Keystone logo
Fundación Universitaria Internacional de La Rioja - UNIR Colombia Licențiat în educație timpurie
Fundación Universitaria Internacional de La Rioja - UNIR Colombia

Licențiat în educație timpurie

Bogotá, Columbia

9 Semesters

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

descriere

Diploma de licență în educația timpurie în modalitatea virtuală (SNIES 109293) își propune să pregătească profesioniști verticali care contribuie la crearea unei societăți incluzive și echitabile pentru băieți și fete în funcție de caracteristicile contextuale și cerințele globale.

Veți putea practica ca profesor, formarea în cele mai solicitate domenii din Columbia, cum ar fi atenția la diversitate, educația personalizată, tehnologia informației (TIC) și veți putea acredita limba engleză.

Fundația Internațională din La Rioja vă oferă diploma în modul virtual pentru a vă oferi posibilitatea de a combina studiile cu munca și viața personală.

Diploma de licență în educația timpurie virtuală se concentrează pe îngrijirea cuprinzătoare a copilăriei, promovând dezvoltarea intelectuală, personală și emoțională a băieților și fetelor cu vârste cuprinse între zero și șase ani.

150998_pexels-photo-5088180.jpeg

Un antrenament complet

Gradul oferă o pregătire completă studentului, astfel încât să poată contribui la procesele educaționale ale băieților și fetelor într-un mod ajustat la caracteristicile contextuale și cerințele globale ale sistemului educațional columbian și, astfel, să crească oportunitățile de muncă și să crească profesional.

Este structurat în jurul a 4 domenii de instruire:

 • Instruire de bază: oferă bazele procesului de instruire și conceptele fundamentale care garantează dezvoltarea abilităților necesare pentru performanța profesională adecvată. Prin învățarea secvențială și coordonată a științelor educației.
 • Formare profesională: aprofundează subiectele specifice necesare dezvoltării abilităților tehnice necesare pentru licența în educația timpurie. Furnizarea de fundamente epistemologice și conceptuale care permit elevului articularea pedagogiei, didacticii și evaluării.
 • Pregătirea socio-umanistă: cuprinde un set de cunoștințe și practici care completează pregătirea cuprinzătoare a absolvenților, legată de dezvoltarea și consolidarea valorilor, eticii și atitudinilor profesionale solicitate de societate.
 • Formare complementară: include subiecte elective aprofundate. Sunt cursuri opționale pe care studentul le selectează în funcție de interesele și nevoile lor de formare. În plus, studentul are posibilitatea de a efectua stagii în instituții sau organizații din domeniul profesional al educației.

De ce să studiezi licența în educația timpurie

Diploma de educație timpurie își propune să formeze profesori cu o viziune globală a educației printr-o formare de înaltă calitate, veți învăța, de asemenea:

 • Proiectează medii de învățare adaptate societăților și comunităților care sparg barierele din calea educației băieților și fetelor și oferă instrumente teoretice și tehnologice care facilitează crearea de proiecte de cercetare în domeniul predării și învățării în coerență cu contextul.social.
 • Folosește-ți cunoștințele pedagogice pentru a înțelege copilăria și nevoile lor, pe baza unei lecturi de contexte, recunoscând factorii sociali și culturali care favorizează crearea de propuneri.
 • Conduceți propuneri educaționale pentru domeniul educației timpurii de la o abordare diferențială relevantă, eficientă și inovatoare.
 • Integrarea instrumentelor TIC în predare, care favorizează incluziunea și atenția educativă a copiilor, familiilor și comunităților.
 • Direcționează, gestionează, sfătuiește și evaluează proiecte educaționale în contexte non-școlare, comunitare, corporative și / sau ONG-uri care lucrează pentru dezvoltarea integrală a copilăriei.
 • Utilizați evaluarea ca modalitate de a analiza procesele de predare și învățare, care le permit să creeze în mod creativ și autonom alternative care să răspundă nu numai la particularitățile copiilor pe care îi formează, ci și la contextul imediat.

metodologie

Metoda de studiu a Fundației Universitare Internaționale din La Rioja - UNIR este flexibilă, personalizată și eficientă. Metodologia se bazează pe cursuri virtuale live și pe tutorele personal pentru a oferi cea mai bună instruire.

La Fundația Universității Internaționale din La Rioja-UNIR oferim un model pedagogic de succes care se bazează pe acești piloni:

 • Cursuri virtuale live: există cursuri programate în fiecare zi a săptămânii, dimineața și după-amiaza, astfel încât fiecare elev să participe la cursuri atunci când le convine cel mai bine.
 • Cursuri virtuale amânate: dacă nu puteți participa la un curs sau aveți îndoieli, puteți accesa toate cursurile dvs. amânate. Le puteți vedea oricând doriți și de câte ori aveți nevoie.
 • Tutor personal: vi se va atribui un tutor personal în prima zi. El vă va contacta telefonic și prin e-mail. Tutorul dvs. vă va sprijini în viața de zi cu zi, vă va îndruma prin procesul educațional și va rezolva orice îndoieli care pot apărea.
 • Campus virtual: aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a studia la Fundație. Cursuri, profesori, colegi, bibliotecă, resurse didactice, programe, chat, forumuri și multe altele.
 • Resurse didactice: veți avea acces la diferite resurse de învățare pentru a vă completa pregătirea, cum ar fi lecturi complementare, diagrame cu idei cheie, cursuri de master, teste de autoevaluare etc.

150999_pexels-photo-261895.jpeg
Pixabay / pexels

oportunităţi de carieră

Licențiatul în educație timpurie de la Fundația Internațională Universitară din La Rioja este pregătit nu numai pentru predare, ci și pentru direcționarea și gestionarea proiectelor din domeniul educațional. Prin urmare, va fi capabil să funcționeze cu succes ca:

 • Profesor în școli private și instituții publice de învățământ, însărcinat cu predarea în primele cicluri de învățământ.
 • Manager de proiecte educaționale în contexte non-școlare, cu ONG-uri, cartiere sau corporații care lucrează pentru copii.
 • Consilier și evaluator de proiecte și propuneri educaționale care își propun să contribuie la dezvoltarea integrală a copilăriei.
 • Conduce proiectarea planurilor educaționale și a ajustărilor curriculare pentru a garanta incluziunea educațională și socială a diverselor populații.
 • Lucrați ca organizator și director de centre educaționale și proiecte de formare și îngrijire a copiilor.
 • Lucrați ca lider comunitar pe baza angajamentului lor social, în favoarea dezvoltării locale, regionale și naționale.
 • În plus, licențiatul în educație timpurie de la UNIR va putea face față proceselor de schimbări politice, economice și sociale cu care se confruntă Columbia, precum și să își formuleze și să gestioneze propriile proiecte educaționale în diferite domenii, la nivel intersectorial și la nivel instituțional, în diverse scenarii orientate către copilăria timpurie în contexte școlare și non-școlare.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare