Keystone logo
Fremont College

Fremont College

Fremont College

Introducere

Fremont College fost fondat pe principiul că educația este fundamentul creșterii și că studenții ar trebui să aibă posibilitatea de a-și dezvolta întregul potențial. Angajatorii, facultățile și personalul Fremont College cred că oricine este angajat în munca grea și are dorința de a-și schimba viața în bine merită accesul la o educație de clasă mondială.

Prin combinarea celor mai bune tehnici din mai multe instituții și teorii, Fremont College se străduiește să fie un inovator în educația profesională. Fremont College a crescut ca mărime, calitate și inovație. Noi capitole sunt scrise în fiecare zi de Fremont College angajatori e, absolvenți, studenți, facultate, și consiliul consultativ remarcabil , deoarece acestea devin o parte din Fremont College poveste.

Misiunea noastră este de a reduce decalajul dintre clasa tradițională și locul de muncă din secolul XXI și de a împuternici absolvenții noștri să contribuie la comunitate, oferind o experiență educațională eficientă bazată pe metode de instruire inovatoare.

Locații

  • Cerritos

    Studebaker Road,18000, 90703, Cerritos

    Întrebări