Keystone logo
European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

Introducere

European Institute of Applied Science and Management, ops (EIASM, fost CBU) se numără printre instituțiile moderne de învățământ private din Republica Cehă care oferă grade profesionale. Atrăgând un aflux constant de studenți noi de la înființarea sa în 2011, acesta atestă reputația sa de instituție de învățământ de prim rang. Este acreditat ca o instituție Premier de către o agenție de acreditare recunoscută ASIC UK și este situat în centrul orașului Praga. EIASM a devenit membru al CPD (Certified Professional Development) și ICA (International Compliance Association).

EIASM oferă programe profesionale BBA, MBA și DBA în limba engleză, în timp ce programele MBA și DBA sunt, de asemenea, în cehă. În plus, EIASM oferă, de asemenea, stagii de cercetare personalizate pe termen scurt în diferite specializări ca cursuri avansate pentru a permite o dezvoltare profesională flexibilă.

Oferim suport online premium. Materialele de studiu și informațiile aferente sunt disponibile pentru studenții în sistemul NEO E-Learning, utilizat pe scară largă de sute de școli și universități din întreaga lume.

Programe de studii

EIASM aduce ani de experiență la masă, deoarece angajăm profesioniști calificați și manageri cu experiență. Personalul EIASM provine din medii diverse, cu o bogată experiență academică și non-academică, asigurându-ne că avem un amestec bun de abilități analitice și experiență pe teren. Vă rugăm să aflați mai multe despre lectorii noștri la www.eiasm.cz . În plus, puteți găsi un personal responsabil, de încredere și de sprijin pentru managementul facultății.

Cooperare

EIASM are o rețea academică bine stabilită, bazată pe parteneriate și acorduri de schimb de studenți cu peste 50 de universități din întreaga lume. EIASM este membru QISAN.

Cercetare

Lectorii publică în reviste cotate Elsevier (Scopus) și Clarivate Analytics (Web of Science) în multe domenii și specializări (de ex. economie, inginerie, științe naturale etc.). În plus, din 2013, am organizat o conferință internațională anuală, care a fost indexată în baza de date Web of Science Core și alte servicii de indexare. Acceptăm accesul deschis și folosim Open Journal System.

Acreditare ASIC

EIASM este acreditat ca instituție Premier de către ASIC. Acreditarea ASIC este un standard educațional care este:

 • Aprobat de Ofsted, Consiliul de Acreditare Superioară din Regatul Unit
 • Recunoscut de Ministerul de Interne al Guvernului Britanic
 • Membru al BQF (British Quality Foundation)
 • Un afiliat al ENQA (Rețeaua Europeană pentru Asigurarea Calității)
 • Membru al NARIC (National Academic Recognition Information Centres)
 • ASIC a fost evaluat și a îndeplinit cerințele ISO9001:2015, care este o certificare pentru următorul domeniu de aplicare „Acreditare pentru instituțiile de învățământ din Marea Britanie și din întreaga lume”.

Am devenit membri QISAN (Rețeaua de studii internaționale de calitate în străinătate). În prezent, oferim noi programe de licență, master și doctorat.

Standarde pentru absolvenți

Susținem abordarea critică și gândirea analitică în rândul studenților într-un mediu interdisciplinar și inovator în care singura constantă este o schimbare permanentă. Prin urmare, scopul nostru este să avem absolvenți cu o viziune globală, complexă interculturală, care să culeagă și să analizeze rapid informații și să inițieze, să implementeze și să gestioneze schimbări în viața personală și cea profesională. Alums tipic este un jucător de echipă valoros cu abilități de conducere.

Misiunea noastră

Prin realizările studenților și membrilor facultății, EIASM vede un angajament pentru îmbunătățirea continuă și excelență.

EIASM prevede o identitate mai puternică, îmbunătățită prin legături locale, naționale și internaționale, de care beneficiază studenții, profesorii și comunitatea mai mare a institutului.

Locații

 • Prague

  Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8, 182 00, Prague

  Întrebări