Keystone logo
Fundación Universitaria Internacional de La Rioja - UNIR Colombia Licențiat în marketing și publicitate
Fundación Universitaria Internacional de La Rioja - UNIR Colombia

Licențiat în marketing și publicitate

Bogotá, Columbia

9 Semesters

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

descriere

Licența virtuală în marketing și publicitate (SNIES 108565) este una dintre carierele profesionale cu cel mai mare număr de oferte de locuri de muncă din Columbia. Lumea afacerilor se schimbă rapid, astfel încât cunoștințele de piață și abilitățile de comunicare sau publicitate sunt esențiale pentru a face față transformării digitale.

Cu studiul nostru veți dobândi un profil multidisciplinar foarte solicitat: pe de o parte, cu o cunoaștere exhaustivă a marketingului și a tuturor aspectelor sale, pe de altă parte, o cunoaștere a tehnicilor de comunicare și a publicității de stabilire a tendințelor.

Diploma de licență în marketing și publicitate virtuală se concentrează pe marketingul digital cu discipline de ultimă generație, cum ar fi Neuromarketingul sau Marketingul de relații, care stabilesc tendințe de afaceri astăzi.

150989_startup-photos.jpg

O componentă practică constantă

Studiul dvs. la Fundația Universității Internaționale din La Rioja va include cazuri practice, seminarii, ateliere practice și lucru în echipă care vă vor ajuta să vă completați profilul profesional ca expert în marketing și publicitate.

În plus, veți avea practici de afaceri, astfel încât să puteți intra pe deplin în mediul de lucru și să aplicați cunoștințele obținute. De asemenea, puteți participa la creșa online pentru ocuparea forței de muncă și antreprenoriat, un proiect care urmărește să vă îmbunătățească capacitatea de angajare, astfel încât să puteți găsi oportunitatea profesională care vi se potrivește cel mai bine.

Program marcat de prezent

Domeniul Marketing și Publicitate este în continuă schimbare și reînnoire, așa că în propunerea noastră educațională veți găsi un plan modern și actualizat, încărcat cu cele mai noi tendințe și experți în diferitele subiecte de tratat în lumea marketingului și a publicității.

Datorită acestui training, veți dobândi profilul pe care îl caută departamentele de marketing ale companiilor la nivel național și internațional.

Profesioniști de înaltă valoare

Absolvenții în publicitate și marketing oferă o valoare ridicată companiilor, deoarece acestea sunt cele care cunosc, aplică și sunt instruiți în abilitățile digitale cerute de piață astăzi. Din acest motiv, acestea sunt foarte solicitate și, de fapt, potrivit datelor Asocajas, profesiile care au obținut cea mai mare plasare de către agențiile de ocupare a forței de muncă de doi ani sunt cele legate de marketing și publicitate.

De ce să studiezi diploma de licență a Fundației în Marketing și Publicitate:

 • Veți efectua analize de piață și studii de variabile socioculturale și de mediu pentru a lua decizii de afaceri.
 • Veți efectua planificarea strategică de marketing.
 • Veți dezvolta planuri de afaceri digitale.
 • Veți identifica și gestiona strategiile de distribuție și prețuri ale companiilor.
 • Veți cunoaște și dezvolta cheile pentru motivarea echipelor de vânzări și marketing.
 • Veți implementa strategii de marketing pentru produse în toate fazele sale: crearea, dezvoltarea și lansarea.
 • Monitorizați-vă rezultatele și optimizați ciclul de viață al produselor.
 • Veți defini acțiuni de comunicare, publicitate și promovare atât la nivel de marcă, cât și la nivel de produs sau serviciu, destinate diferitelor segmente de public (B2B sau B2C).
 • Veți aplica tehnici de marketing online pentru a atinge obiectivele strategice: Social Media, eBranding, SEM și SEO.
 • Veți profita de potențialul internetului ca sursă de informații despre consumator, de interacțiunea lor în mediul digital și de tendințele pieței.
 • Veți cunoaște instrumentele pentru construirea identității corporative și a mărcii, urmărind segmentarea clienților din companii și organizații.
 • Veți aborda cercetarea de piață ca sursă de informații pentru a încuraja satisfacția clienților și a promova vânzările.

150990_pexels-photo-1181421.jpeg

metodologie

Metoda de studiu a Fundației Universitare Internaționale din La Rioja - UNIR este flexibilă, personalizată și eficientă. Metodologia se bazează pe cursuri virtuale live și pe tutorele personal pentru a oferi cea mai bună instruire.

La Fundația Universității Internaționale din La Rioja-UNIR oferim un model pedagogic de succes care se bazează pe acești piloni:

 • Cursuri virtuale live: există cursuri programate în fiecare zi a săptămânii, dimineața și după-amiaza, astfel încât fiecare elev să participe la cursuri atunci când le convine cel mai bine.
 • Cursuri virtuale amânate: dacă nu puteți participa la un curs sau aveți îndoieli, puteți accesa toate cursurile dvs. amânate. Le puteți vedea oricând doriți și de câte ori aveți nevoie.
 • Tutor personal: vi se va atribui un tutor personal în prima zi. El vă va contacta telefonic și prin e-mail. Tutorul dvs. vă va sprijini în viața de zi cu zi, vă va îndruma prin procesul educațional și va rezolva orice îndoieli care pot apărea.
 • Campus virtual: aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a studia la Fundație. Cursuri, profesori, colegi, bibliotecă, resurse didactice, programe, chat, forumuri și multe altele.
 • Resurse didactice: veți avea acces la diferite resurse de învățare pentru a vă completa pregătirea, cum ar fi lecturi complementare, diagrame cu idei cheie, cursuri de master, teste de autoevaluare etc.

oportunităţi de carieră

Absolventul în Marketing și Publicitate are un domeniu de acțiune larg și transversal, cu posibilități de participare pe piața muncii cu profiluri precum:

 • Managementul vânzărilor și marketingului
 • Management de proiect
 • Adresa de asistență
 • Managementul brandingului
 • Direcția creativă a agențiilor
 • Management strategic de marketing și publicitate
 • Consultanță sau consultanță specializată în servicii precum Branding, Client digital, Planificator strategic, Serviciu clienți PQR, Manager cont digital
 • Studii de piață

În plus, absolventul în marketing și publicitate va fi capabil să formuleze și să gestioneze propriile proiecte de afaceri cu o viziune globală și să fie un generator de locuri de muncă.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare