Keystone logo
FutureLearn

FutureLearn

FutureLearn

Introducere

Aflați noi abilități online cu educatori de top

Aflați 100% online cu universități și experți din industrie. Dezvoltați-vă cariera, învățați o nouă abilitate sau urmați-vă hobby-urile cu cursuri online flexibile.

De ce FutureLearn ?

Aflați orice

Fie că doriți să vă dezvoltați ca profesionist sau să descoperiți un nou hobby, există un curs online pentru asta. Puteți duce chiar mai departe învățarea cu programe și grade online.

Învață împreună

Alătură-te milioane de oameni din întreaga lume învățând împreună. Învățarea online este la fel de ușoară și naturală ca chatul cu un grup de prieteni.

Învață cu experți

Întâlnește educatori din universități de top și instituții culturale, care își vor împărtăși experiența prin videoclipuri, articole, teste și discuții.

Puterea învățării sociale: un mod eficient de a învăța

FutureLearn vă oferă un mod nou și puternic de a învăța online. Fiecare curs a fost conceput în conformitate cu principiile învățării eficiente, prin povestiri, discuții, învățare vizibilă și folosind sprijinul comunității pentru a celebra progresul.

Învățarea prin povestiri

Fiecare universitate parteneră a proiectat o experiență de învățare completă, prezentată de universitari de top din domeniul lor. În loc să transmită prelegeri lungi în clasă, ideile sunt introduse prin videoclipuri și articole de înaltă calitate. Puteți discuta apoi despre ceea ce ați învățat, testându-vă noile cunoștințe cu teste interactive care oferă răspunsuri utile și posibilitatea de a încerca din nou dacă un răspuns este greșit. Fiecare curs spune o poveste, pas cu pas, cu provocări și sfaturi utile pe parcurs, pentru a testa și a-ți construi înțelegerea.

Discuție pentru învățare

Învățăm cel mai bine când împărtășim și dezbatem idei cu colegii de învățat, pentru a înțelege experiențele și perspectivele lor diferite și pentru a umple lacunele din propriile noastre cunoștințe. Dar nu tuturor le place să fie social, așa că, mai degrabă decât să îi trimitem pe studenții noștri la forumuri de discuții separate, puteți adăuga comentariile dvs. alături de conținut.

Puteți începe citind ce au de spus ceilalți despre acest subiect și apoi să vă alăturați când sunteți gata. Dacă vă place în mod deosebit un comentariu, puteți alege să-l urmați pe autorul său, astfel încât să puteți găsi cu ușurință persoanele și comentariile care vă interesează cel mai mult.

Ne vom baza pe aceste concepte de „discuție în context” și „urmărire” în următoarele luni, astfel încât învățarea socială să se simtă mai puțin ca o conversație forțată și mai mult ca o discuție cu prietenii despre ideile tale și ceea ce ai învățat.

Învățare vizibilă

O modalitate de a îmbunătăți învățarea este de a face procesul vizibil, astfel încât să știți ce urmează, unde sunteți în curs și cât de departe ați ajuns. Lista de a face vă oferă o imagine de ansamblu a cursului, care arată activitățile pentru fiecare săptămână și păstrează o evidență a ceea ce ați finalizat.

Pagina de profil oferă un rezumat al propriei activități, inclusiv cursurile și orice comentarii pe care le-ați făcut. Vom extinde acestea cu indicatoare suplimentare pentru curs și indicații despre progresul dvs.

Învățare susținută de comunitate

Un model intensiv de îndrumare nu poate funcționa pentru cursuri gratuite la scară masivă, așa că trebuie să oferim suport online fără o rețea mare de profesori. Soluția constă în a valorifica puterea comunității, unde elevii pot folosi imediat abilitățile lor recent dobândite, împărtășind cunoștințele cu semenii.

Urmarea altor cursanți face parte dintr-un sistem puternic pe care îl construim, care vă va permite să recunoașteți contribuții bune și să promovați persoanele care oferă sfaturi utile și să vă dezvoltați propria reputație. În acest fel, succesul nu vine doar din trecerea unei misiuni și finalizarea unui curs, ci și din contribuția la comunitatea FutureLearn .

Învățare socială la scară masivă

Toate aceste abordări trebuie să funcționeze cu un număr mare de cursanți, astfel încât comentariile să nu fie doar trecute și reputațiile să poată fi construite în timp. De aceea, am decis să creăm o nouă platformă de învățare socială la scară masivă, bazându-ne pe expertiza de la The Open University, BBC, designeri de social media, precum și partenerii noștri FutureLearn . Este un mod nou de învățare.

notițe

Învățarea vizibilă este inspirată din lucrarea lui John Hattie, pentru a afla mai multe, accesați vizibil-learning.org.

Modelul de sprijin comunitar provine din activitatea Dianei Laurillard asupra cadrelor conversaționale pentru învățarea formală.

138409_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Folosind FutureLearn

Alege un curs

Parcurgeți lista noastră de cursuri pentru a găsi ceva despre care ați dori să aflați. Avem cursuri într-o gamă variată de subiecte și adăugăm mereu mai multe. Cursurile variază în lungime. Majoritatea au șase-zece săptămâni, dar avem și cursuri mai scurte de două și trei săptămâni.

Citiți recenzii despre cursurile FutureLearn pentru a vedea cum alți studenți se bucură să învețe online cu FutureLearn .

Poate că veți dori să invitați un prieten să ia parte cu voi? Puteți face acest lucru prin e-mail și pe social media când vă alăturați.

Aflați gratuit, faceți upgrade, sau cumpărați nelimitat

Puteți alege cum aflați despre cursurile noastre scurte online. Iată diferența dintre învățarea gratuită, actualizarea și cumpărarea nelimitată:

Gratuit

Acces la curs pe durata sa + 14 zile, indiferent de momentul în care vă alăturați

Actualizare

  • Acces la curs atâta timp cât există pe FutureLearn
  • Acces la testele de curs, dacă există
  • Un certificat de realizare tipărit și digital sau declarație de participare atunci când sunteți eligibil

Nelimitat

  • Acces la alegerea a sute de cursuri și teste scurte online pentru un an
  • Un certificat digital de realizare tipărit pe toate cursurile scurte odată ce sunteți eligibil
  • Libertatea de a păstra conținutul oricăruia dintre cursurile pe care le-ați obținut un certificat digital de realizare
  • Flexibilitatea de a finaliza cursurile scurte în timpul propriu într-un an

Prezinta-te

În timp ce aștepți să înceapă cursul, poți completa pagina ta de profil pentru ca alți cursanți să afle mai multe despre tine. Puteți găsi profilul dvs. în meniul din partea dreaptă sus a ecranului.

Vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța când începe cursul. Dacă v-ați înscris cu mult timp în avans, vă vom trimite și un e-mail „o lună pentru a merge”, pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru curs.

Începeți cursul

Odată ce începe cursul, va apărea un link pe tabloul de bord al cursurilor dvs. Aceasta vă va duce la lista cursurilor „De făcut”, care vă va arăta ce să faceți în continuare.

A face

Cursurile FutureLearn sunt împărțite în săptămâni. Acestea conțin diverse activități pe care ar trebui să le urmărești să le finalizezi în cursul săptămânii, fiecare construit dintr-o secvență de pași simpli, pentru a te ajuta să înveți. În fiecare săptămână este dat un nume descriptiv, astfel încât să știți întotdeauna ce este de așteptat, și puteți chiar naviga între ele, pentru a vedea ce se întâmplă sau pentru a vă apuca de la început dacă începeți târziu.

Videoclipuri, audio și articole

Puteți învăța urmărind videoclipuri, ascultând audio și citind articole. Multe dintre aceste etape sunt urmate de chestiuni scurte pentru a vă ajuta să verificați că ați înțeles.

