Master în managementul alimentelor și băuturilor
Euroinnova International Online Education
Informatie cheie
Locația campusului
Atarfe, Spania
Limbi Străine
Spaniolă
Formatul de studiu
Învățământ la Distanță
Durata
725 ore
Ritm
La zi, Part time
Taxe de școlarizare
EUR 2.380 / per course
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Introducere
Acest master aprobat în managementul alimentelor și băuturilor vă oferă abilitățile profesionale necesare pentru a vă dezvolta cariera și pentru a vă îmbunătăți capacitatea de angajare. În plus, obțineți o diplomă dublă cu 5 credite ECTS în competiții și agenții de ocupare a forței de muncă.
Faceți acest lucru posibil cu Euroinnova
În acest Master în Managementul Alimentelor și Băuturilor se concentrează pe sectorul hotelier și al restaurantelor în care este foarte solicitat, tot mai mulți oameni doresc să facă parte din această lume. Mulți oameni sunt specializați în gestionarea produselor alimentare și a băuturilor. Apariția de noi locuri de muncă generează mari oportunități în domeniul ospitalității internaționale care necesită cea mai înaltă calificare, cum ar fi acest masterat pentru a se poziționa în prima linie și a acoperi nevoile cu scopul de a fi cel mai competitiv posibil datorită concurenței mari existente deja în sectorul dintre hoteluri și restaurante.
Informații despre conținutul predat în Master
Obiectivul principal al acestei formări de calitate este de a obține pregătirea și cunoștințele necesare pentru a gestiona cele mai noi tendințe și strategii în domeniul restaurării. Cunoașteți protocoalele pentru gestionarea noilor instrumente de proiectare și managementul uman, comercial și financiar al companiei.
Metodologia cursului
Metodologia acestui master actual este predată complet online. Toate secțiunile incluse în această acțiune de formare vor alterna între conținutul practic și teoretic, vi se va atribui un tutor calificat în sectorul restaurantelor, care vă va ajuta să rezolvați eventualele întrebări și vă va examina pentru a depăși abilitățile necesare pentru a deveni un expert în Managementul Alimentelor și Băuturilor.
Credem că pentru a învăța într-un mod corect trebuie să aveți două aspecte fundamentale; Primul este că cursul este cu adevărat orientat către cele mai importante și esențiale aspecte pentru a înțelege pe deplin subiectul de depășit; Al doilea este că studentul are o convingere puternică față de acesta fără a-și pierde iluzia, acest lucru din partea noastră nu se va întâmpla atunci când vom găsi conținut actualizat pe piața muncii.
La Euroinnova îți oferă această pregătire educațională de calitate orientată către sectorul restaurantelor, specializează-te ca Master în restaurare și atinge-ți obiectivele profesionale. Mii de oameni nu pot greși! Mulți studenți și-au pus deja din nou încrederea, formându-se din nou cu Euroinnova, căruia trebuie să-i fim complet recunoscători. Echipa noastră lucrează în fiecare zi pentru a returna această încredere. Profita de aceasta oportunitate! și luați acum împreună cu Masterul în Managementul Alimentelor și Băuturilor un material didactic legat de formarea actuală.
Dacă aveți întrebări, nu ezitați să solicitați informații prin canalele noastre de comunicare, cum ar fi rețelele noastre sociale, site-ul web, serviciul pentru clienți sau pur și simplu prin echipa noastră de consilieri. Gata, și decizia de a-ți stimula cariera este a ta. Ce mai astepti?
Noi te vom astepta!
Caracteristici generale
Rezumatul oportunităților profesionale de masterat în managementul alimentelor și băuturilor:
Cunoașterea realității actuale a sectorului turistic în general și a sectorului hotelier și gastronomic în special, precum și a relevanței dezvoltării unor strategii adecvate, este esențială pentru toate tipurile de companii din domeniul ospitalității și al cateringului în general. De aceea, prin acest masterat în managementul alimentelor și băuturilor, studenților li se oferă abilitățile necesare pentru a deveni expert în F&B, instruire pentru a fi responsabil pentru dirijarea și organizarea departamentului de alimente și băuturi în hoteluri, restaurante etc.
Obiective principale în managementul alimentelor și băuturilor:
Printre obiectivele Masterului în Managementul Alimentelor și Băuturilor putem evidenția următoarele:
- Analizați și proiectați procesele de instalare, service și închidere în restaurant, identificând fiecare dintre fazele sale.
- Proceduri de proiectare pentru prezentarea și deservirea elaborărilor culinare, precum și finisarea vaselor în vederea clientului, care sunt potrivite pentru departamentele de servicii alimentare și băuturi.
- Analizați tot felul de servicii și evenimente speciale în catering care sunt potrivite pentru departamentele de servicii alimentare și de băuturi.
- Analizați procedurile de servire a banchetelor în unitatea de restaurant, identificând resursele necesare și bugetul derivat.
- Analizați standardele de protocol utilizate în diferite tipuri de evenimente care au loc în unitățile de catering.
- Dezvoltarea cu succes a proceselor de pre-service, service și post-service pentru alimente și băuturi în restaurante.
- Cunoașteți procesul de preparare și finisare a vaselor în vederea clientului.
- Lansarea procesului de înființare a spațiilor și expozanților pentru genuri culinare și elaborări în cadrul oricărui tip de serviciu gastronomic și eveniment special în restaurare
- Efectuați cu succes planificarea departamentului de servicii alimentare și băuturi.
- Cunoașteți organizarea unităților de catering.
- Aflați cum funcționează procesul de recrutare și rolul integrării personalului în departamentele de servicii alimentare și băuturi.
- Aprofundați rolul conducerii echipelor de lucru în departamentele de servicii alimentare și băuturi.
- El va studia managementul calității în departamentele de servicii alimentare și băuturi.
- Cunoașteți protocolul și tratamentele corecte pentru oameni.
- Aflați protocolul de bază și normele de comportament adecvate în catering.
- Asimilați procedurile de urmat în ceea ce privește protocolul în organizarea evenimentelor.
- Descrieți structura organizatorică a restaurantelor.
- Cunoașteți reglementările aplicabile acestui tip de unitate.
- Dezvoltă cele mai relevante aspecte legate de gestionarea restaurantelor.
- Direcționează și coordonează atât personalul, cât și procesele administrative și contabile ale restaurantelor.
- Introduceți factorii determinanți ai riscurilor profesionale în restaurante.
Oportunități de masterat în managementul alimentelor și băuturilor:
Acest master în managementul alimentelor și băuturilor vă va spori formarea în domeniul restaurării, permițându-vă să vă dezvoltați activitatea profesională ca șef de restaurare, manager de restaurant, precum și manager de achiziții.
Pentru ce vă pregătește maestrul în direcția mâncării și băuturilor:
Datorită cunoștințelor dezvoltate de-a lungul acestui master în gestionarea produselor alimentare și a băuturilor, vă veți putea antrena pentru a vă ocupa de gestionarea și organizarea departamentului de produse alimentare și băuturi din hoteluri, restaurante etc.
Cui este masteratul în direcția alimentelor și băuturilor care vizează:
Masterul în managementul alimentelor și băuturilor se adresează profesioniștilor din lumea alimentației, turismului și ospitalității, în special celor care dețin funcții de conducere și tuturor celor interesați de dobândirea de cunoștințe legate de gestionarea oricărui tip de restaurare a unității.
Caracterul oficial al instruirii:
Această formare nu este inclusă în sfera formării oficiale reglementate (educație timpurie, educație primară, învățământ secundar, formare profesională profesională FP, bacalaureat, diplomă universitară, master universitar oficial și doctorat). Prin urmare, este o formare complementară și / sau de specializare, care vizează dobândirea anumitor abilități, abilități sau aptitudini de natură profesională, care pot fi evaluate ca merit în bursele de locuri de muncă și / sau concursuri, întotdeauna în cadrul secțiunii Formare. și / sau formare continuă, este întotdeauna esențial să se revizuiască cerințele specifice pentru evaluarea băncii publice de locuri de muncă specifice la care dorim să aplicăm.