Keystone logo
Exeed College M.Phil în Leadership și Management Aplicat al Afacerilor - UCAM, Spania
Exeed College

M.Phil în Leadership și Management Aplicat al Afacerilor - UCAM, Spania

Sharjah, Emiratele Arabe Unite

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 22.000 *

Învățământ la Distanță

* avail of 10% OFF if you wish to pay your fees in one lump sum

Introducere

Programul este conceput pentru managerii și directorii de companii care doresc să aibă o înțelegere mai profundă a managementului și transformării organizaționale pentru a promova practici de afaceri responsabile și durabile prin cercetare. Se va asigura că managerii sau directorii au abilitățile necesare pentru a gestiona perspectiva strategică a organizației, fiind în același timp conștienți de strategiile și echipamentele necesare pentru a produce schimbări de lungă durată la toate nivelurile.

Scopul acestui program este de a crea lideri seniori de schimbare care sunt capabili să implementeze schimbarea într-o varietate de organizații prin utilizarea abilităților și competențelor adaptabile de conducere. Programul vă va familiariza cu cercetarea de ultimă oră și vă va perfecționa capacitatea de a aborda schimbarea organizațională din două perspective – comercială și socială – pentru a înțelege mai bine de ce se produce schimbarea și cum să o gestionați. Acest curs, care se concentrează pe un leadership eficient al schimbării, necesită multă cercetare și este posibil să treceți la un doctorat în management.

Progression Route

După finalizarea cu succes a cursurilor de 1 an, dacă doriți să vă continuați cercetarea la un nivel de doctorat, există o opțiune. Treceți la o diplomă de doctorat în management prin depunerea unei teze de cercetare finală de 120 de credite. Deși termenul de cercetare este de doi ani, cursantul îl poate prelungi cu încă un an.


Despre Universidad Católica San Antonio de Murcia

Universidad Católica de Murcia, UCAM, este una dintre universitățile cu cea mai rapidă creștere din regiunea europeană. Cu sediul în Murcia, Spania, cu centre de învățare în Emiratele Arabe Unite, Indonezia și Singapore, UCAM oferă peste 163 de cursuri, inclusiv administrarea afacerilor, îngrijirea sănătății, informatică, management sportiv și inginerie. Universitatea are parteneriate strategice cu peste 360 de universități internaționale, inclusiv Universitatea Stanford, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea Națională Tehnologică.

Studenți ideali

Despre Școală

Întrebări