Comentarii în marjă

Fiecare articol, videoclip sau piesă audio are un spațiu care permite cursanților să comenteze și să pună întrebări. Aceasta apare în marjă pe ecrane mari sau este dezvăluită mai jos pe ecrane mici.

Puteți discuta subiecte între ei, iar educatorii vor oferi îndrumări și răspunsuri la întrebări. Apăsați butonul de comentariu pentru a vă alătura conversației.

Marcați ca fiind complet

La sfârșitul fiecărei etape există un comutator care vă permite să îl marcați ca fiind complet. Aceasta actualizează lista dvs. „De făcut”, dar lăsarea comutatorului oprit nu vă împiedică să treceți la pasul următor. Dacă nu sunteți sigur că ați înțeles corect ceva, îl puteți lăsa și reveni mai târziu.

Discuţie

De fiecare dată, veți găsi o etapă de discuție, unde veți primi un subiect pentru a discuta cu colegii de cursanți. A vorbi despre idei este o modalitate foarte bună de a învăța și consolida informația, așa că dă-i drumul, chiar dacă vi se pare descurajant!

Activitate

Vrei să afli despre ce vorbește toată lumea acum? Accesați pagina de activitate a cursului pentru a vedea ce întrebări puteți ajuta să răspundeți și ce subiecte sunt în dezbatere.

Răspunsuri

După ce începeți să comentați, veți primi probabil răspunsuri de la alți cursanți. Le veți vedea pe pagina cu răspunsuri. De asemenea, veți primi notificări prin e-mail, astfel încât să nu ratați niciodată o răspuns.

Urma

A descoperit pe cineva care face puncte interesante și care pune întrebări grozave? Apăsați butonul „Urmăriți” din pagina lor de profil și puteți filtra discuțiile pentru a include persoanele care vă interesează cel mai mult. Dacă cineva vă urmărește și urmăriți înapoi, puteți învăța împreună.

Teste

Multe activități vor include un test, un moment pentru a vă întrerupe și a verifica cât de bine ați înțeles punctele cheie din videoclipul sau articolul anterior înainte de a continua. Chestionarele nu sunt notate, obțineți un număr nelimitat de încercări la fiecare întrebare și vă oferim feedback și sugestii la fiecare deplasare.

teste

Dacă v-ați actualizat cursul, veți putea lua teste. Testele funcționează la fel ca testele, dar testele sunt marcate și sunt limitate la trei încercări. Acestea contează pentru nota dvs. generală și sunt concepute pentru a vă testa cunoștințele. Vă vom oferi trei puncte dacă primiți o întrebare chiar prima dată, două la a doua încercare și unul la a treia.

Alocări

Multe dintre cursurile noastre vă oferă, de asemenea, oportunitatea de a efectua sarcini și de a primi feedback de la alți cursanți la curs. Fiecare misiune va veni cu instrucțiuni clare despre cum să scrieți sau să creați sarcina dvs., precum și va oferi feedback constructiv celorlalți. Este o oportunitate excelentă de a pune în practică ceea ce ai învățat și de a primi sfaturi despre cum să îmbunătățești.

Finalizarea cursului

Când ați terminat cursul, dacă ați actualizat și ați îndeplinit cerințele pentru un certificat, veți primi un certificat digital și mai târziu un certificat tipărit care vă va ajuta să vă demonstrați învățarea.

Dacă nu ați făcut upgrade, aveți încă șansa când ați terminat cursul. Dacă faceți upgrade, veți putea să vă întoarceți și să finalizați orice teste pentru a obține un certificat.

Alege cursul următor

Educația este infecțioasă: suntem siguri că vă veți bucura atât de mult de experiența FutureLearn , vă veți fi înscris la un alt curs înainte de finalizarea primului!

Locații

  • London

    1-11 Hawley Crescent, , London

Întrebări