Keystone logo
Fundación Universitaria Popayán - Univida

Fundación Universitaria Popayán - Univida

Fundación Universitaria Popayán - Univida

Introducere

Unidad Académica Virtual ya Distancia - UNIVIDA

Educație superioară de calitate 100% virtuală

118884_Banner-quienes-somos-19.jpg

Misión

Contribuie la formarea integrală a persoanelor prin mijloace fundamentate în utilizarea și dezvoltarea tehnologiilor informației și a comunicării, care compromite sus eforturile în dezvoltarea durabilă a regiunii și a țării; sobre la base de una idoneidad profesional y estrategias pedagógicas que lo garanticen. Proiectează în acțiuni instituționale care fortalezcan procesele educative ale regiunii și țării.

Viziune

La Unidad Académica Virtual ya Distancia UNIVIDA de la Fundația Universitară a Popayán, trebuie să fie un domeniu recunoscut pentru su desempeño în campurile educației virtuale la distanță, și proiecția socială, generând programe acordate la nevoile regionale, naționale și internaționale. Pentru el, dezvoltarea proceselor vor fi fundamentate într-un cadru de standarde de calitate internațională, care răspund la nevoile educaționale stabilite pentru Ministerul Educației Naționale și a entităților certificatoare.

Politica de Calitate

La Unidad Académica Virtual ya Distancia UNIVIDA, comprometida cu formarea integrală a persoanelor prin utilizarea de TIC și sprijinindu-se într-un talent uman uman, caută satisfacția celorlalți clienți prin implementarea unui proces efectiv, sujeto a mejora continuă, care se ajută la normativitatea juridică deja standarde internaționale de calitate.
La FUP și UNIVIDA, îndeplinind cu obiectivul de a oferi servicii educaționale de înaltă calitate de acord cu standarde internaționale, a primit Certificarea ISO 9001: 2008 organizată de organizația internațională Bureau Veritas, trecutul 15 din martie 2016.


De această manieră, rămâne reafirmat angajamentul nostru cu comunitatea academică, oferind procese de profesionalizare de la virtualitatea pe care o completează cu caracteristici ale celei mai mari calități, un singur click.

Obiectivi de calitate

  • Menținerea certificatului de calitate ISO 9001: 2008 acordat de Bureau Veritas.
  • Dezvoltarea unui proces de creare a cursurilor virtuale efectiv și ajustat la normele legale.
  • Aplică mejora continuă la procesul de creare de cursuri virtuale și demase procese care contribuie la împlinirea misiunii de UNIVIDA.

118886_Banner-educacion-virtual-19.jpg

¿Qué es la educación virtual?

„La educație virtuală, de asemenea, numită„ educație în linie ”, se refera la dezvoltarea de programe de formare care au ca scenariu de învățătură și învățare el ciberespacio. (…) De la această perspectivă, educația virtuală este o acțiune care caută spații de formare, sprijinindu-se în TIC pentru instaurarea unei noi forme de învățare și învățare ”. (MEN- 2009).

În acest sens, educația virtuală face referință la un proces care nu necesită prezența studenților la un același timp și în același spațiu pentru a face parte dintr-o experiență de învățare, printr-o strategie pedagogică integrală.

¿Cómo es la metodología de estudio en modalidad virtual?

Metodologia implementată de UNIVIDA este E-learning, mai cunoscută ca Educație Virtuală. Acesta este modelul rolului docentei schimbări, el este moderator, coordonator, facilitator, mediador și un participant mai mult. El estudiante, es protagonista del proces de construcție al cunoașterii, nu răspunde la transmisia conținutului, sino al dezvoltării colaborative a temelor propuse generând sabere semnificative. Se manevra flexibilitatea timpului și nu trebuie să fiu prezent într-o aula de clase tradiționale, dar prin intermediul unei platforme de învățare, în acest caz, Moodle.

¿Cuánto tiempo debo dedica un program virtual?

În virtualitatea trebuie să dedice o oră diară la fiecare materie. Se dezvoltă două cursuri (materii) în cinci săptămâni, pentru un total de șase asignaturi în 15 săptămâni, care este durata unui semestru.

Fiecare student este responsabil de timpul său, pentru atât cursurile vor fi disponibile pentru momentul în care studiantul se vrea matricular.

¿Cómo se desarrollan los trabajos y talleres?

Los trabajos colaborativos existen, pero dentro de una filosofía de trabajo independiente en la que puedas desarrollar tus actividades de manera autónoma, pues no siempre los estudiantes pueden coincidir en horario. Sin embargo, ejercicios como las wikis (site-uri web construite de formă colaborativă) și forurile, unde studenții au adus un temă de mod asincronic, se spune, în diferite momente.

¿Cómo es el proceso de evaluación?

Hay muchas actividades de evaluación, entre ellas: talleres, exámenes, practice in casa, convenios with laboratorios de tests, tareas, trabajos, etc. .

El tutor virtual va evalua lucrările semanale și o evaluare finală, constituite pentru un ansamblu de activități academice.

119090_Banner-investigacion-19.jpg

Investigare

Cercetarea în UNIVIDA este una dintre principalele zone de interes și dezvoltare. No solamente por ser una Unidad Académica, sino porque creemos firmemente en que el desarrollo de habilidades y la conformación de una actitudinea investigativa, va strânge mari resurse la viitorii profesioniști care ne vor forma.

Această activitate este concepută de 2 linii de lucru:

  • La investigación formativa : que se desarrolla dentro de los programas virtuales, así como a través de semilleros de investigación en los que estudiantes y docentes pueden desarrollar competencias y habilidades investigativas a través de diversas actividades complementarias (talleres, lúdica, seminarios, etc.).
  • La investigación propiamente dicha : puesta en práctica de distintas proyectos de Investigación, Desarrollo e Innovación (I + D + I), enfocados a educației mediada pentru TIC. Include dezvoltarea dezvoltării software-ului și crearea de resurse educaționale, așa cum este reflexia constantă asupra nostru care să facă pedagogic.

Locații

  • Popayán

    Popayán, Columbia

Întrebări