Keystone logo
FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

Introducere

Singura FernUni din Elveția

Distanța de învățare University Elveția (FernUni Elveția) este o instituție academică modernă și o universitate de lider în domeniul învățării la distanță, în Elveția.

Toate programele de masterat de licență și sunt în conformitate Directivele Bologna stabilită. Mai mult de 1500 de studenți absolvent studiază în prezent în limba germană sau franceză. La trei locații din Elveția servi managerii noștri studenți, studenți și persoana de contact pentru întrebări cu privire la învățământul la distanță.

Instituția este recunoscută:

  • de către guvernul federal în temeiul art. 11 din Legea privind promovarea Universității (UFG)
  • în funcție de cantonal din cantonul Valais Legea cu privire la educație și cercetare de către universități și institute de cercetare

Un lider în universitate de învățare la distanță

Povestea de succes a Învățământ la Distanță University Elveția (FernUni Elveția) începe în urmă cu 25 de ani. Din 1992 oferim cele trei locatii din Brig, Pfäffikon SZ și Sierre cursuri de învățare la distanță la nivel universitar. Mai mult de 1500 de studenți de la domiciliu și în străinătate până în prezent pentru a studia în limba germană sau franceză.

Toate cursurile sunt concepute în conformitate cu liniile directoare Bologna. Astfel, programele de dincolo de Elveția sunt recunoscute sprijinite și aliniate la nivel internațional.

Design-ul de predare în învățământul la distanță se bazează pe ideea de învățare deschis, flexibil și individual. FernUni Elveția urmărește conceptul de învățământ la distanță moderne ca „blended learning“, o combinație de e-learning și instruire clasă tradiționale. În funcție de cursul expresiei diferitelor componente este diferit.

Locații

  • Switzerland Online

    Switzerland Online, Elveţia

    Întrebări