curriculum și modalitățile prin care acestea ar putea fi gestionate.
 • Evaluează conținutul curricular existent și identifică impacturile potențiale, pozitive și negative, asupra sănătății mintale a elevilor.

Ce veți primi

15 credite din Marea Britanie la nivel postuniversitar de la The Open University

Veți primi un certificat al Universității Deschise care confirmă că ați primit 15 credite academice la nivel postuniversitar 7. Creditele se acordă la promovarea evaluării finale.

Sunteți eligibil pentru acest microcredențial?

Pentru a studia acest microcredențial postuniversitar, în mod ideal veți avea:

 • O diplomă de licență sau o calificare echivalentă.
 • Experiență de lucru în educație sau formare.
 • Un interes puternic pentru sănătatea mintală și bunăstarea elevului.
 • Toate predările sunt în limba engleză. Dacă limba engleză nu este prima limbă, vă recomandăm să obțineți un scor IELTS de cel puțin șapte.

Microcredențialul face parte dintr-o suită planificată de cursuri care abordează aspecte ale educației online - inclusiv predarea online: crearea de cursuri pentru adulți și predarea online: evaluarea și îmbunătățirea cursurilor.

Este acest microcredential potrivit pentru dvs.?

Acest microcredențial are un accent global și abilitățile pe care le veți învăța vor fi relevante pentru cursanții din țări din întreaga lume.

Cursul abordează unele dintre problemele de sănătate mintală care au apărut în urma pandemiei COVID-19.

Este destinat în mod special profesorilor, formatorilor, lectorilor, proiectanților de învățare, tehnologilor educaționali, șefilor de departamente și instituțiilor și managerilor într-o varietate de setări, inclusiv școli (în special învățământ secundar), colegii, universități și setări de învățare la locul de muncă.

Cu cine vei învăța?

Leigh-Anne Perryman

Conduc programul de educație online și la distanță al Open University. Specializările mele de cercetare includ impactul pedagogiilor deschise asupra învățării și bunăstării și echității de gen în lumea în curs de dezvoltare.

Kate Lister

Conduc practica curriculară incluzivă la Universitatea Deschisă și co-conduc proiectele Curriculum privind sănătatea mintală Advance HE. Cercetările mele se referă la o pedagogie incluzivă, accesibilă și la sănătatea mintală.

Simon Ball

Sunt profesor universitar deschis și cercetător consultant, specializat în învățare online incluzivă, tehnologii educaționale și accesibilitate. De asemenea, am scris materiale de curs OU pe aceste subiecte.

Tim Coughlan

Sunt lector superior în tehnologie educațională la Open University, cercetând proiectarea și evaluarea tehnologiilor pentru incluziune, participare și accesibilitate în învățare.

Gini Harrison

Lector superior în psihologie la Open University. Cercetarea mea se întinde pe mai multe domenii psihologice, inclusiv sănătatea mintală și bunăstarea, e-sănătatea, neurotoxicologia și psihologia cognitivă aplicată.

Învățarea axată pe carieră de

Universitatea Deschisă

Open University (OU) este cea mai mare instituție academică din Marea Britanie și lider mondial în învățământ flexibil la distanță, cu misiunea de a fi deschis oamenilor, locurilor, metodelor și ideilor.

Acest microcredențial este aprobat de Fundația pentru Sănătate Mentală

Fundația a oferit o revizuire cuprinzătoare a conținutului cursului, precum și furnizarea de materiale de învățare suplimentare și exemple practice și realiste pentru a îmbunătăți conținutul de învățare de bază.

Ce este un microcredential?

Microcredentele sunt concepute pentru a vă îmbunătăți pentru a lucra în industrii cu creștere rapidă, fără angajamentul de timp și costuri. Microcredențialul tău poate fi singur ca o credință independentă, iar unii oferă, de asemenea, credit academic pentru a-l utiliza spre o diplomă.

Aflați online cu instructori experți

Cursuri online complete conduse de experți de peste 12-16 săptămâni cu un grup dedicat de profesioniști.

+

Evaluări complete pe bază de proiect

Testează-ți înțelegerea cu evaluări și exerciții marcate online de îndrumători.

+

Câștigă o acreditare profesională

Finalizați-vă învățarea și treceți evaluările pentru a obține o acreditare acreditată.

=

Avansați mai departe în cariera dvs.

Folosește-ți microcredența ca dovadă a abilităților tale de specialitate și progresează mai departe în industria ta.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare