Keystone logo
Faulkner University - Online Programs

Faulkner University - Online Programs

Faulkner University - Online Programs

Introducere

Descoperiți-vă viitorul cu o diplomă online de la Universitatea Faulkner!


Misiunea noastră este de a absolvi educatori primari și profesioniști cu înaltă competență, profesională și socială, care posedă cunoștințe de conținut, pedagogice și profesionale, care pun accent pe integritatea caracterului, care folosesc darurile lor în slujba altora și care demonstrează competența profesională și conducerea în domeniul lor.

Universitatea Faulkner este o instituție privată, creștină liberală, care oferă studenților săi o educație excepțională de peste 70 de ani. Programul nostru de educație online oferă o gamă largă de programe de studii excelente de oriunde din țară. Alegeți din oricare dintre cele 23 de programe de gradul online. Ești mai mult decât un număr la Faulkner. Cu instrucțiuni flexibile pentru a se potrivi programului fiecărui elev și a unui patrimoniu creștin care este onorat în tot ceea ce facem, programele noastre educaționale online oferă o experiență individualizată pentru oricine caută prestigiul și excelența unui grad Faulkner.

Universitatea Faulkner Invitație la învățământul adulților de la Universitatea Faulkner pe Vimeo.


Educație online la Universitatea Faulkner

Universitatea Faulkner este o instituție privată, creștină liberală, cu sediul în Montgomery, Alabama, care le-a oferit studenților o educație prestigioasă, bazată pe credință, în cea mai mare parte a unui secol. Pentru a completa lista noastră extensivă de programe on-campus, suntem mândri să oferim studenților o serie de programe de grad care pot fi completate în întregime online. Fiecare program oferă o experiență flexibilă, individualizată, un curriculum în profunzime și aceeași calitate a educației pentru care sunt cunoscute programele noastre din campus.


Beneficiile universităților online creștine

Având în vedere studiul online la Universitatea Faulkner? Există o mulțime de motive pentru a vă înscrie într-unul din cele 23 de programe de gradul online. Iată câteva dintre avantajele oferite de universitățile creștine online, inclusiv de Universitatea Faulkner:

 • Programele oferă programare flexibilă și personalizată pentru a se potrivi preferințelor dvs.
 • Multe programe pot fi completate mai repede decât alternativele din campus.
 • Oferim cursuri competitive de școlarizare pentru a se potrivi cu bugetul.
 • Dacă aveți un loc de muncă, nu este nevoie să îl puneți pe arzătorul din spate.
 • Vizitele la campusuri sunt rareori necesare (anumite programe nu fac parte din cursurile campusului).
 • Puteți studia unde doriți, cum vreți.
 • Elevii pot alege dintr-o gamă largă de subiecte - programele noastre acoperă totul, de la studii biblice la administrația justiției.
 • Beneficiile speciale sunt disponibile pentru veterani și actualii membri militari.


O educație creștină

Programele online ale Universității Faulkner oferă mai mult decât o diplomă. Fiecare curriculum este inspirat de misiunea și valorile școlare, care stau la baza mândriei creștine a universității. Nu contează ce fel de subiecte acoperă cursurile dvs., idealurile creștine ale instituției noastre vor fi instilate pe tot parcursul vieții.

Locații

 • USA Online

  5345 Atlanta Highway, Montgomery, AL 36109, , USA Online

Întrebări