Keystone logo
© Euroaula Barcelona
Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Introducere

banner_quienes_somos_011

Colegiul Universitar EUROAULA este o instituție înființată în anul 1987 și specializată în formarea în turism. Din 1997, EUROAULA este afiliată la Universitatea din Girona , oferind Licența în Turism, Dubla Licență în Turism și Ospitalitate Internațională și Management Turistic, precum și diplome de master și postuniversitar. Prin urmare, acele studii universitare sunt în întregime oficiale și recunoscute.

De asemenea, Euroaula este un centru recunoscut de Departamentul d´Ensenyament al Generalitati Cataloniei , pentru predarea Studiilor Superioare de Formare Profesionala cu certificare aprobata oficial DOGC ENS/2116/2002/ din 8 iulie.

Suntem o instituție de învățământ specializată în turism cu vocație de inovare pedagogică . În EUROAULA, pregătim viitorii profesioniști ai sectorului turistic cu utilizarea cunoștințelor teoretice și studiul cazurilor reale.

Experiența noastră vastă de predare ne acreditează ca lideri în formarea profesională, punând la dispoziția studenților noștri instrumentele necesare pentru a dobândi cunoștințele de care au nevoie pentru formarea și dezvoltarea personală, pregătindu-i pentru o piață a muncii competitivă și în continuă transformare.

În plus, facem parte din Asociația Européenne des Escoles d'Hôtellerie et de Tourisme , o organizație internațională care își propune să promoveze școlile europene de hoteluri și turism.

46207_logo_aeht.jpg

UNE-EN ISO 9001 este standardul internațional care specifică cerințele pentru un sistem de management al calității pregătirii în Școala Universitară de Turism Euroaula. Obiectivul principal este îmbunătățirea constantă a calității programelor noastre și a programelor noastre de formare.

Prin urmare, programele noastre educaționale sunt certificate din 2007, iar Euroaula depășește an de an cu succes revizuirea, realizată de Bureau Veritas.

Euroaula104

Locații

 • Barcelona

  EUROAULA Carrer d'Aragó, 208 - 210, 08011, Barcelona

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări