Keystone logo
Exeed College MBA în Contabilitate și Finanțe - UCAM, Spania
Exeed College

MBA în Contabilitate și Finanțe - UCAM, Spania

Sharjah, Emiratele Arabe Unite

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 *

Învățământ la Distanță

* beneficiați de 10% REDUCERE dacă doriți să vă plătiți taxele într-o singură sumă forfetară

Introducere

Contabilitatea și finanțele sunt o funcție esențială a afacerii în orice afacere sau întreprindere, iar buna funcționare a departamentului de contabilitate și finanțe este crucială pentru creșterea potențială. În orice organizație, departamentul Contabilitate și Finanțe se ocupă de planificarea financiară, monitorizarea și contabilitatea, iar un Manager Financiar este responsabil de raportarea zilnică, analiza țintelor, raportarea lunară, prognoza și monitorizarea fluxului de numerar. Pathway de specializare în Contabilitate și Finanțe se va concentra pe situații financiare, comisioane de valori mobiliare și bursiere, analiză de raport și financiar, luarea deciziilor financiare și managementul riscului financiar. În timpul studiului, studenții vor fi, de asemenea, expuși la principiile GAAP și IFRS.

MBA online de un an în Contabilitate și Finanțe este un program cuprinzător conceput pentru profesioniștii care așteaptă cu nerăbdare o carieră grozavă în domeniul Contabilitate și Finanțe. După finalizarea programului, cursanții vor primi o diplomă postuniversitară în contabilitate și finanțe de la Cambridge International Qualifications, Marea Britanie, și un MBA în contabilitate și finanțe de la Universidad Católica de Murcia, UCAM.

Studenții care se înscriu la MBA în contabilitate și finanțe vor efectua modulele de bază privind resursele umane internaționale, managementul schimbărilor strategice, managementul strategic și managementul conducerii și operațiunilor și module specializate în contabilitate de management, finanțe și managementul riscurilor financiare în prima parte, în timp ce în a doua parte studenții vor urma modulul privind mediul socio-economic - juridic și lucrările de teză.

Master of Business Administration

Partea A constă din șase module, dintre care patru module sunt de bază, în timp ce două sunt module specializate. Cele șase module vor fi livrate pe o perioadă de șase luni. Toți cursanții care parcurg partea A vor obține 40 Sistemul european de transfer de credite (ECTS), ceea ce este echivalent cu 120 de credite din Regatul Unit.

Partea B constă dintr-un modul obligatoriu și o lucrare de teză. Partea B are o durată de șase luni. Toți cursanții care finalizează partea A și partea B vor primi o diplomă în MBA în contabilitate și finanțe de la UCAM Spania și vor obține 60 ECTS, ceea ce este echivalent cu 180 de credite din Regatul Unit.

Admitere

Rezultatul programului

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări