Keystone logo
© ©Flexible Learning with Falmouth University
Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Introducere

172491_172347_button_read-more-about-falmouth-university-on-their-website.png

Înființată în 1902, am fost anterior Școala de Artă Falmouth, Colegiul de Artă și Design Falmouth și Colegiul Universitar Falmouth. Am obținut statutul universitar deplin în decembrie 2012 și am fost clasați pe locul de aur în cadrul didactic de excelență (TEF) 2017.

Universitatea Falmouth are acum peste 4700 de studenți de la nivel de fundație, la doctorat din peste 100 de țări din întreaga lume. Elevii sunt înscriși în 54 de cursuri; de la arhitectură la animație, antreprenoriat de afaceri la calcul, modă la jurnalism.

Ei beneficiază de predare de nivel mondial și de facilități de ultimă generație. În toate disciplinele predate la Falmouth, obiectivul cheie al universității este de a oferi studenților săi abilitățile necesare pentru a obține un loc de muncă excelent și cu încrederea antreprenorială pentru a-și transforma ideile într-un succes comercial. Încă din prima zi, studenții noștri învață să-și dezvolte creativitatea, abilitățile antreprenoriale și cunoștințele din industrie. La absolvire, ei sunt gata și motivați să se alăture industriilor creative și pline de viață. Nu numai că absolvenții noștri obțin locuri de muncă excelente - rata noastră de ocupare a absolvenților este de 97% - 28% își înființează propria afacere. Aceasta este de patru ori mai mare decât media din Marea Britanie. Promovarea acestui spirit antreprenorial este cheia modului în care predăm. În timp ce Cornwall este casa noastră, perspectiva Falmouth este internațională. Portofoliul nostru este din ce în ce mai concentrat la nivel global și ne plasează în fruntea oferirii de educație de primă clasă, oriunde te-ai afla în lume. Personalul nostru, cu legăturile sale din industrie și experiența dovedită în sectorul comercial, va fi esențial pentru livrarea cu succes a acestor noi cursuri inovatoare. Acum ai șansa să afli de ce Falmouth este numărul unu.

Studiu flexibil cu Universitatea Falmouth

Universitatea Falmouth are o experiență dovedită și și-a câștigat o reputație considerabilă pentru a oferi trambulină pentru carierele studenților din întreaga lume și în multe dintre companiile creative de renume. Studierea programelor de la Universitatea Falmouth în mod flexibil, de oriunde te-ai afla, îți oferă posibilitatea de a studia la o viteză sau o intensitate personală care ți se potrivește și să te potrivești cu programe de lucru neregulate. Sectorul creativ este sectorul de creștere la nivel global. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți cariera sau să vă începeți cariera în sectorul creativ, programele flexibile de învățare ale Universității Falmouth vă oferă abilitățile și cunoștințele potrivite pentru a face acest lucru, fără a vă întrerupe veniturile și progresul în carieră. Vă încurajăm pe toți cei care lucrați în sectorul creativ la nivel global să nu încetați să vă dezvoltați.

Cursurile noastre sunt riguroase, practice și concepute pentru a vă dota cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni un profesionist eficient în domeniul dvs. de practică. Toate modulele sunt dezvoltate și predate online de cadre universitare Falmouth, care sunt experți în industrie în domeniile lor. Abordarea noastră vă sprijină la fiecare pas, asigurând o experiență de învățare de calitate egală cu cursurile noastre de masterat din campus.

Caracteristici cheie

 • Învață flexibil de acasă, de la locul de muncă sau în deplasare oriunde în lume
 • Nu este nevoie să vă mutați, să vă întrerupeți cariera sau să cereți o viză
 • Structurat pentru a vă ajuta să finalizați cursul în termen de doi ani de studiu cu frecvență redusă
 • Studiați-vă alături de alți studenți din întreaga lume
 • Predare online de înaltă calitate: prelegeri concise și resurse digitale dezvoltate de academicienii noștri de top din industrie care vă învață modulele
 • Suport academic de primă clasă: tutorii sunt disponibili în fiecare zi pentru a vă oferi îndrumări și feedback
 • Implicarea activităților de învățare care vă ajută să aplicați teoria în practică
 • Feedback bogat de la tutori și colegi, cu sesiuni de feedback live
 • Toate evaluările sunt luate și trimise online
 • Oportunități regulate pentru întâlniri față în față cu lectori, colegi studenți și vorbitori din industrie, desfășurate atât la Falmouth, cât și în locații internaționale
 • Tot ce aveți nevoie este disponibil în platforma noastră de învățare online intuitivă; nu trebuie să fiți un vrăjitor tehnic care să vă bucurați să studiați online cu Falmouth
 • Premiul MA este egal ca titlu și calitate cu cel acordat pentru cursurile noastre din campus

Statistică

Populația studențească: peste 4700 de studenți din peste 100 de țări
Rata de ocupare: 97% (28% își înființează propria afacere)

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  • Falmouth

   Woodlane, Falmouth Cornwall TR11 4RH, TR11 4RH, Falmouth

  Întrebări