Keystone logo
© Eva Dang
Financial ELearning

Financial ELearning

Financial ELearning

Introducere

Cine suntem noi

Financial ELearning - Financial ELearning este primul din lume on - line din Marea Britanie a Guvernului Ofqual ( href = "Ofqual.gov.uk ) furnizor de formare acreditat care oferă o introspecție în lumea finanțelor și de tranzacționare,

Suntem inovatori de înaltă calificare care funcționează în cadrul industriei de formare, creând și oferind soluții flexibile de eLearning multilingve care să permită consumatorului să acceseze materialul nostru în ritm propriu oriunde în lume.

La Financial ELearning înțelegem finanțarea și tranzacționarea, cursurile noastre de cursuri economice accentuate și reglementate Ofqual sunt create de comercianții de pe piața ex-financiară și de experții din industrie.

Intenții

Oferirea de cursuri de servicii financiare acreditate din partea guvernului britanic privind respectarea condițiilor de conformitate, risc și tranzacționare.

Oferirea consultanței complete de consultanță financiară în vederea maximizării eficienței operaționale a LMS și a economisirii costurilor.

Pentru a adopta materiale de curs existente / tradiționale angajate în prezent și de a converti la 100% accesibilitate on-line.

Cum functioneaza

Furnizăm clienților noștri acces securizat individual la cursurile noastre online.

Oferiți suport complet pentru admiterea la materialele cursului, setările de limbă și planul de studiu.

Cum accesez învățarea online (Blended) odată ce am cumpărat-o?

Prima dată când efectuați o achiziție, veți primi prin e-mail un link pentru a vă accesa portalul Blended Learning, vă rugăm să marcați acest lucru în browserul dvs. sau să salvați e-mailul cu linkul. Când vă conectați la portalul dvs. Blended Learning utilizând numele de utilizator și parola pe care le-ați creat la înregistrare, achizițiile dvs. vor fi disponibile pentru vizualizare.

Am nevoie de un cod de acces pentru a vă conecta la portalul Blended Learning?

Nu, în mod normal, toți managerii și elevii se pot conecta utilizând adresa lor de e-mail și o parolă. Singura dată când veți avea nevoie de un cod de acces ar fi dacă managerul dvs. ți-a creat contul și nu ți-a cunoscut adresa de e-mail. În acest caz, sistemul va genera un cod de acces pentru managerul care vă va da pentru utilizare.

Cumpăresc învățarea online în numele organizației mele, cum să gestionez cursanții și să monitorizez progresul acestora?

Dacă efectuați o achiziție inițială pentru mai mult de un element de învățare online, veți crea un cont pentru dvs. ca administrator și veți primi prin e-mail un link pentru a vă accesa portalul Blended Learning.

  • Avem instrumentele securizate
  • Produse certificate
  • Preturi competitive
  • Aprobare reglementară
  • Experiență de instruire stabilită
  • Mare sprijin

Locații

  • London

    London, Regatul Unit

Întrebări