Keystone logo
European School of Banking Management

European School of Banking Management

European School of Banking Management

Introducere

151645_ACAMSLogo_TM_RGB.png

Partener italian al ACAMS

European School of Banking Management s-a născut în urmă cu peste 25 de ani. Într-un sfert de secol a absolvit mii de studenți și se laudă printre clienții săi cu cele mai importante grupuri din sectoarele bancar, asigurări și jocuri de noroc.
Divizia sa, Școala Italiană Anti-Spălarea Banilor și Conformitatea, a devenit punctul de referință pentru specialiștii din sector. Diploma de Master/CFT Anti-Spălarea Banilor este aprobată la nivel european și recunoscută de experți drept top al formării italiene și internaționale în domeniu.

Școala formează manageri și specialiști în combaterea spălării banilor și eliberează certificarea competențelor dobândite în conformitate cu directivele UE, în domeniul AML, formează și certifică și specialiști în KYC, Compliance și CFT.Scuola Italiana Anti-Spălarea Banilor și Conformitatea a fost aleasă ca singurul partener italian de ACAMS (Asociația Specialiștilor Certificați în Anti-Spălarea Banilor), cea mai mare organizație internațională dedicată îmbunătățirii cunoștințelor și expertizei profesioniștilor care identifică și previn infracțiunile financiare.

Locații

 • Milan

  VIALE GRAN SASSO 11, 20131, Milan

  • Rome

   Rome, Italia

   • Bari

    Bari, Italia

    Întrebări